Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9615 Dátum: 14 júl 05, 16:06:26 » |
|
Már nem azért de ez a végső küzdelem, nem? Legyőzik Kaguyát, végre béke lesz, és megértés, Naruto lesz az istenkirálycsászár, feleségül veszi Sasukét, és vége.
Amúgy azért mert Tenten-t elküldték aluszkálni attól a tekercs amibe Rikudo kincsei le lettek pecsételve még elérhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #9616 Dátum: 14 júl 05, 16:54:03 » |
|
Azok a Kincsek szerintem most egy másik dimenzióban vannak(vagyis a normál világban), vagyis nekem úgy tűnik!(mondjuk még az edos kagék kezdhetnek velük valamit, lehet hogy Hagoromo ezt akarja majd nekik elmondani) És kíváncsi vagyok hogy Kishi mit tervez a végére, az is lehet hogy Naruto lesz a világ ura, vagy bevallja hogy mit érez Sakura iránt! De az utóbbira kevés esélyt láttok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 05, 16:55:18 írta Mextil General »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #9617 Dátum: 14 júl 05, 23:32:05 » |
|
Egy olyan kérdésem,észrevételem lenne, hogy a heti anime részben említik, hogy a hulla a Hagaromo klán tagja. Az létezhet, hogy ők Rikudo közvetlen leszármazottai?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chilliboy
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9618 Dátum: 14 júl 06, 07:51:01 » |
|
Nem,mert 2 gyermeke, Indra és Ashura alakította a klánokat(Uchiha,Senju), és a Senju klán egyik mellék klánja lett az Uzumaki klán. Az Uchihák meg maguk közt párosodtak, tehát ezek a klánok Hangaromo leszermazotjai. a többi klán petig azért lett, mert ősatyuk Rikudo úgynevezett vallását istenítették(ninsu) ezért kaptak chakrát. Tehát az a klánt, CSAK elnevezték.
|
|
|
Naplózva
|
Ez az Én ninja utam!
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9619 Dátum: 14 júl 09, 08:19:41 » |
|
Egyébként mi van a megidézhető állatokkal? Rájuk is hat a tsukoyomi, hiszen van csakrájuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9620 Dátum: 14 júl 09, 08:40:10 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/677/12 sima macskánál mükődik akkor náluk is szerintem .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 08:41:15 írta kurama95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9621 Dátum: 14 júl 09, 09:22:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9622 Dátum: 14 júl 09, 10:56:03 » |
|
Ah, köszi, már egyre rövidebb a memóriám... Nem úgy murdelt meg Naruto, mint egy edós? Ha nidaime vagy a fater kihasználva az azonnali teleportálást az utolsó pillanatban kicserélte magát Narutóval és tolt még egy hengét, az megmagyarázná, hogy maradhattak meg a klónok. Onnantól hogy átértek, nem is "láttuk" Naruto gondolatait.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 10:57:07 írta Életunt Cápa »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9623 Dátum: 14 júl 09, 11:53:49 » |
|
Először majdnem rossz linkre mentem,kurama. Ez tetszik végre Naruto ismét elemez és gondolkozik. Örülök hogy nem egy újabb Sexy Jutsut próbált meg. Vajon Kakashival mi lesz a többiek mellett? Látod Kaguya Naruto még megfeküdheti a gyomrodat Sasuke nélkül is. Úgy tűnt Kimimaro-éhoz hasonló technikát használt,csak erősebb formában. Habár a sok áthozott klónt látva nem volt eredményes. Gondolom Naruto sikeresen megbújt köztük mint Nejinél. Azon még lehet filózni hogy miért habozott ennyire lehet a chakra elszívás csak ürügy volt egy ideig hogy ne kelljen megölnie? A végén minden baj forrása a fekete Zetsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9624 Dátum: 14 júl 09, 13:12:15 » |
|
Én arra is gondoltam, lehet nem is Naruto-t ölték meg, hanem valaki mást...igazi Obito gyorsan odakerült, és alakváltott Narutoba... vagy akár Kakashi is lehet... kitudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9625 Dátum: 14 júl 09, 13:37:16 » |
|
Bocsesz de még időben kórigáltam a bakit . De szerintem az csak egy klón volt de majd ki derül .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #9626 Dátum: 14 júl 09, 13:46:45 » |
|
Hát ez egy nagyon jó rész volt. Tetszett Naruto harca, a bijuuk chakrájával. Kíváncsi vagyok, hogy vajon hogy sikerült ezt Narutonak túlélnie. Az is jó volt, hogy nemcsak Naruto, hanem Kaguya is gondolkodásra kényszerült, és hogy láthattuk, hogy neki sem végtelen a chakramennyisége. Bár az továbbra sem tetszik, hogy fekete Zetsu irányít, Kaguya meg engedelmeskedik. Szóval jó fejezet volt, érdekes, várom a következőt. És vajon mit csinálnak a hokagék? És Rikudou ninja cuccainak lesz még vajon valami szerepe? Kétlem, hogy csak úgy behozták volna őket, a semmiért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 13:47:54 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9627 Dátum: 14 júl 09, 13:52:07 » |
|
Az is egyfajta megoldás ha kiszívják a fekete zetsu(ka)t elzárják az ereklyékben.Utána pedig elzárják a holdon vagy Obito dimenziójában. Kaguyat pedig visszaküldik az örök álomvilágába.Ráférne egy hosszabb alvás. (Csak meg kell nézni a szemeit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9628 Dátum: 14 júl 11, 14:32:08 » |
|
Ha jól értelmezem akkor az csak egy klón volt amivel Obitoék eltudtak bújni .Abból is gondolva hogy amikor Kaguya vissza ment nem tűntek el a klónok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #9629 Dátum: 14 júl 11, 19:26:05 » |
|
Hát én nem nagyon értettem ezt a fejezettett, de szerintem Naruto amikor átment a másik dimenzióba csinálhatott egy klón és Kaguya azt ölte meg, amíg az igazi elbújt valahol a homokban, de nem kizárt hogy csak a klón jutott át és ő meghalt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|