Chakra
|
 |
« Válasz #11550 Dátum: 14 nov 16, 12:57:26 » |
|
Sakurával fáradjatok át az ő témájába: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=16.0 Hinatával szintén: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=17.0 Egymás véleményének leminősítését kerüljétek, mert csak saját magatokat minősítitek (negatívan). És a régi szabály: azért mert valamit 10x leírsz még mindig csak a te véleményed lesz, és nem az "igazság".
Üdv: A moderátor
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11551 Dátum: 14 nov 16, 16:36:58 » |
|
Már rég irtam ide,de igy a végén muszály lessz.  Nekem nagyon tetszett az utolsó két fejezet,pont az lett amit elképzeltem.  Nagyon sajnálom,hogy vége lett a mangának,de sajnos minden jó dolog véget ér egyszer. Nagyon tetszenek a szereplők gyerekei,főleg Salad,Bolt meg Himawari.  Salad örökölte az apja fekete haját,valyon az erejét is?  Elég kemény lessz majd Salad ha felnő,és rendelkezni fog az anyja pusztitó erejével meg az apja erejével is,akkor szegény Bolt-nak tényleg futnia kell majd.  xD Himawari szerintem nagyon aranyos lett,csak én hiányolom a Byakugan-ját. Bolt meg kiköpött az apja szerintem,valyon ő is tudja hasnzálni a rasengan-t majd a rasen shurik-ent,meg a többi teknikát amit Naruto használ?  Shikadai is kiköpött az apja még abban is,hogy minden kellemetlennek talál.  Gaara gyerekét még megnéztem volna:  Inojin hasonlit az apjára meg az anyjára is,de szerintem inkább Sai-ra hajaz mint Ino-ra. Azt nem gondoltam volna,hogy Karui majd Chouji-val fo összejönni. A gyereke nem is tudom,hogy kire hasonlit leginkább.  Lehet,hogy efelett elmentem de Lee gyereke valyon kitől van? Talán Tenten-től? Vagy az a tanitványa és nem a gyereke? De kiköpött mása Lee-nek biztos,hogy a gyereke kell legyen. Kiba-nak megnéztem volna még a gyerekét. Azt azért sajnálom,hogy ő nem valamelyik ismert karakterrel jött össze. Nos eggyelőre ennyi elég is lessz. Nagyon várom már azt a mini sorozatot,ami a gyerekekről fog szólni na meg az utolsó mozifilmet is. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 16, 16:37:56 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
 |
« Válasz #11552 Dátum: 14 nov 16, 16:44:36 » |
|
Hát amit itt összeveszekedtek oldalakon át,már nagyon fájdalmas.  Sakura-fan vagyok,de azért mégsem szólok bele a vitátokba,csak 2 pontban szeretnétek titeket leállítani. 1.Kötődik a mangához,hogy a két karaktert összehasonlítsuk,de ezt már inkább Sakura/Hinata topicjába kéne. 2.Van olyan karakter akiért én is szívesen bemennék a mangába,hogy elvágjam a torkát,ezért ezt csak akkor mondom,ha már eléggé durván megy egy karakter ócsárolása:Ő,egy kitalált karakter.Egyedül a mangaka mondja meg milyen legyen,mert az ő fejéből pattant ki,és pont így olyan mint amilyennek lennie KELL.Még egyszer mondom KITALÁLT,vagyis nem tehet arról ha mindig csak picsog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 16, 16:45:43 írta Lemoon »
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #11553 Dátum: 14 nov 16, 23:48:15 » |
|
Hát most bejöttem a topicba, abban reménykedtem, hogy valami értelmes dologról lesz szó, de csalódtam... Lassan már lehetne a neve 'Naruto vita topic', ahol nem megbeszélni lehetne dolgokat, hanem csak egymással veszekedni, meg leszólni a másik véleményét..
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11554 Dátum: 14 nov 17, 11:47:14 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 17, 13:41:00 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
 |
« Válasz #11555 Dátum: 14 nov 17, 13:33:19 » |
|
Igen,hasonlít rá,de valahogy akkor sem tudnám elképzelni az ő gyerekeként.  Bár,akármelyikkel nézzük,az apjára hasonlít a legjobban. Mini,lány Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
asriel21
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11556 Dátum: 14 nov 17, 13:58:26 » |
|
Szerintem csak egy dologban hasonlít Sarada Karinra és az a szemüveg. Egyébként Saradanak ugyanolyan szemüvege van mint amilyen Tsunade-nak volt a Road to Ninja-ban. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 17, 18:04:58 írta asriel21 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #11557 Dátum: 14 nov 17, 17:50:58 » |
|
Hát nem tudom.. Lehet velem van a hiba, de én semmiféle hasonlóságot nem látok Sarada és Karin között..  Valamint nem tudom miért, de engem valamiért zavar az, hogy Boruto ugyan úgy viselkedik, mint anno Naruto. Lehet, hogy nem foglalkozik vele annyit az apja mint amennyit szeretné, de könyörgöm... neki legalább vannak szülei akik várják otthon, amig Narutonak senkije sem volt, egészen addig amig meg nem ismerte Iruka sensei-t.. Szóval értem én, hogy magányos, meg figylemre vágyik, de szerintem ez túlzás, hogy ugyan úgy viselkedik mint anno Naruto..
