Bevallom még csak ritkának sem nevezném az itt olvasásaim alkamait, de nemhiszem hogy itt nagyon lett volna téma a tsukoyomi opciója és ezzel együtt Madara útja. Leszámítva azt a pár alakalmat, amikor Chakrával beszéltük. Az én véleményem, hogy béke nem alakulhat ki emberek között, pontosítva a háborúskodásnak sosem lehet vége. Erre rá Kishimoto behozta Madara álmát, a tsukoyomit, egy álomvilág ahol béke van, nem vagy magad (éppen a béke érdekéért) de béke lesz. Radikális de kivitelezhető útnak tűnt.
Ez és Sakurautálatom tartotta bennem, hogy még olvassam a narutot. Kishimoto először a Rines zombis marhasággal vágta el magát, már ott érződött, hogy ez csak egy tévút és csak egy olcsó utánzata a valóságnak. Ezzel szemben múlthéten az álmokat látva egy teljesen élhető világot kaptunk. Mikor Madara tökéletesen odavetette Narutonak, hogy most pontosan ő van a boldogásg útjában. Erre valami iszonyatrosszul időzítve (és tökéletenségéből kifolyólag) Kishimoto meg is "ölette" Madarát, hogy nehogymár az olvasó belegondoljon 1 hétig, hogy igen...lehet Naruto téved, és csak gyerekes utópia amit hajszol. Vagy mégrosszabb, bármi is legyen az, ha harcolhat valami ellen akkor harcolni fog, hiába változtatná az jobbá a világot -ez pedig egy külön szánalom az egész mangában-.
De nem, Kishimotot jobban foglalkoztatta, hogy szájbaadott gyerekes szappanoperát írjon, mintsem a még valamikor normálisan megírt történet továbbgondolása.
Amit meg erre a hétre leművelt -és most én kizárólag a tsukoyomi zetsusodásáról beszélek, már rég nem érdekel, hogy kinek ki a franctudja honnan előhúzott erőnövekedése- az már több volt mint nevetséges,,,,,,örökké elvágva annak a lehetőségét, hogy a 13 éves szinten maradt főhős tévedjen és a naív hülyesége legyen csakis az egyetlen választható út, amit az olvasó választhat mert, ami a tsukoyomiból lett az olyan mint egy elcseszett kommunizmus....vagy csak simán az.
Komolyan itt a nagy naruto fanok ilyenekről itt nem beszélnek? Csak, hogy milyen erő honnan eredeztethető és stb.??? Szomorú vagyok.
Te olvasod is amiket írsz vagy csak írod ahogy esik úgy puffan alapon?
1. Naruto a boldogság útjában állt? Most komolyan??? Komolyan itt röhögök rajtad mint egy barom.

Szerinted az igazi utópia ha egy hülye jön és azt mondja elveszi a szabad akaratot és majd alkot egy zombit mindenkiből és álomvilágba taszít minden embert a Földön? Ha ez szerinted egy jobb világ jó nagy hülye vagy már megbocsáss.
Az lehet hogy sőt biztos hogy amíg 1 embernél több él a Földön nem lesz béke de ez a Tsukuyomi sem a jó megoldás hanem a még rosszabbik. Egyébként nézd meg mit hozott össze eddig Naruto. Összeállt az egyesített haderő. Mi ez ha nem közös megegyezés és út a béke felé. MERT UGYE AZ IGAZI BÉKE AKKOR KÖVETKEZIK CSAK BE HA KÖLCSÖNÖS A TISZTELET, AZ EGYETÉRTÉS NO MEG A KOMPROMISSZUM!!! Ez a genjutsu baromság meg minden csak ez nem! Egyébként Naruto egyáltalán nem gyerekes pont hogy jól gondolkodik, nem véletlen hogy ennyien követik már. Épp ezért nincs az igazi világban sem béke mert minden egyből akar mindent és leszarja hogy a másik mit akar.
Egy igazi békéhez idő kell és nem is kevés nem jön egyik pillanatról a másikra, ezt mutatja be a Naruto és épp ezt nem fogja fel az olvasók 90%-a kb ha nem több és titulálja 13 éveseknek szóló tini szappanoperának mert az agykapacitása már meghaladja az igazi lényeg felfogását. A Naruto sosem a harcokról szólt hanem a kapcsolatokról.
Egyébként olyat se láttam még hogy valaki azért olvasson egy mangát mert utálja az egyik főszereplőt.

Amúgy ha megnézed Naruto sosem harcolt önön érdekéből mindig másokat védett meg. Egyetlen egy olyan harca sem volt ahol csak a harc élvezetéért harcolt volna. Ez a nem mindegy.

Az meg hogy most minden Zetsuvá válik rohadtul logikus csak bele kéne gondolni. Zetsu ugye eleve egy fa elemű mutáns mert embernek nem nevezném. Ahogy a Juubi is egy fa. Ő is szükséges volt a genjutsuhoz egyértelmű hogy mindenki Zetsuvá manifesztálódik.
Egyébként a kommunizmus az amiről te hadoválsz drága barátom. Az a kommunizmus hogy azt csinálod amit más mond ergo elaltatlak és élvezd az álmaid és én irányítalak.
Nem vagyok egy nagy Naruto fan szóval nem tudom de az tuti hogy itt is csak 1-2 értelmes ember van aki fel is fogja mi van. És hál Isten nagyon kevesen írnak ekkora blőődséget mint te.