|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11686 Dátum: 15 feb 04, 17:49:21 » |
|
Azt hittem ezek benne voltak a mangában,na mindegy Baromira kíváncsi vagyok hogy lesz-e folytatás a Borutos manga után...én remélem hogy igen,vagy legalább lássam Narutot és Hinatát együtt az új mangában meg a filmben
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #11687 Dátum: 15 feb 04, 22:17:07 » |
|
Mi lett volna veled, hogy ha Naruto nem Hinataval jön össze? Komolyan. Mert én is nekik drukkoltam, de ez nagyon túlzás...ez (nem túlzás) egy kiegészítő szál, egy töltelék a történet mellé. Semmi több. Én inkább megnézném a régi háborúkat, harcokat, régi kagéket, esetleg a régi klánok közti háborúkat, esetleg Rikudouék vs tízfarkú, vagy a két fia közti csatát, történelmet, ismeretlen karaktereket...annyi minden van, a fanok meg leragadtak Hinatanál. Jó, persze, aranyosak, meg minden, de...na... Szerk.: Amúgy köszi Kuro a híreket. Mikorra várható a Kakashi manga online?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 04, 22:17:44 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11688 Dátum: 15 feb 05, 07:00:13 » |
|
Kicsit kisebbre vettem xDDDD így már jó? Azt néztem most meg a 699. részben hogy azért elég hamar lemondott Tsunade és adta át Kakashinak az irányítást.Csak pár hét telhet el (max) és már régen ő a hokage Mennyit is "uralkodott"? jó 10-15 évet? nem olvastam semmit arról mi lesz a Kakashi novellában arról hogy mi lett a története...de érdekesnek tűnik... Jon97: nem tehetek róla egy gyerekkori álmom vált valóra xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 07:16:00 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11690 Dátum: 15 feb 06, 07:27:50 » |
|
Shikamaru nagyon ott van xD Shinoval nem volt nehéz dolguk hiszen semmi sem látszik az arcából xD Hinata baromi aranyos xD de hol van a byakugan? majd beültetnek neki még egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mokuko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
We know
|
|
« Válasz #11691 Dátum: 15 feb 06, 10:06:06 » |
|
Nem csak Hinatának hiányzik a Byakuganja - amennyire én láttam, Ino szeme sem kék. Igazán kaphattak volna színes kontaktlencsét/körlencsét. ._.
|
|
|
Naplózva
|
Sweet Mother, sweet Mother, send your child unto me, for the sins of the unworthy must be baptised in blood and fear.
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #11692 Dátum: 15 feb 06, 14:12:45 » |
|
A Gai csapatról még nincsenek képek xd, Lee mondjuk szívesen megnézném !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #11693 Dátum: 15 feb 06, 14:24:46 » |
|
Egyébként Ino szeme kék, csak nem olyan szinten, mint az animében/mangában. Közvetlenül a legelső képen látszik valamennyire, de nem olyan feltűnő.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #11695 Dátum: 15 feb 09, 23:13:50 » |
|
A Ramenes a legjobb. Bár mondjuk ezek közül elég sokat elfogadnék a falamra poszter gyanánt.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11696 Dátum: 15 feb 10, 20:26:24 » |
|
hát én csak ezt az oldalt ismerem,nem tudom hogy vállalnak-e kép készítést,bár ha megfizeted,akkor lehetséges...mondjuk én is el fogadnék párat xDD majd megérdeklődöm náluk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 20:28:04 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11698 Dátum: 15 feb 18, 17:16:12 » |
|
Valami megjelenési dátumot adhatnának már ki az új mangához...eddig annyit tudni hogy március vagy április
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11699 Dátum: 15 feb 24, 23:24:32 » |
|
Először is elnézést szeretnék kérni mindenkitől,,hogy ilyen későn írok ide, de majdnem egy évig nem néztem a Mangát egyéb elfoglaltságok miatt,de rájöttem,hogy muszáj meg néznem ...körülbelül 100 fejezetet két nap alatt kivégeztem és azt kell,hogy mondjam kicsit szomorú vagyok,hogy véget ért.Jó volt anno éveken keresztül várni hétről hétre az új részeket ,mindig izgalommal töltöttek el még ha csak néha viszonylag unalmas részeket is kaptunk,de még azokat is meg érte ki várni. A nevemből gondolható,hogy Sasuke fan vagyok tehát örültem volna egy olyan végkifejletnek nagyon is miszerint Sasuke lesz a Hokage vagy valami "Darkosabb" befejejezésnek...itt ott amúgy számomra kicsit unalmas volt már egy-két dolog meg feleslegsnek tartottam(igaz több mint 10 éves mangánál ez abszolút elnézhető) ,de végülis minden jó ha jó a vége,örülök ennek a befejezésnek is . Az meg,hogy ki kivel jött össze igazából nem nagyon izgatott,szerintem jó párokat hozott össze Kishi mester Külön öröm,hogy mégse lesz teljesen vége ,mármint várom az új mangát( ez az abszolút kedvencem volt,remélem majd meg fogja legalább közelíteni ezt a szintet az új)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|