Még egy hsz fér el ha jól számolom
Kakashi karakterének a sírját a Kamui képessége ásta meg. Előtte badass, okos és taktikus harcos volt, de ez a képessége egyszerűen túl tápra sikeredett, amivel Kishimoto nem is igazán tudott mit kezdeni.
Amikor erre rájött, eleinte próbálta is kompenzálni azzal, hogy egy hétre kidőlt a használta után mint anno a sharingannál, de ahogy egyre inkább fel kezdett csúszni az égbe a szereplőgárda erőszintje, ezt nem lehetett folytatni ha nem akarta Kakashit idejekorán akkora szerencsétlenné tenni, szóval most ezért tartunk ott ahol...
Persze kinek mi a menő és az epic, sokan élvezik a Tranformers-et is, akkor az most miért ne lenne tetszene valakinek, hogy dimenziókat pusztítanak meg seggből előkapott erőkkel keserítik a térképészek munkáját.
Engem az zavar, hogy a manga régen sokkal kisebb erőkkel operálva ezerszer jobb és okosabb harcokat és emlékezetesebb jeleneteket hozott mint most ezzel az 'ÜSSED-ROBBANTSD ', ész nélküli hozzáállással, és ezért akadt ki rengeteg ember Kishimotora mikor a manga elindulet ezen a lejtőn. Most komolyan, senki ne mondja nekem, hogy
EZ epicebb, mint mondjuk
EZ.
Vagy csak ha azt nézzük amikor még csak harcolni készültek Zbauzával, és Sasuke majd' lefosta a bokáját a félelemtől?
Aztán most mit csinált Kakashi az elmúlt pár száz fejezetben? Felváltva picsogott Obito, Rin meg amiatt hogy sz*rt sem ér mindenki más mellett réges rég.
Meg amúgy szerintem te nem a "random", hanem a "pure" szót keresed
Na de erre visszatérve, egy harcnak szerintem akkor van súlya, ha abban meg is tudnak sérülni a karakterek(Captain Obvious OFF). Az ehhez hasonló atompingpongban meg erre még ha van is esély, annyira irreális az egész, hogy teljesen érdektelenné válik a harc maga: "A" egy templomkórusnyi hangeffekt kíséretében dob egy kékvillám-sárkányfing shuurikengránátot "B" felé ,ami még kondezcsíkot is húz a levegőben, viszont amit meg "B" egy elegáns táncmozdulattal, a liláspink-gázméregfényféreg mandarinoskacsa-rúgással hárít. Miközben a véleménykülönbségüket eképp kifejezni igyekszenek, a harcszín közelében békésen legelésző, ártatlan, 6000+ méteres és a kellemes nyári idő ellenére diszkrét hósipkát viselő hegy apró kőszilánkokra, sőt, mit szilánkokra, egyenesen homokszemcsékre robban egy sikoltás kíséretében, csak hogy a természetes erózió is munkanélküli segélyen tengődhessen a következő párezer évben, de "A" csak a saját hónalját szagolgatja, csekkolva, hogy tényleg megizzadt-e, vagy csak a hegy könnycseppjei miatt lett nedves, meg "B" még kormos is egy kicsit érthetetlen okokból kifolyólag. Később egy alaposabb vizsgálat után rájön, hogy csak az öngyújtója törött el és gyulladt ki spontán a 40 fokban.
Aztán ellenpéldának ott van mondjuk a Soul Eaterből BlackStar és Mifune mangás küzdelme, ott meg pont az volt a harc bája, hogy Black Star és Mifune is a halál torkában csapkodták egymást, ezért ott át is érezte az ember azt a feszültséget és a vérszomjat amit kéne amikor két ember éppen meggyilkolni készül egymást, emiatt is vált a mangatörténelem egyik legkirályabb ütközetévé. Itt is pár kép illusztrációnak:
egy,
kettő,
három,
és ennyi elég is ahhoz, hogy a hülye is értse mit beszélek
De amúgy tényleg tök mindegy, én régen gyászoltam a mangát mint sokan mások és kínosan sokat tudok röhögni 1-1 fejezeten. Számomra a Pein invázió óta halott a manga, ami előtte van azt Narutonak tekintem, ami meg utána, azt Kishi valami wierd-shit kábítószerfüstös álmának.