24 nov 30, 21:46:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 642 643 [644] 645 646 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1965835 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
kiara
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9645 Dátum: 14 júl 15, 12:52:17 »

Ó! Ez a SasuSaku kép  bow már rég erre vártam  Nyelvesít
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9646 Dátum: 14 júl 15, 13:06:09 »

Na, igazam lett Sasuke képességével kapcsolatban. Tényleg két adott dolog helyzetét cseréli fel bizonyos távolságon belül.
A rész főként átvezető volt, szóval olyan sok minden nem történt, de az utolsó oldal aranyos.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 15, 13:45:35 írta Exkirion » Naplózva

danomics
Chuunin
*

« Válasz #9647 Dátum: 14 júl 15, 13:23:39 »

Ha már képzelgések akkor nekem egyértelműen az Obito Sakura kapcsolat a kedvencem Nyelvesít Még több lehetőség is van benne mint a többi ilyenben. Nevet xD
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #9648 Dátum: 14 júl 15, 22:55:30 »

Szépen sikerült a mentőakció.Mind a két illetve 3 oldalról.

Sakura Shannaroját először Susannonank néztem.Meg is lepődtem volna ha az jön. smirksweat
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #9649 Dátum: 14 júl 15, 23:39:49 »

Úgy látom Obito nagyon kimerült, márpedig a visszautat is neki kell lebonyolítania, pihenni pedig nincs idő.
Legalább Sasuke elkapta Sakurát, ennyi volt benne.  Pojén
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9650 Dátum: 14 júl 16, 06:04:00 »

Hát ez a fejezet kb semmi nem volt. De legalább Sasukét vissza kaptuk. Amúgy már nem azért, de az nem csak egy sima kawarimi volt? A végső harcban mindenki az alap támadásait tolja. Ez azért vicces.
Naplózva
Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #9651 Dátum: 14 júl 16, 07:27:16 »

Amúgy valakinek van már valami sejtése hogy mi lesz az a "nagy bejelentés" a következő fejezetben, mert én már nagyon kíváncsi vagyok rá!?
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #9652 Dátum: 14 júl 16, 09:06:07 »

Először egy spinoffra gondoltam.Másodjára is.Más ötletem nincs.
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9653 Dátum: 14 júl 16, 11:56:53 »

Most h tudjuk h Sasuke helyet cserel dolgokkal azt hiszem azt is tudjuk, Sasuke ugy hal majd meg, hogy helyet cserel Narutoval mikor azt egy vegzetes csapas erne. Azert jo lenne, ha nem igy lenne.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #9654 Dátum: 14 júl 16, 12:15:55 »

Amúgy valakinek van már valami sejtése hogy mi lesz az a "nagy bejelentés" a következő fejezetben, mert én már nagyon kíváncsi vagyok rá!?

Szerintem a legújabb Naruto filmről lesz szó, mert már kb 2 éve egy mukkot sem írtak vagy mondtak róla, csak azt, hogy 2014-ben lesz.

Illetve lehet, hogy az új filler anime speciált fogja promózni, amiben a Mecha-Naruto fpg szerepelni.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9655 Dátum: 14 júl 16, 12:40:19 »

de az nem csak egy sima kawarimi volt?

A kawarimi az csak egy sima elterelő jutsu, ahol valamit egy rövid időre úgy állítasz be hengével, hogy te vagy az, amíg te odébb mész. Sasuke képessége megcseréli bármilyen két dolog helyét a térben egy bizonyos távolságon belül, akár élőlényekét is.
Naplózva

Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9656 Dátum: 14 júl 16, 16:48:19 »

" Ninjutsu tekercsek harmadik fejezet. Kawarinmi no jutsu. Eredetileg gyors helycsere állattal, vagy növénnyel."
 A hatodik fejezet szerint legalábbis. Én most csak annyi különbséget látok, hogy a mellény alakja nem lett megváltoztatva aztán csókolom. Persze igazából tök mindegy. Megcsinálta azt kész.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #9657 Dátum: 14 júl 16, 18:20:17 »

De én úgy tudom, hogy a helycserére előre be kell készíteni az adott tárgyakat, vagy akár állatokat. Zabuza előre bekészítette azt a nyulat, pl.
Szerk.
A tegnapi részről:
Kellemes meglepetés volt, hogy ilyen korán kijött. Maga a rész nem volt rossz, sőt élvezhető volt, bár sok dolog nem történt. Sakuráék megtalálták Sasukét. Meg kell hogy mondjam, hogy Sakura végülis nem volt haszontalan, mostmár értem, hogy miért kellett ébren tartani (azon kívül persze, hogy nem lehetett lelőni a poént, hogy kivel akar igazából összejönni... Nevet). Ha ilyen szerepet tölt be, és nem a frontvonalon hátráltatja a többieket, akkor egész szimpatikus karakter. Örülök, hogy Sasuke megkerült, úgy érzem már nincs sok hátra. Obitonak kéne egy szép elbúcsúzást csinálni, megérdemli. Nem csodálkoznék miután visszavitte őket, úgy fog meghalni, hogy közben a saját élete árán véd meg valakit.
Más: Sajnos nagyon úgy néz ki, legalábbis mostanában elég sok utalás lett elejtve arra, hogy Sakurának Naruto a választottja. Sajnos. Nagyon nem kéne ide semmilyen szerelmi szál.
Megint más: Na már nagyon idegesítő, hogy Fekete Zetsu úgy ugráltatja Kaguyát, mintha ő lenne a szülő, és nem fordítva. Nem tetszik, egyre jobban nem tetszik, hogy Kaguya csak a brutális chakrája miatt ilyen erős, amúgy meg ostoba mint a föld, és Zetsu nélkül simán veszítene.
Az meg nagyon rémisztő, hogy nagyon úgy tűnik nem csak megszállottságból gyűjtik a chakrát, hanem kell nekik valamire. Remélem nem egy még durvább ellenség ellen. Az is ijesztő, hogy nekem Kaguya tipikus megtérő alkatnak tűnik. Nekem semmi bajom azzal, hogy Naruto megváltoztatja az embereket, de azért már a végén ne. Habár lehet, hogy stílszerű lenne pont ezzel lezárni? Nem tudom. Mindenestre hiányzik Madara, egy olyan főgonosz, akinek ismerjük a múltját, a céljait, az okait, a jellemét. Aki bár nagyon erős volt, tudott gondolkodni is. És hiányzik az a magasztosság, hogy csúnyán fogalmazzak, epicség is, ami mikor bejött Rikudou, meg amikor feltámadva folytatták a harcot Madara ellen, megvolt. Mert ez mindenképpen kéne a végére. Számomra az a cirka 20 rész ami Madara átszállása, és Kaguya feltámadása között volt, kiememelkedő volt. A manga nagyon régóta újra a toppon volt. A háború eleje óta biztos nem tetszettek a részek annyira, mint azok. Persze ez szubjektív. És örültem, hogy a végére Kishi így összekapta magát. De most az egész olyan, hogyismondjam, fáradtnak tűnik. Kaguya az unott pofájával egy üres karakter (még). Mintha egy bábu ellen harcolnának, hogy értsétek mre gondolok. Pedig jó ötlet volt Fekete Zetsu behozása a sztoriba. Mindenesetre reménykedem, hogy jön még egy fellángolás. Mert, még egyszer leírom, ez a manga megérdemel egy igazán epic befejezést. A hibái ellenére.
Ja, és kíváncsi vagyok, hogy be lesz-e hozva Rikudou öccse a sztoriba. Mert jelenleg én nem érzem legyőzhetetlennek Kaguyát, nem érzem szükségességét még durvább erő növelésnek. És vajon a ninja cuccokkal lesz még valami? Remélem nem azokkal lesz elzárva, hanem Naruto és Sasuke, mint örökösök (ennek a szálnak nagyon örülök) fogják megvédni a világot, és megváltoztatni.
Mindenesetre szerintem mindenképpen kelleni fog még egy fellángolás, még egy valami, ami megadja az alaphangot az utolsó csapásra.
Na mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnok ezekről.
Ui. És elképesztő, hogy Kishi nem tudja Sakurát vonzónak megrajzolni. Pedig ha már Lee meg Naruto is bele van (volt) zúgva, nem kéne bűn ronda legyen. Nem mondom, hogy az, de hogy egyszerűen nem szép, az biztos.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 17, 00:31:43 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #9658 Dátum: 14 júl 17, 07:57:23 »

Megint más: Na már nagyon idegesítő, hogy Fekete Zetsu úgy ugráltatja Kaguyát, mintha ő lenne a szülő, és nem fordítva. Nem tetszik, egyre jobban nem tetszik, hogy Kaguya csak a brutális chakrája miatt ilyen erős, amúgy meg ostoba mint a föld, és Zetsu nélkül simán veszítene.
Az meg nagyon rémisztő, hogy nagyon úgy tűnik nem csak megszállottságból gyűjtik a chakrát, hanem kell nekik valamire. Remélem nem egy még durvább ellenség ellen. Az is ijesztő, hogy nekem Kaguya tipikus megtérő alkatnak tűnik. Nekem semmi bajom azzal, hogy Naruto megváltoztatja az embereket, de azért már a végén ne. Habár lehet, hogy stílszerű lenne pont ezzel lezárni? Nem tudom. Mindenestre hiányzik Madara, egy olyan főgonosz, akinek ismerjük a múltját, a céljait, az okait, a jellemét. Aki bár nagyon erős volt, tudott gondolkodni is. És hiányzik az a magasztosság, hogy csúnyán fogalmazzak, epicség is, ami mikor bejött Rikudou, meg amikor feltámadva folytatták a harcot Madara ellen, megvolt. Mert ez mindenképpen kéne a végére. Számomra az a cirka 20 rész ami Madara átszállása, és Kaguya feltámadása között volt, kiememelkedő volt. A manga nagyon régóta újra a toppon volt. A háború eleje óta biztos nem tetszettek a részek annyira, mint azok. Persze ez szubjektív. És örültem, hogy a végére Kishi így összekapta magát. De most az egész olyan, hogyismondjam, fáradtnak tűnik. Kaguya az unott pofájával egy üres karakter (még). Mintha egy bábu ellen harcolnának, hogy értsétek mre gondolok. Pedig jó ötlet volt Fekete Zetsu behozása a sztoriba. Mindenesetre reménykedem, hogy jön még egy fellángolás. Mert, még egyszer leírom, ez a manga megérdemel egy igazán epic befejezést. A hibái ellenére.
Ja, és kíváncsi vagyok, hogy be lesz-e hozva Rikudou öccse a sztoriba. Mert jelenleg én nem érzem legyőzhetetlennek Kaguyát, nem érzem szükségességét még durvább erő növelésnek. És vajon a ninja cuccokkal lesz még valami? Remélem nem azokkal lesz elzárva, hanem Naruto és Sasuke, mint örökösök (ennek a szálnak nagyon örülök) fogják megvédni a világot, és megváltoztatni.
Mindenesetre szerintem mindenképpen kelleni fog még egy fellángolás, még egy valami, ami megadja az alaphangot az utolsó csapásra.
Na mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnok ezekről.
Ui. És elképesztő, hogy Kishi nem tudja Sakurát vonzónak megrajzolni. Pedig ha már Lee meg Naruto is bele van (volt) zúgva, nem kéne bűn ronda legyen. Nem mondom, hogy az, de hogy egyszerűen nem szép, az biztos.

Érdekes, hogy epic nevezed azt, amit más mangáknál a sárba tiportál, pedig ott még kicsit sem volt fanfic szagú, mint itt. Az, hogy Rikudo egész idő alatt itt röpködött és bármikor megtudott volna jelenni, ahányszor összeérintkezett pl Hashirama és Madara meg (lásd előző fejezet amikor megérinti) azt bizonyítja, hogy Rikudo egy marha, akinek eszébe nem jutott volna pl Hashirama és Madara számtalan kézfogásakor megjelenni és elbeszélgetni velük, nem, helyette megvárta, amíg túl késő lesz.

Madara meg ha lehet, rosszabb, mint Obito, mert Madara mindent kizárólag a szerencsének és az ellenfeinek alacsony I.Q.-ja miatt ért el. Miért tudott feltámadni? Mert ahelyett, hogy végeztek volna Obito-val, addig lelkizttek vele, amíg végül másdojára sikerült rákényszerítenie Obito-t, hogy támassza fel. De közben senkit sem sikerült a fontos szereplőkből kivégeznie, még az öt Kage is röhögve visszajött, ahol is a fanok 99%-a remélte, hogy legalább egy vagy két Kage meghal.

Fekete Zetsu meg az Akatsuki Tenten-je, semmit nem csinált a debut-je óta, sőt, egy szemüveges gyerek még ketté is szelte, s ennyi volt, higgyük el, hogy egy Chojiro-nál gyengébb karakter képes átdöfni egy OP karaktert, amikor Obito is röhögve ledobta magáról (másodjára azért nem ment, mert le volt gyengülve). Ennyi erővel akár Neji is lehetett volna, ő neki legalább volt egy nyert csatája a Part I-ben. Meg ez a "csak eljátszottam" szöveg meg a létező legröhejesebb válasz, amit mangaka kitalálhatott.

Rikudo égbőé szalajtott öccse meg biztos, hogy meg fog jelleni, elvégre ha már a fanok miatt visszahozta a visszahozhatatlan Hokage-kat (akikről 100-szor elmondták, miért nem lehet visszahozni), Orochimaru-t meg Rikudo-t, akkor pont ő fog kimaradni.

S ha fekete Zetsu, valaki mondja már meg, miért is nem várta meg, amíg Madara végez a Kakashi csapattal, s csak azután döfte volna hátba, amikor már ellehetne hinni, hogy a csata közben/után kifáradt? Mert így csak azt érte el, hogy 4 + 4-5 ember beleköp a levesébe.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 17, 07:59:15 írta sergei55 » Naplózva
Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #9659 Dátum: 14 júl 17, 08:08:18 »

Amúgy most nekem felmerült egy dolog Naruto és Sasuke pecsételő jutsujáról, mert lehet hogy ezért egyiküknek nagy áldozatot kell fizetni, más szóval lehet hogy egyikük megfog halni! Ha jón tudom Hagoromo kezén volt  a nap jel, és Harumo kezén a hold jel, és lehet hogy azért nem mutatják be Harumot jobban a mangában mert mikor lepecsételték Kaguyát akkor lehet hogy meghalt! De ez csak az én felvetésem amire elég kevés az esély! És ráadásul mikor Sasuke beszélt Rikudou senninel, akkor nem lehet látni a válaszát!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 642 643 [644] 645 646 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins