25 jún 06, 22:38:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 567 568 [569] 570 571 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2185093 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Krisz7199
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8520 Dátum: 14 ápr 16, 11:18:39 »

Narancs láva eleme tulajdonképpen nem is a saját eleme, hanem a 4farkúé. Szóval (szerintem) ezt az elemet úgymond nem kapta meg (csak a láva elemet birtokló biju-t). Csak a fény-árnyék elemet kapta meg. Szóval akkor most ezzel a fény-árnyék elem birtoklásával ki lehet mondani azt, hogy Narancsnak is van már Kekkei Genkai-ja?

Egyébként nincsen kizárva szerintem az, hogy Naruto mind az 5 elemet birtokolja, vagyis a fény-árnyék elemmel együtt mind a 6-ot.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 11:20:47 írta Krisz7199 » Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8521 Dátum: 14 ápr 16, 11:20:12 »

Mi ez a fény-árnyék elem? Mire jó? Gondolkozik
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
csaba1992
Chuunin
*

« Válasz #8522 Dátum: 14 ápr 16, 11:28:52 »

a fény árnyék-elem semlegesít minden ninjutsut,és elvileg ezzel a teknikával alkotta a hat út bölcse a bijuukat,az Izanagi is ilyen elemű jutsu.

Naruto.wikia-n nem látom hogy kekkei genkai -ként van Narutonak láva a fény-árnyék elem.

Sztem akkor lenne kekkei genkai,ha Naruto saját magától lenne rá képes,Son-nak is kekkei genkai,meg Roshinak is mert mindketten saját maguktól képesek rá,Sasukenak a Pokol tipusa is kekkei genkai.

Ezek az igazságkereső gömbök,azért is jók mert lehet formálni őket,ahogy a 3. hokage is mondta.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 11:49:50 írta csaba1992 » Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #8523 Dátum: 14 ápr 16, 11:49:47 »

Köszönöm, így már értem. Mosolyog
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #8524 Dátum: 14 ápr 16, 13:13:59 »

Úgylátszik a pár napja kiszívárogtaott pár oldal valóban az erdeti fejezet része volt,és nem Fanmade. Nevet

Ami zavart hogy olvastam volna tovább,de hirtelen vége.Nem baj legalább érdekes.
Fél szem Sharingan,fél szem 9pontos Rinnegan elsőre még furcsa,de legalább nem hétköznapi.
Vajon ezekre még rájön a MAngekyo is?

Nagyon úgy tűnik hogy bejön az elvárt egyesített erő is,de még madaránál is,hoppá.
Naruto Kivágta a fát.Ő meg egyből komposztálta is magának.
Láva eddig is tetszett.nagyon is kijárt neki.Ehez a Chakra módhoz illik is.Habaj van széllel még "elolthatja".
Naplózva

tobi323
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8525 Dátum: 14 ápr 16, 13:25:23 »

Szerintem itt az lesz, hogy Madara megkapja Kayuga erejét, ami azt takarja, hogy meglesz a meglesz neki a harmadik szeme középen, és így lesz a Mugen Tsukuyomi.(Egy kis titok, nézzétek meg jobban Madara ruháját, pont olyan mint Kaguyáé, azaz lehet, hogy tényleg ez történt... smirksweat)
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 13:26:24 írta tobi323 » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8526 Dátum: 14 ápr 16, 13:47:50 »

Ez az új rész sok kérdést felvett Sasukeval kapcsolatban. Most ez a 9pöttyös sharingan az rinnegan vagy sharingan? Ha pedig rinnegan akkor miért hasonlít sharinganra és miért nem rinnegan az alakja? Ha pedig 9pöttyös rinnegan akkor ez most erősebb, vagy gyengébb, mint a rinnegan? Mi lesz ha Sasuke EMS-t akar használni? Ahol most 3pöttyös sharingan lesz ott lesz ems, másikon meg a 9pöttyös sharingan? Vagy mindkettő szeme megváltozik akkor?
Naplózva
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8527 Dátum: 14 ápr 16, 13:50:07 »

Lehet, hogy Madara birtokolja Rikudo erejét,de Kaguyáét még nem. Ellenben a másik oldalon ott van még Hinata a byakugannal Nevet

De most komolyan, talán lesz még a Hyugáknak jelentőségük. Talán nem véletlenül vigyáztak annyira a fő családfaág védelmére. Talán bykugannal mást is lehetne még olvasni az Uchiha kőtábláról. Talán Hinatának nagyobb szerepe lesz a szerelmi szálnál.
Naplózva

kurama95
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8528 Dátum: 14 ápr 16, 14:01:14 »

A fejezet jó volt.De bennem felvetül a kérdés milyen erőt kapott Naruto Rikodoutól ? Mert a fény és sötétség elem azért köszönhető mert Obitó adott 1 és 8 farkú chakrájából így az összestől van már.Talán azt hogy külön külön is tudja használni a bijuuk képességeit .És Sasuke miért kapott ilyen rinengant, mert ha simát kap azt megértem,de ezt ?
Naplózva
Nikolas
Újonc
*

« Válasz #8529 Dátum: 14 ápr 16, 14:04:37 »

Valaki írt itt a kunairól ,h Naruto mihez szeretne vele kezdeni. Szerintem 2. Hokage teleportációs jutsujához kellett neki vagy valami módon ő is megtanulta a teleportálást(?)  Nevet
Engem az is érdekelne ,h így naruto hány elemet tud? és bijuu-k amik benne vannak azok kimeríthetetlenek?  Nevet szóval ha elfogy a chakrájuk akkor töltődik nekik is vissza? mert ha igen akkor naruto elég kemény lesz.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #8530 Dátum: 14 ápr 16, 14:20:54 »

Idézet
Engem az is érdekelne ,h így naruto hány elemet tud? és bijuu-k amik benne vannak azok kimeríthetetlenek?  Nevet szóval ha elfogy a chakrájuk akkor töltődik nekik is vissza? mert ha igen akkor naruto elég kemény lesz.

Szerintem csak egy elemet tud használni a szelet, ami a sajátja. A többi elem használat az már nem az ő saját elemi chakra képessége, hanem a benne található biju-k elemeit tudja használni.
De ezt az új fény-árnyék elemet vajon biju-mód nélkül is tudná használni? Mert a láva elemet, szerintem csak biju-módban tudja alkalmazni. 
Naplózva
csaba1992
Chuunin
*

« Válasz #8531 Dátum: 14 ápr 16, 14:27:08 »

igaz,hogy a lává-t Son miatt tudja használni,de az árny-fény elemet sztem azért tudja mert kapott a bölcstől senjutsu csakrát (és lehet ezért nincs a folt a szeme körül),, sztem nem bijuu mód kell az árny-fény elemhez,hanem sage,meg bijuu mód egyszerre,de legalábbis sage biztos hogy kell.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 14:30:26 írta csaba1992 » Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #8532 Dátum: 14 ápr 16, 14:32:44 »

Idézet

Szerintem csak egy elemet tud használni a szelet, ami a sajátja. A többi elem használat az már nem az ő saját elemi chakra képessége, hanem a benne található biju-k elemeit tudja használni.
De ezt az új fény-árnyék elemet vajon biju-mód nélkül is tudná használni? Mert a láva elemet, szerintem csak biju-módban tudja alkalmazni. 
Eszelős fejezet,Naruto az összes biuu  erejét,chakráját képes használni,ráadásul megkapta a fény és sötétség elemet,így az aranyos kis "mindent semlegesítek,még az atya úristen is" gömbökkel bárkit levadászik,és mindezt Sage módban,szinte már túlzásnak hangzik. ikszdé

Sasuke meg csak Kaguya szemét kapta,amivel anno csak igában hajtotta a földet,és páran kérdezték,hogy erősebb e mint a rinnegan,nyilván az,hiszen még Rikudou sennin nem örökölte az anyja teljes erejét,így lett a Rinnegan.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8533 Dátum: 14 ápr 16, 14:43:16 »

hogy lehetne megsemmisíteni,Obito sharinganja se ment tökre pedig összenyomta a szikla,talán ha használna egy Izanagit attól örökre megvakulna.

Ő bocs de nem nyoma össze csak átkerült y szikla egy másik dimenzióba, elvégre ez a sharinganjának a képessége.  Igen a teste gajra ment de a szeme sértetlen maradt.

Elég badass fejezet lett. Naruto jól néz ki így és jó erős lett. Sasuke is meglepett azt hittem sima rinnegant kap de úgy látszik megkapta az igazit. Viszont ha ilyen szemet kapott akkor valszeg a feltudja oldani a képzeletföldét is ha esetleg bekövetkezne bár kétlem. Naruto szájában ott van apuci kunaija, érdekes, kíváncsi vagyok tudja-e használni majd. A félreértések elkerülése végett:

Ha lehet ne komponáljatok ennyire. Naruto nem kapott akkora powa upot csak megkapta az összes bijuut akik ezentúl vszeg mindig támogatni fogják. Már az elején megmondta Rikudou hogy az a fia aki Narutoban életd újjá úgymond nem volt tehetséges csak a pár dolgot örökölt tőle. A hosszú életet, tehát erős testet kapott, plusz sok chakrája volt, csak nem tudja jól használni eleinte. Akárcsak Naruto. De ez most megváltozott. szerintem Rikudou nem chakrát adott Narutonak hanem bölcsességet inkább.

Ami a fát illeti szépen elintézte a Narancs barátunk de remélem anyuci kikel belőle. Nevet
Kíváncsi leszek a reakciókra majd ha elkezdődik a harc.

Gaara piálásra invitálása eléggé nyílt utalás volt Kishitől. ^^
Naplózva

1864
Újonc
*

« Válasz #8534 Dátum: 14 ápr 16, 15:08:47 »

672 fejezetnek nem night guy a címe?
Vagy miből lett fordítva az éjjeli lepke?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 567 568 [569] 570 571 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins