25 feb 27, 07:21:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2023226 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1935 Dátum: 12 nov 28, 15:26:07 »

Nos, ha a szél-technikát valóban a hátsó legyezősök (is) tolják, és Naruto az "ultimate-jutsu-t" a haderőre értette, akkor pár ezer hullányi földelés vár Madarára, bár, 1 db meteor több, mint elég. Mosolyog Hjaj, pedig azt hittem végre az unalmas Bijuu-erőn és Rasenganon kívül Naruto villant valami tök újat, erre talán csak a mezei lúzerek próbálkoznak, sebaj, jó az így is. Mosolyog
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1936 Dátum: 12 nov 28, 15:52:44 »

Újévi szünet ,miért ? Jajaja ,szerintem naruto nem engedi hogy bárkit is megöljenek,akiket persze fontosnak tart,szóval attól nem kell félnünk,mégis csak ő a főhös...Valahogy igy ,először a juubyt ,aztán madarát,majd a végére marad obito Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 15:53:50 írta dreamfolow » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1937 Dátum: 12 nov 28, 16:07:19 »

De meg szaporodtak, de egy rakás szemét is csak szemét. Vajon milyen sorrendben haláloznak el?

Ember hallottad te már azt a mondást, hogy "egységben rejlik az erő"? Nevet
Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1938 Dátum: 12 nov 28, 16:09:30 »

De meg szaporodtak, de egy rakás szemét is csak szemét. Vajon milyen sorrendben haláloznak el?

Ember hallottad te már azt a mondást, hogy "egységben rejlik az erő"? Nevet
vagy sok lúd disznót győz Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
VIPERA
Gennin
*

You challenge me mortal?

« Válasz #1939 Dátum: 12 nov 28, 17:28:14 »

Ennek a haderőnek kb. annyi esélye van mint Kon-nak (Bleach) Goku SSJ4 ellen x D. Amúgy ez a szél technika Naruto-nak... tudtam hogy ismerős a neve... A Fuuton: Kazekiri - Szélvágó Technika (ha minden igaz x D). Ezt már láttuk korábban is http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Wind_Cutter_Technique. Mit ne mondjak nagyon immortal lesz a Juubi ellen szerintem a hátsófele ,,szél technikája" erősebb mint ez főleg Naruto kezében x D. Amúgy jó kis fejezet volt bár a világi selejtek befutását feleslegesnek tartom csak meghalni jöttek de mivel ez a Naruto című anime persze hogy SENKI nem fog meghalni... és ez igazi szégyen lesz!
Naplózva

"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1940 Dátum: 12 nov 28, 18:06:10 »

Vipera,rossz topicba tévedtél....Asuma,Sandaime,Itachi,Rin kapásból meghaltak. A Kagékból is el fog patkolni valaki,hiába akarja Tsunade őket összeragasztani.Ha más nem,szerintem neki biztosan vége.

Amúgymeg milyen királyság már lealázni az egész haderőt hogy selejtek,meg úgyse érnek semmit,blablabla...Minden résznél az elégedetlenkedés megy,nem értem hogy vagytok még képesek olvasni a mangát ha ilyen szar Hümm-hümm
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
fecli
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1941 Dátum: 12 nov 28, 18:32:47 »

Ahm mivan a többi naruto -klónnal? vagy már rég feloldotta őket mert ha nem akkor az rengeteg új info és tapasztalat talán ebből a sok infoból és tapasztalatból egy új technika vagy stratégia lehetséges lenne , ha okosodott tőle Nevet bár nem vall Narutora hogy okos Nevet na jó van néha meglepő és leleményes megmozdulása
Naplózva
Gurat
Gennin
*

« Válasz #1942 Dátum: 12 nov 28, 19:14:40 »

Ennek a haderőnek kb. annyi esélye van mint Kon-nak (Bleach) Goku SSJ4 ellen x D. Amúgy ez a szél technika Naruto-nak... tudtam hogy ismerős a neve... A Fuuton: Kazekiri - Szélvágó Technika (ha minden igaz x D). Ezt már láttuk korábban is http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Wind_Cutter_Technique. Mit ne mondjak nagyon immortal lesz a Juubi ellen szerintem a hátsófele ,,szél technikája" erősebb mint ez főleg Naruto kezében x D. Amúgy jó kis fejezet volt bár a világi selejtek befutását feleslegesnek tartom csak meghalni jöttek de mivel ez a Naruto című anime persze hogy SENKI nem fog meghalni... és ez igazi szégyen lesz!

a mangában is megvan az:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/425/11
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1943 Dátum: 12 nov 28, 19:30:31 »

Nem vágom,ki az az anbu fickó ?ikszdé Vagy csak én vagyok ehhez hülye? AKKOR AZ OTT NARUTO :DDD
Naplózva

procsek
Chuunin
*

« Válasz #1944 Dátum: 12 nov 28, 21:12:00 »

Az angol ninja alliance jutsu hogy jött ki nekik?

http://manga.animea.net/naruto-chapter-611-page-18.html

Itt egy fuuton technikát említ ami a wind-cutting anolul. Nekem tetszik a fejezet, és sejtettem, hogy egységben az erő lesz (mégha az egész a DBZ-ből lett lenyúlva), ami nem tetszik ez az új technika. Lehet, hogy angolul ezt az értelmet adták neki, hogy ez az egyesített haderő, de a japán jutsu neve nem erre utal. Plusz tény, hogy a Kyubit EGÉSZ KONOHA nem tudta megállítani csak a negyedik fuinjutsuval, most meg itt a Jubi aki elpöcköli a Hachibit, ellenük nem tudom mit tudnának tenni (ne felejtsük, hogy Konoha Peinnel sem bírt el pedig ő hol van Madarákhoz képest).

Személy szerint meg azért reménykedem, hogy Sasukeval valami új arc kezdődik mert számomra erőltetett lenne, ha egyszer csak ő is betoppanna, és történne egy nagy össznépi dzsemburi. Plusz nehéz lenne betolni egy Naruto vs Sasuke finálét egy hadsereg kellős közepére, abból nem lehetne kettőjük harca.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1945 Dátum: 12 nov 28, 21:15:06 »

Azt a technikát valószínűleg a háttérben lévő legyezős emberkék használják. Naruto "új" technikája maga az Egyesült Shinobi Haderő  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 21:17:03 írta TsunadeHime » Naplózva

piros mogyi
Chuunin
*

senseiem: STM

« Válasz #1946 Dátum: 12 nov 28, 22:49:56 »

Két dolog miatt hasznos, hogy megérkeztek futóink:

Naruto csipetcsapata sajnos nem rendelkezik olyan töretlen lelkesedéssel, mint maga Naruto, ezért szűkségük van lelkesítésre: Erre kiváló futóink megjelenése.

Másik lehetőséget abban látom, ha Madara rendez itt egy vérfürdőt egy-két kisbolygóval, akkor Tobi barátunknak el kezd derengeni, hogy mégse egy békeharcos a Vén Kaszás. Nincs nagy esély rá, de hátha. Gondolkozik

Aztán lehet, hogy tényleg arra kellenek, hogy az olvasót ideológiailag neveljék: csapatmunka, "alegkisebbisszámít", stb. stb.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1947 Dátum: 12 nov 28, 23:07:33 »

Nem kell feltétlenül arra számítani, hogy Madara megint beveti a meteorokat, gyártaná a klónokat vagy használná komolyan a fatechnikákat. Sőt, szinte biztosan nem. Persze, betudná vetni őket csak akkor már régen vége lenne a mangának. A lényeg, hogy Madaráéknak veszíteniük kell vagy legalábbis elodázni a történetet. Ebből a szempontból a tömeg biztonságban van.
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #1948 Dátum: 12 nov 29, 06:41:26 »

Egyelőre biztonságban van  Ördögi De, és ezt ne értsétek félre, nekem tetszett ez a fejezet is, de a tények akkor is tények, nem sok esélye van a csapatoknak még így együtt sem a Juubi ellen, meg Madara ellen sem. OK, most visszaverték az egyik csapását, de hát ez semmi volt, beküld egy bijuu bombát és akkor majd jajgathatnak és kérhetik a hősüket, hogy mentse meg őket. Mivel Kurama kifogyott a chakrából egyelőre, muszáj volt megjelenniük, hogy segítsenek, de a piszkos munkát, így is Naruto-Kurama végzi el szerintem. Ha a Kage-k nem bírtak Madara-val akkor a shinobi haderő sem fog a Juubival, akinek van egy adag chakratartaléka, ha a haderő legfontosabb mellékszereplőinek, lásd Shikaku pl. elfogy a chakrája, akkor nem lesznek többek mint hangyák a Juubi számára. De azért persze, hogy kell a megjelenésük, mert mindenki erre várt már, csak Kishi egy picikét eltúlozta szerintem az erejüket xD mint ahogy másokét is, de végülis ez a fejezet most a haderőről szólt, szóval én elnézem neki Nevet

Kíváncsian várom, hogy mi lesz ezután.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1949 Dátum: 12 nov 29, 07:14:11 »

Hát én azt mondom hogy már csak naruto tud tenni a dolgok ellen,de hogy ne legyen túl gyors a tempó,kifogyasztja kurama csakráját aki egy bijuu .ikszdé soha nem kéne kifogynia a csakrából...Na mind1 .Mivel még nem volt naruto vs sasuke,és nem jelentekezett eddig ,már biztos nem fog.Szóval madarán valahogy túl jutnak.Talán valaki a halál istennel lepecsételi,vagy még annál is durvábbal.Vissza áll a rend,és majd jön sasuke lerombolni konohát,tsunade elhalálozott a madara fightban,és naruto mint hokage fogja megvédeni a falut,még az élete árán is.Mosolyog)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins