Megint más: Na már nagyon idegesítő, hogy Fekete Zetsu úgy ugráltatja Kaguyát, mintha ő lenne a szülő, és nem fordítva. Nem tetszik, egyre jobban nem tetszik, hogy Kaguya csak a brutális chakrája miatt ilyen erős, amúgy meg ostoba mint a föld, és Zetsu nélkül simán veszítene.
Az meg nagyon rémisztő, hogy nagyon úgy tűnik nem csak megszállottságból gyűjtik a chakrát, hanem kell nekik valamire. Remélem nem egy még durvább ellenség ellen. Az is ijesztő, hogy nekem Kaguya tipikus megtérő alkatnak tűnik. Nekem semmi bajom azzal, hogy Naruto megváltoztatja az embereket, de azért már a végén ne. Habár lehet, hogy stílszerű lenne pont ezzel lezárni? Nem tudom. Mindenestre hiányzik Madara, egy olyan főgonosz, akinek ismerjük a múltját, a céljait, az okait, a jellemét. Aki bár nagyon erős volt, tudott gondolkodni is. És hiányzik az a magasztosság, hogy csúnyán fogalmazzak, epicség is, ami mikor bejött Rikudou, meg amikor feltámadva folytatták a harcot Madara ellen, megvolt. Mert ez mindenképpen kéne a végére. Számomra az a cirka 20 rész ami Madara átszállása, és Kaguya feltámadása között volt, kiememelkedő volt. A manga nagyon régóta újra a toppon volt. A háború eleje óta biztos nem tetszettek a részek annyira, mint azok. Persze ez szubjektív. És örültem, hogy a végére Kishi így összekapta magát. De most az egész olyan, hogyismondjam, fáradtnak tűnik. Kaguya az unott pofájával egy üres karakter (még). Mintha egy bábu ellen harcolnának, hogy értsétek mre gondolok. Pedig jó ötlet volt Fekete Zetsu behozása a sztoriba. Mindenesetre reménykedem, hogy jön még egy fellángolás. Mert, még egyszer leírom, ez a manga megérdemel egy igazán epic befejezést. A hibái ellenére.
Ja, és kíváncsi vagyok, hogy be lesz-e hozva Rikudou öccse a sztoriba. Mert jelenleg én nem érzem legyőzhetetlennek Kaguyát, nem érzem szükségességét még durvább erő növelésnek. És vajon a ninja cuccokkal lesz még valami? Remélem nem azokkal lesz elzárva, hanem Naruto és Sasuke, mint örökösök (ennek a szálnak nagyon örülök) fogják megvédni a világot, és megváltoztatni.
Mindenesetre szerintem mindenképpen kelleni fog még egy fellángolás, még egy valami, ami megadja az alaphangot az utolsó csapásra.
Na mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnok ezekről.
Ui. És elképesztő, hogy Kishi nem tudja Sakurát vonzónak megrajzolni. Pedig ha már Lee meg Naruto is bele van (volt) zúgva, nem kéne bűn ronda legyen. Nem mondom, hogy az, de hogy egyszerűen nem szép, az biztos.
Érdekes, hogy epic nevezed azt, amit más mangáknál a sárba tiportál, pedig ott még kicsit sem volt fanfic szagú, mint itt. Az, hogy Rikudo egész idő alatt itt röpködött és bármikor megtudott volna jelenni, ahányszor összeérintkezett pl Hashirama és Madara meg (lásd előző fejezet amikor megérinti) azt bizonyítja, hogy Rikudo egy marha, akinek eszébe nem jutott volna pl Hashirama és Madara számtalan kézfogásakor megjelenni és elbeszélgetni velük, nem, helyette megvárta, amíg túl késő lesz.
Madara meg ha lehet, rosszabb, mint Obito, mert Madara mindent kizárólag a szerencsének és az ellenfeinek alacsony I.Q.-ja miatt ért el. Miért tudott feltámadni? Mert ahelyett, hogy végeztek volna Obito-val, addig lelkizttek vele, amíg végül másdojára sikerült rákényszerítenie Obito-t, hogy támassza fel. De közben senkit sem sikerült a fontos szereplőkből kivégeznie, még az öt Kage is röhögve visszajött, ahol is a fanok 99%-a remélte, hogy legalább egy vagy két Kage meghal.
Fekete Zetsu meg az Akatsuki Tenten-je, semmit nem csinált a debut-je óta, sőt, egy szemüveges gyerek még ketté is szelte, s ennyi volt, higgyük el, hogy egy Chojiro-nál gyengébb karakter képes átdöfni egy OP karaktert, amikor Obito is röhögve ledobta magáról (másodjára azért nem ment, mert le volt gyengülve). Ennyi erővel akár Neji is lehetett volna, ő neki legalább volt egy nyert csatája a Part I-ben. Meg ez a "csak eljátszottam" szöveg meg a létező legröhejesebb válasz, amit mangaka kitalálhatott.
Rikudo égbőé szalajtott öccse meg biztos, hogy meg fog jelleni, elvégre ha már a fanok miatt visszahozta a visszahozhatatlan Hokage-kat (akikről 100-szor elmondták, miért nem lehet visszahozni), Orochimaru-t meg Rikudo-t, akkor pont ő fog kimaradni.
S ha fekete Zetsu, valaki mondja már meg, miért is nem várta meg, amíg Madara végez a Kakashi csapattal, s csak azután döfte volna hátba, amikor már ellehetne hinni, hogy a csata közben/után kifáradt? Mert így csak azt érte el, hogy 4 + 4-5 ember beleköp a levesébe.