Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1950 Dátum: 12 nov 29, 08:15:03 » |
|
Heh együtt a banda xD Azért az állandó Kishi effektus most is beköszönt. Már mióta négyen szenvednek Obitoék ellen, erre nem az, hogy szépen lassan beszivárognak az emberek, nem, az egész egyesített shinobi haderő egyszerre jelenik meg a színen xD Már csak szöcskének kell becsúsznia és meg is vagyunk xD De Kishit ismerve ez még jó-jó sokáig ellesz húzva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 08:17:20 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1951 Dátum: 12 nov 29, 09:43:49 » |
|
Hiába, a kisebbség is számít, Teszkó Én annyira nem estem hasra ettől a fejezettől, mondjuk, ahogy a Jumbi szépen elpöckölte a bijuu bombát azon szakadtam, de a többi, a megszokott shönen séma a barátság erejéről stb...stb... Viszont, hogy az Emo king féle különítmény meg nem hinném,hogy Narutoék felé tart, hiszen Marcsi megmondta, hogy őt nem érdekli ez a háború a Szöcskét meg csak a bosszú érdekli.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 09:44:42 írta BlackPoet »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1952 Dátum: 12 nov 29, 10:11:47 » |
|
Az utolsó oldalon az Egyesített Shinobi Haderő kicsit durcás volt. Talán azért, mert a nagy futástól megéheztek, de csak egy amorf zsömlét találtak, aminek az elfogyasztása minden csak nem egészséges. Az első oldalon Madara megjegyzi, hogy "Két légy szálldos körülöttük". Erre én magamban "Akkor talán ideje lenne megfürdened, Madár!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 10:24:01 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
procsek
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1953 Dátum: 12 nov 29, 11:02:43 » |
|
Egyébként nem teljesen értem én sem mit fog csinálni a hadsereg. Ne felejtsük, hogy egy teljes hadosztály nem bírt el csak a Raikagéval, és sehol nincs Madaráékhoz és a Jubihoz képest. Max azt tudom elképzelni, hogy Kishi tényleg egy nagy lenyúlást tervez, és eljátsza, amit Son Goku a DBZ-ben és Naruto valahogy egy gigasuper rasenganban összegyűjti a sereg és mindenki más erejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1954 Dátum: 12 nov 29, 11:37:02 » |
|
Samahada feltünése nem lehet véletlen. Ha 1-2 ILYEN támadás sikerülne Beenek vagy Narutonak megdézsmálni akkor még csodák is történhetnek. Ha Bee meghalna vagy súlyosan megsebesülne akkor Samehada Narutoval is összeálhatna s így talán visszanyerhetné Kurama azt a hatalmát amitől a 4. Hokage megfosztotta, vagy többet is. Naruto jó természeti energiák elnyelésében így lehetne akár ez is egy járható út.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 11:37:38 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
kozilla
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1955 Dátum: 12 nov 29, 11:53:44 » |
|
Obito meg fog térni erre Madara kinyírja vagy fordítva Madarát nyírja ki Obito de akkor is meg fog halni (tutti ez lesz) :DDD 10-farkúval meg fogalmam sincs mit csinálnak szerintem valaki megint szét fogja választani de abba bele fog halni erre megint csak Obitott itpelnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1956 Dátum: 12 nov 29, 12:20:52 » |
|
Hát én akkorát röhögtem Naruto és Madara veszekedésén. És még mindig nem értem h lehet valakinek ekkora egoja mint Madarának. Rendesen már sajnálom öt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1957 Dátum: 12 nov 29, 12:52:32 » |
|
Azért arról se feledkezzünk meg, hogy Marcsi éppen mutat valamit Sasukénak, ami akár egy olyan teknika is lehet, amivel a Sasuke- Naruto duó simán padlóra küldi a juubit, Tobiékkal együtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 12:53:07 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1958 Dátum: 12 nov 29, 13:03:50 » |
|
Samahada feltünése nem lehet véletlen. Ha 1-2 ILYEN támadás sikerülne Beenek vagy Narutonak megdézsmálni akkor még csodák is történhetnek. Ha Bee meghalna vagy súlyosan megsebesülne akkor Samehada Narutoval is összeálhatna s így talán visszanyerhetné Kurama azt a hatalmát amitől a 4. Hokage megfosztotta, vagy többet is. Naruto jó természeti energiák elnyelésében így lehetne akár ez is egy járható út. A Samehada eddig is ott volt Bee hátán Amúgy meg Bee chakrájától ős bőőőőven tele lett akkor szerinted mit kezdene a 10farkúéval? szerintem egy falattól jóllaknak úgyhogy felesleges ezzel foglalkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1959 Dátum: 12 nov 29, 14:18:24 » |
|
Hát én akkorát röhögtem Naruto és Madara veszekedésén. És még mindig nem értem h lehet valakinek ekkora egoja mint Madarának. Rendesen már sajnálom öt..
Ne sajnálj egy istent, nem szorul a szolgák könnyeire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1960 Dátum: 12 nov 29, 14:25:35 » |
|
Ez mélyenszántó gondolat volt......
Valami azért hiányzott az utolsó oldalról, a csoportképből. Méghozzá egy "Ide lőjetek!" tábla. ^^" Madaráéknak innentől már szinte célozni sem kell, mégis biztos, hogy el fognak találni valakit. Nagyon kíváncsi leszek, Kishimoto-sensei miként oldja meg, hogy a csatatér ne menjen át vágóhídból tömegsírba...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
malakian213
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1961 Dátum: 12 nov 29, 15:37:05 » |
|
Coelhoi mélységek SSS, te tényleg ennyire komolyan tudod venni magad magad? 612-ben menő lenne, ha a csapat valami módon kissé visszaszorítaná Madaráékat, a fejezet végi counterattackot levédi Gaara és megjelennek a kagék a színen. Aztán a 613-ban Madara bekeményít és durva vérfürdőt rendez mondjuk vagy 616-ig, amikor mindenki a földön van jöhet Obito vagy Sasuke, Orochimarutól is jó lenne látni valami menő technikát.
|
|
|
Naplózva
|
Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1962 Dátum: 12 nov 29, 16:15:20 » |
|
Kishi nem fog "mozgósítani" ennyi embert. Szerintem ezek most beállnak Naruto mögé és jó pom-pom lányok módjára szurkolnak neki, azért gondoljatok bele ha ennyi ember ráront arra a kettőre nem sokat tehetnek ellenük. Hiába ők Tobi és Madara a jubbivel, hárman ezer ellen, pláne ha majd visszajön a 8 meg a 9 farkú...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 16:15:56 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1963 Dátum: 12 nov 29, 16:28:04 » |
|
Ugyan már, 1 pillanat alatt kinyírnák az egész sereget. Megmoccanni nem lenne idejük. 1, max 2 meteor az egész, aztán megint ott vagyunk, hogy Naruto és Bee vs a 2 Uchiha. Kishi megint olyan szintű butítást fog végrehajtani annak érdekében, hogy ne vérfürdő legyen ebből a nagy befutásból, a pofánk leszakad majd... Másképp necces lenne megoldani, nincs az a technika, ami felfogja a Bijuu bombát ettől az amorf állattól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1964 Dátum: 12 nov 29, 16:47:16 » |
|
Ez nem feltétlenül igaz. Ha komolyan nézzük akkor a jelenlegi Madara ráadásul Obitoval és a 10 farkúval az oldalán legyőzhetetlen. Viszont itt rengeteg ember és ezáltal rengeteg különleges képesség is felsorakozik. madara lehet, hogy sok mindennel nem fogható meg, hosszabb ideig biztossan nem de rövid időre ez mégis elöfordulhat. Vegyük például Ino képességét. Mire kitessékeli magából őkelmét Madara, eltelik 1-2 másodperc. ezalatt a rövid idő alatt sok minden történhet. Például képtelen irányítani a 10 farkút vagy nem képes időben védelmet aktiválni. Ráadásul több ilyen és ehhez hasonló különleges képesség is lehet ennyi ember között. Obito szintén fogható ilyen és ehhez hasonló technikákkal, még ha rövid időkre is. Ezalatt pedig akár mer is törhető a tízfarkú és az Obito közötti kapcsolat. Tehát van benne lehetőség arra, hogy elvegyék a 10 farkút Obitoéktól. Persze a másik oldalon jöhetnek a meteorok és ezerszámra a klónok Susanooban. A kérdés csak az. Kishimoto tényleg ezt akarná csinálni? Mert ha igen akkor teljesen felesleges volt ez a hajcihő. Szabadon kellett volna engednie már régen azt a rengeteg faklónt és azok lerendeztek volna mindent és mindenkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|