25 máj 01, 22:55:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 639 640 [641] 642 643 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2110339 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #9600 Dátum: 14 júl 03, 12:22:21 »

Azt se feledd hogy az ilyenek szinte bármit kibírnak utána mégis legegyszerűbb dolgokba,hibákba halnak bele.
(Tisztelet a kivételnek)
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #9601 Dátum: 14 júl 03, 17:57:41 »

Jó fejezet volt!

Obitonak jól áll a Sharingan ... biztos kemény lesz így együtt a két szem. Nevet

Nézegetem a kommenteket és sokan nincsenek tisztában a gonoszsággal. Most mi az, hogy mindenki ezért vagy azért lett gonosz? Minden ember úgy lesz gonosz, hogy azt valami kiváltja belőle. Láttatok már gonosz csecsemőt Stewie Griffinene kívül? Nevet   A gonoszságot általában egy nagyon erős trauma váltja ki az emberből vagy ez évek hosszú folyamata pl.: gyerekkori bántalmazás. Persze lehet az ember alapjáraton is gonosz, de annak általában az agyával van valami probléma.  smirksweat
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9602 Dátum: 14 júl 03, 20:08:11 »

Hmm nem volt rossz, de nem volt jó sem ez a rész. Obito, kb addig volt érdekes számomra amíg Tobiként nyomult, utána már csak egy nagy rakás szerencsétlenség volt. Meg mi volt az a szöveg, hogy nem fog nagy szavakat használni, erre meg rögtön utána betol egy olyat, hogy had haljon meg előtte... Madarának jól áll(t) a pozőrködés, de neki nagyon nem. Csak egy kis csicska aki inkább meghal minthogy hátralévő életében kelljen a bűneiért vezekelnie. Egy gyáva és gyenge alak.

Az, hogy a kagék mit alkotnak engem sokkal jobban érdekel. Olyan jó lenne ha az első feltámasztaná Madarát aztán együtt segítenének bedarálni Sasuke-nek, és Narutonak bedarálni a ribit. Nah persze ez csak hiú ábránd. Vagy ki tudja.... De még ha meg is tér az erő világos oldalára, csak ne kezdjen úgy nyáladzani a tragikus múltján mint az összes eddigi ellenség, mert akkor felnégyelem Kishit.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #9603 Dátum: 14 júl 03, 21:05:00 »

Idézet
Olyan jó lenne ha az első feltámasztaná Madarát aztán együtt segítenének bedarálni Sasuke-nek, és Narutonak bedarálni a ribit. Nah persze ez csak hiú ábránd. Vagy ki tudja.... De még ha meg is tér az erő világos oldalára, csak ne kezdjen úgy nyáladzani a tragikus múltján mint az összes eddigi ellenség, mert akkor felnégyelem Kishit.

Pedig erre van lehetőség, benne van a pakliban.  ikszdé Hagoromo úgyis ad a hokagéknak valami új power up-ot. Aminek én személy szerint nem örülök, már a holtakat (edo zombikat) is tápolják....kész röhej.  Neeem
Naplózva
kurama95
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9604 Dátum: 14 júl 03, 21:41:51 »

Obito nem arra gondolt hogy meg akar halni . Hanem arra hogy meg akarja védeni Naruto akár az élete árán is .
Mert azért jó lenne Kishitől hogy a megtért gonosz nem hall meg itt gondolok Zabuza, Nagato stb
Obito életben marad és vezekel a tettei miatt .
És már Obito barát ebből gondolva :  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/683/19 Jobb felső képkocka .
Az meg hogy feltámasztják a hokagékat elég s...ar huzás lenne Kishitől .
Az még hagyján lenne hogy Minatot és Hiruzent de az első kettőt az már gáz .
Ami elképzelhető hogy Hagoromo elmondja a kagéknak hogy tudják megmenteni az embereket .És esetleg Hashirama beülteti Madara sejtjeit így esetleg meg szerezheti a rinengant és még Hagoromo chakrája is segíthet neki ebben .
Mert elméletileg senki sem mondta hogy csak az uchiha tudják felébreszteni a rinengant ez fordítva is müködhet .
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9605 Dátum: 14 júl 03, 21:57:31 »

Tudom, hogy mire gondolt Obito http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/665/18 Inkább csak arra gondoltam, hogy levág egy ilyen pozőr szöveget...

