Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #930 Dátum: 12 szep 18, 11:28:36 » |
|
Én úgy emlékszem, hogy csak 1 klónt csinált, nem? De azt Madara elintézte, az előző szerintem már szertefoszlott amit Tobi ellen használt, de mindegy is, mert most Madara-val kell harcolniuk, és ott nem lényeges, hogy van-e egy klón a másik dimenzióban, vagy nincs... Obito most Kakashiékkal foglalkozik úgyis, persze mint mondtad, ha a harc közben átmegy valamelyik része, akkor a klón Naruto adhat neki egy löketet, ha még ott van
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
MedSon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #931 Dátum: 12 szep 18, 12:24:53 » |
|
Ma jön ki a manga vagy holnap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #932 Dátum: 12 szep 18, 13:27:04 » |
|
az eheti még nem jött ki -.-' Szerdánként szokott kijönni... Múlthéten kivételesen Kedden már kint volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #933 Dátum: 12 szep 18, 13:39:02 » |
|
Eszembe jutott valami. 3-4 oldallal ezelőtt felvetette valaki hogy naruto-ból és bee-ből kiszedik a bijuukat. Na most mivel biztos balul fog elsülni a dolog ezért arra gondoltam hogy lehet a 10 farkú bepecsételi magát naruto-ba. Miért? Naruto beszélt a 4 farkúval és megismerte az összes bijuut. A nevüket is. Reményt is látnak naruto-ba ezért mivel a 10 farkúban benn van mind a 9 bijuu amiből mindegyik '' tiszteli '' ( másképp nem tudom mondani ) és a 10 farkú átadja naruto-nak az erejét. Mindenki csak les és akkor lenyomja madarát naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #934 Dátum: 12 szep 18, 13:55:29 » |
|
Az 1 farkúval még biztosan lesz valamilyen csavar. Ő kimaradt a barátkozós részekből. Lehet 2 db 10 farkú lesz. Az egyiket most kreálja Obitó a másik meg Narutóban is összeállhat. Neki az egyfarkú és a nyolcfarkú erejéből hiányzik minta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #935 Dátum: 12 szep 18, 14:37:16 » |
|
Ezt mondogattam ,már topicrészekkel ezelőtt is,hogy ha naruto összehaverkodott mind a 9 részével akkor a 10 farkúval miért ne? Hiszen a bijuuk az ö része..De olyan butaságokkal cáfolták meg,hogy azért a 10 farkú még is csak 10 farkú.Meg hogy rikudounak sem engedelmeskedett -.-" .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #936 Dátum: 12 szep 18, 14:55:08 » |
|
Amíg 10 farkú volt, nem is, nem poénból pecsételte magába. Az már más tészta, hogy idöközben, vagy azután fogadták el a sennint a bijuuk, miután 9 részre lettek osztva. Bár szerintem még juubi lehetett, kb mint Naruto haverkodása Kuramával, lassan de fokozatosan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 18, 14:58:41 írta Axel92 »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #937 Dátum: 12 szep 18, 15:51:52 » |
|
Minden benne lehet a pakliban.. Azt is vegyétek figyelembe hogy Rikodou mondta hogy mindegyiknek más-más a személyisége... ezért lehet hogy a 10farkúnak is más lesz... vagyis arra utalok hogy teljesen más.. így közel se biztos hogy spanci lesz narutoval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 12 szep 18, 16:10:25 » |
|
Minden benne van a pakliban de azért nagyobb az esélye annak, hogy elfogadják Narutot. Az emlékeik megmaradtak Rikudoról illetve a 10 farkú létről is. Itt most Shukaku kivételével mind elfogadták Narutot, tehát valószínűleg 10 farkúként is elfogadják hiszen egyesével mind megtették. Ezt az emléket viszik magukkal az egyesülés során is. Az egyfarkú még kérdéses de szerintem ha a többiek elfogadták Narutot akkor Shukaku is megteszi. Erre utalhat az is, hogy Madara ellen jelenleg csak így lehet képes harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samatagrav
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #939 Dátum: 12 szep 18, 17:17:46 » |
|
Nem haverkodott össze a 10 farkúval mert ha igen akkor nem kellett volna szétszedni darabokra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #940 Dátum: 12 szep 18, 17:26:25 » |
|
Már az is szánalmas írói meghátrálás, hogy lábtörlő lett az összes rettegett bijuu. A Jubi chakrája lett 9 részre szedve, nem a lelke. Ha a 9 visszakerül ugyanolyan lesz mint régen. Vagy még dühösebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #941 Dátum: 12 szep 18, 17:28:24 » |
|
-.-" Ez fájt ...Akkor szerinted a juubinak nincs lelke? Valami öntudata csak van ..De juj...Akkor mért van a 9 bijuunak lelke,mértnem csak ereje?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #942 Dátum: 12 szep 19, 06:11:53 » |
|
Moderátor: Ezzel menjetek át a Szereplők > Bijuu és Jinchuuriki témába!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
scarcity
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #943 Dátum: 12 szep 19, 07:32:32 » |
|
Hello mindenki, rég óta olvasgatom a fórumot, de csak most vettem rá magam, hogy regisztráljak is. Remélem fogom tudni növelni a színvonalat, először is... Itt az új rész: http://www.mangareader.net/naruto/602
|
|
|
Naplózva
|
Tudom, hogy jó úton haladok, mert nincs előttem lábnyom.
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
朱
|
|
« Válasz #944 Dátum: 12 szep 19, 08:40:31 » |
|
Ebből a fejezetből se tudtunk meg sokat. Madara nagyon csúnya. És tényleg az igazi szemét adta oda Nagatonak!! Olyan rossz látni, hogy Obito így el akar menekülni tudva, hogy nem sikerül neki. :'( Madara azèrt nem habozott, rögtön kijelentette, hogy Obito tartozik neki... Kis szemét. De ha ő se igazán képes mozogni, akkor hogy szabadította ki Obitót? Annyi teóriát olvastam erről a "találkáról" most hiányolom Zetsut innen. Vagy majd 'azokból' lesz megcsinálva?
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
|
|
|
|