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #11558 Dátum: 14 nov 17, 18:25:15 » |
|
A viselkedése inkább kicsi Konohamaruéra hasonlít, aki a harmadik hokage unokája. Borutonak is az a baja, hogy azt szeretné, ha nem a hokage fiát látnák benne, hanem a ninját. Ezt már említette valaki korábban. Naruto megpróbálta vele megértetni, hogy azért nem tudja minden idejét neki szentelni, mert már egész Konoha a családja. Boruto makacs, ezért túlozza el a dolgokat. Mondjuk én meg azt nem értem, hogy akkor a húgára is féltékeny?  Nem csak ő az egyedüli a világon, hiszen Naruto azelőtt is kellett foglalkozzon Himawarival és Hinatával is, (meg mással is) mielőtt Hokage lett. Akkor sem Boruto volt egyedül. Én úgy gondolom, hogy el van kényeztetve, (ezen nem kell csodálkozni) azért "hisztizik". Naruto meg korrekt módon bánt el vele kapcsolatban. Sarada nem Karin... a szemüveg azért kell, hogy egy okostojásnak tűnjön. Amúgy meg tök cuki.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #11559 Dátum: 14 nov 17, 22:42:47 » |
|
Én úgy gondolom, hogy el van kényeztetve, (ezen nem kell csodálkozni)
Már miért ne kéne csodálkozni? Szóval az természetes dolog, ha a gyerek elvan kényesztetve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #11560 Dátum: 14 nov 17, 23:41:10 » |
|
Ahogy látom nehéz lehet hosszabb témákat találni,ami újat mondana. Főleg hogy egyelőre kifújt a manga.(pihenhet) Vajon a "Tilos a spoiler" résznek van most/jelenleg értelme a topik nevében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #11561 Dátum: 14 nov 18, 08:09:50 » |
|
... Vajon a "Tilos a spoiler" résznek van most/jelenleg értelme a topik nevében? Már semmit, kitöröltem onnan. ^^ (Moderátor)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #11562 Dátum: 14 nov 18, 10:09:41 » |
|
És meddig fog még élni a topic? Megvárjuk vele, az új mangátt? Vagy a kettő között fog szünetelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #11563 Dátum: 14 nov 18, 12:14:33 » |
|
Még 2 hete ért véget a manga. Ráér még lezárni ezt a témát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #11564 Dátum: 14 nov 18, 15:59:07 » |
|
Sekai, szerintem sem természetes dolog, én csak arra akartam kilyukadni, hogy Naruto és Hinata nem volt elkényeztetve, nem volt egyszerű gyerekkoruk és éppen ezért biztos megadnak a gyerekeiknek mindent, hogy még csak véletlenül se szenvedjenek hiányt semmiben. Főleg szeretetet és törődést nem kell hiányolniuk. Boruto pedig nehezen viseli, hogy az apja nem tud annyit törődni vele, mióta Hokage. Neki az volt a természetes, hogy mindig akkor foglalkoznak vele, amikor neki szüksége van rá. Hány olyan gyerek van, aki nem tud elszakadni anyuci szoknyája mellől, mert annyira hozzánőtt. Boruto meg apuci nadrágja mellől nem tud elszakadni.  Ezt nem tartom negatív dolognak, ebből is látszik, milyen jó apa lett Narutoból. Én eleve úgy vagyok, hogy inkább legyen a gyerek ragaszkodó és őszinte szeretettel "elkényeztetve", mint, hogy minden vackot megkapjon, amit meglát, nem értékelve az embereket, csak a "pénztárcájukat". Gyereket nevelni meg nem egyszerű, nincs ember, aki 100%-osan jó munkát végezne e téren. Ez már csak azért is lehetetlen, mert a szülők nem gondolatolvasók, így azt sem tudhatják, hogy az általuk helyesnek vélt elvekkel tényleg a gyerekük érdekeit szolgálják, avagy sem. Ott az InoShikaChou formáció. Ino erőltetné az edzéseket, mások viszont nem, mivel már béke van és nem kell a harc. Igaza van Inonak, hogy őrizni kell a hagyományokat, de a többieknek is, hogy nem kell annyira erőltetni. Szóval nem lehet ezt profin művelni. Narutonak talán csak annyi "hibája" van, hogy túl sokat törődött Borutoval, ezáltal Boruto tudja, milyen egy igazán erős kapocs, amit nem igazán akar megosztani senkivel. Az meg, hogy értékeli a kapcsolatokat, egy nagyon jó dolog és Narutonak az volt a célja, hogy megértesse ezt a fiával. ( meg nyilván a lányával is, csak az ő kapcsolatukat nem láttuk )
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|