Hmm, de csak akkor lehetne rinnenganja, ha a sharinganját ültetik be, nem? Vagy legalábbis nekem így tűnik logikusnak. Mert hát a sharingan mégis csak egy másik szerv, egy sima szemből nem tudsz sharingant csinálni ha nincs meg hozzá eleve a lappangó genetikai tulajdonságod. 
Naplózva
Atesz91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9606 Dátum: 14 júl 03, 22:00:03 »

Madara megtéréséről:
A teljes hitvilága arra épült, hogy Rikudo (a bölcsek bölcse) szerint kizárólag a MT genjutsu hozhat valódi békét a világon. Ha megtudja, hogy a kőtáblát megbabrálták, ergó hazugság, kitudja hogy ez milyen változást fog előidézni a személyiségében. Elvégre annó Hashirama majdnem-önfeláldozása is megtérítette, és belement a békébe.

Nagyon elvakult, mármár idióta főgonosznak kellene lennie ahhoz, hogy ez ne befolyásolja valamennyire. Mosolyog
Naplózva

Hard work never killed anybody, but why take a chance?
kurama95
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9607 Dátum: 14 júl 03, 22:10:57 »

Madara megtéréséről:
A teljes hitvilága arra épült, hogy Rikudo (a bölcsek bölcse) szerint kizárólag a MT genjutsu hozhat valódi békét a világon. Ha megtudja, hogy a kőtáblát megbabrálták, ergó hazugság, kitudja hogy ez milyen változást fog előidézni a személyiségében. Elvégre annó Hashirama majdnem-önfeláldozása is megtérítette, és belement a békébe.

Nagyon elvakult, mármár idióta főgonosznak kellene lennie ahhoz, hogy ez ne befolyásolja valamennyire. Mosolyog

Lehetséges,de nála nem lehet tudni túl veszélyes,de azért nem lenne semmi ha vissza jönne . Nevet De ahhoz egy élő test kéne vagy épen Spirály Mihály és így edozni .

Tudom, hogy mire gondolt Obito http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/665/18 Inkább csak arra gondoltam, hogy levág egy ilyen pozőr szöveget...

Hmm, de csak akkor lehetne rinnenganja, ha a sharinganját ültetik be, nem? Vagy legalábbis nekem így tűnik logikusnak. Mert hát a sharingan mégis csak egy másik szerv, egy sima szemből nem tudsz sharingant csinálni ha nincs meg hozzá eleve a lappangó genetikai tulajdonságod. 

Hát mikor Tobirama mesélt hogy keletezik a Saringan akkor a szeretetből csap át haragba ami egy különleges chakrát termel ami hatással van az alany szemére így lesz a saringan .Itt mesél róla : http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/619/17 középső kép kocka a lényeg .Azt nem tudjuk hogy fordítva meg próbálták e de ott van Hagoromo ha Hasrirama megkapja Madara sejtjeit és Hagoromo chakráját vagy a lelkét pasz hogy a kettő közül melyik így csak képes lesz rá .
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 04, 10:17:10 írta kurama95 » Naplózva
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9608 Dátum: 14 júl 04, 10:24:57 »

Nem akarnék hegyi beszédet írni, rajtam kívül itt mindenki minden mélyebb észrevételt már leírt. Nem tudom bárki említette-e, de az utolsó előtti oldalon, a fejezet végén, a következő rész tartalmából partícióban nekem kicsit hiányzott, hogy Sakurát nem említették meg :/ Végre kapott egy "kisebb" feladatot, hogy konkrétan legyen Obito chakrája, és annyit nem érdemel meg, hogy legalább odaírják a nevét :/ Nekem csak ennyi nem tetszett benne Mosolyog
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Aizen
Jounin
*

« Válasz #9609 Dátum: 14 júl 04, 10:32:07 »

Azt is nézd, hogy köze sincs Sakurához, de még csak közös sincs bennük. A legjobb említési mód is az lett volna, hogy Sakura valamelyest hasonlít Rinre. Azt pedig én külön díjazom, hogy nem nyögte be. ^^
Naplózva
hamilton
Gennin
*

« Válasz #9610 Dátum: 14 júl 04, 14:00:15 »

Madara megtéréséről:

Szerintem már tudja, azaz biztos leesett neki, hogy átvágták a palánkon, mikor anyuci beleköltözött Mosolyog
Naplózva
hamilton
Gennin
*

« Válasz #9611 Dátum: 14 júl 04, 14:02:22 »

Obito nem arra gondolt hogy meg akar halni . Hanem arra hogy meg akarja védeni Naruto akár az élete árán is .
Mert azért jó lenne Kishitől hogy a megtért gonosz nem hall meg itt gondolok Zabuza, Nagato stb
Obito életben marad és vezekel a tettei miatt .
És már Obito barát ebből gondolva :  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/683/19 Jobb felső képkocka .
Az meg hogy feltámasztják a hokagékat elég s...ar huzás lenne Kishitől .
Az még hagyján lenne hogy Minatot és Hiruzent de az első kettőt az már gáz .
Ami elképzelhető hogy Hagoromo elmondja a kagéknak hogy tudják megmenteni az embereket .És esetleg Hashirama beülteti Madara sejtjeit így esetleg meg szerezheti a rinengant és még Hagoromo chakrája is segíthet neki ebben .
Mert elméletileg senki sem mondta hogy csak az uchiha tudják felébreszteni a rinengant ez fordítva is müködhet .

Nekem ez úgy jött le, hogy bár tudott segíteni rajta, de így is úgy is meg fog halni. Szóval időt csak kapott és nem végleges gyógyulást.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 04, 16:09:01 írta hamilton » Naplózva
Atesz91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9612 Dátum: 14 júl 04, 16:33:34 »

Madara megtéréséről:

Szerintem már tudja, azaz biztos leesett neki, hogy átvágták a palánkon, mikor anyuci beleköltözött Mosolyog

Igen, azt gondoltam, hogy leesett neki, hogy át lett vágva, de fekete Zetsu utána mondta el a többieknek, hogy megbabrálta a kőtáblát. Szóval Madara még simán hiheti azt, hogy amit csinált, az jó volt. Majd ha rájön, hogy mégsem, na arra leszek kíváncsi Mosolyog
Naplózva

Hard work never killed anybody, but why take a chance?
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9613 Dátum: 14 júl 05, 05:32:14 »

hát ez a Kaguya- ütközet kezd egyre végtelenebbé válni. Rétestészta effektus.
Hogy tervezik legyőzni? mégis? és ha sasuke visszajön? amíg együtt tolták akkor se voltak valami átütő erejűek...

Gondolkozik

Rikudo ninja cuccait elvetették,  Madara félbevágva, Obito alig él.
mit akarnak? Úgy őszintén.
Mert ez így olyan mint  a japán RPG-kben a vége küzdelem (Chrono Trigger mond valakinek valamit?)
Amikor ellőttünk a végén mindent, jön valami váratlan videó a végén? Hmm?

És ha már itt járunk: ha naruto hokage lesz,  ki ellen lesz végső küzdelme?
Mert Sasuke most barát ugye. Kaguya meg most van.
őt talán a manga végén kellett volna elsütni...............  Figyelmeztetés   Technikai KO Gondolkozik
 ikszdé

Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Mach5
Jounin
*

« Válasz #9614 Dátum: 14 júl 05, 09:39:28 »

Szerintem az EDO-s Kagek is jönnek segíteni legyőzni Kaguya-t talán még kapnak valami power upot is Rikodou Sennintől vagy csak az egyikük, talán még Madara is valahogy képbe kerül és azért Naruto+Sasuke+Két Mangekyou Sharinganos Obito+Edo Hokagek (talán feltúrbózva)+Madara azért eléggé nagy erőt képviselnek attól függetlenül, hogy Kaguya ellen harcolnak, már Kaguya lenne vesztes helyzetbe. Láthattuk, hogy Naruto+Sasuke-t hogy istenítette még a fekete zetsu meg kaguya is azt hiszem megjegyezte a Narutora, hogy nagyon gyors meg fekete Zetsu még ötletett is adott Kaguyanak, hogy 1v1be harcoljon ellenük mert ketten eléggé erősek. Szóval ha ezek ketten mellé még a fenti szereplők is csatlakoznának akkor szerintem elbírnák verni Kaguya-t. Még Madara se kellene Narutoékhoz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 639 640 [641] 642 643 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins