http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/593/12"És miért akarsz találkozni
VELÜK?"
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/593/13"Tudni akarom mi indította el ezt az egészet..."
Ergo: szerintem itt az Uchihákra - talán a szüleire, de lehet az egész klánra, talán már azokra is, akik Madara idejében éltek - utalnak, mivel akkor tényleg megtudná(nk), hogy ők hogyan látták, élték meg a dolgokat a faluval és minden mással kapcsolatban - legalábbis ez is egy kiinduló pont, bár azt ők sem tudják, hogy Madara életben maradt és Obito állt a Kyuubi támadása mögött
A tekercsben lehet, hogy az Uchihák voltak, mint Edo-s zombik (legalábbis számomra meglepő volt, hogy Kabuto nem használta őket, pedig azért az Uchiha klán, Edo-s zombikként nagy előny lett volna...)
Nem tudom ki hogy van vele, én örülök Obitonak, már Tobiként is az egyik legszimpatikusabb karakter volt számomra, és ezek a fejezetek csak még inkább ezt a benyomást növelték bennem
A Zetsu-s teóriában látok lehetőséget, de én úgy, hogy Rin-t másolták le, miközben az eredetit elfogták és megölték (na ha ez történt volna és a "jelenben" kiderülne, akkor Tobi tuti Madarának menne...)
De abban még inkább valószínűséget látok, hogy az eredeti Kakashi az eredeti Rint ölte meg (és lám, így lett a csokápik... izé... a Mangekyou)
egyszer már remélhetőleg bejött, mikor azt írtam ide, hogy: "Remélem az öreg Oonoki nem fog meghalni" és most úgy tűnik túléli, tehát remélem megint bejön
Remélem Obito túléli, kedvenc karakterem, nem látok sok esélyt rá, hogy élve megúszná, de reménykedem és bízok benne
Naruto vs. Madara:
Narcsi, bár egyre szimpatikus karakter ahogy, egyre inkább felnő (ahogy visszautasította Sakurát, azon besírtam a röhögéstől :'D hatalmas volt) egyre inkább kezd megkomolyodni és ez jó (végre nem csak hang-ember, hogy én leszek a hokage, hanem csendesebb lett és jellemében is fejlődött, bár még lenne mit)
A lényeg hogy úgy is meg fogja oldani, nem bukhat el, és nem azért mert neki szurkolok (személy szerint jót tenne neki, ha Madárka ülőgumón billentené), de ő a "SZTÁR" (bleee) és ne feledjük Peincit is sikerült legyőznie (valahogy...)
jó tudom, hogy Peinci és Madárka nem egy súlycsoport, de akkor is (+ már vagy 42 milliárd éve tart feléjük a sereg maradványa)
UI.: Mindenkinek Kellemes Olvasást kívánok a történet további részéhez!