25 feb 26, 07:13:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2022523 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
EnxTheOne
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #750 Dátum: 12 szep 12, 12:21:13 »

Jobb mint fénykorában volt.
A "fénykor" az szerintem kb 25-30 éves kor, akkor Madarának csak FMS volt. Öreg korában szerezte meg a rinnengant.
Kabuto fiatalon hozta vissza, de Rinnenganal, és mokutonal.

+ az edo tensei miatt is sokkal erösebb mint élö korában.

Mekkora fun lenne ha legyözné Narutoékat, akkor jönne a Taka. Öket is legyözné Madara.
Majd jönne Orochimaru.
"A gonoszt csak egy másik gonosz gyözheti le"  Hümm-hümm
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #751 Dátum: 12 szep 12, 12:40:06 »

Hát én nemtom,szerintem  obito erösebb mint madara lehet ö is tod fa technikákat használni kitudja ne felecsétek el,még nem tudjok miféle techinákakat és elemeket tod használni.Érdekes kiváncsian várom folytatást x)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #752 Dátum: 12 szep 12, 12:49:13 »

Ha tudna mást is, akkor gondolod, hogy Naruto, Méh, Kakashi és Gai ellen nem vetette volna be? Nem egy olyan csapat, akiket csak úgy félvállról lehet venni. És Tobi nem buta vagy beképzelt, hogy ezt ne tudja vagy ne érdekelje. ^^ Lehet még valami a tarsolyában, mint minden okos stratégának, de az vagy valami nehézkes, hosszadalmas, pörgős harcra nem való technika, vagy valami dezintegráló, elfogásra nem alkalmas cucc. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #753 Dátum: 12 szep 12, 13:12:20 »

Észrevettétek milyen véreres a szeme az öreg Madarának?  Pojén Tisztára Nagatonak néz ki. Lehet hogy az apja? Pojén
Én azt nem értem, hogy miért nem akadt ki Madara azért mert Tobitonak is van Rinneganja. Ez ilyen természetes náluk? ikszdé
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #754 Dátum: 12 szep 12, 13:16:30 »

Nagato Uzumaki volt...nem ucsija....Tobitoval meg biztos, hogy rokonok valmilyen köbükunokai fokon mivel egy klánból valók.
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #755 Dátum: 12 szep 12, 13:19:23 »

Észrevettétek milyen véreres a szeme az öreg Madarának?  Pojén Tisztára Nagatonak néz ki. Lehet hogy az apja? Pojén
Én azt nem értem, hogy miért nem akadt ki Madara azért mert Tobitonak is van Rinneganja. Ez ilyen természetes náluk? ikszdé

Nyilván feltételezte, ha Nagato meghalt, hogy Tobi nem fogja csak úgy hagyni kárba veszni a Rin'negant.
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #756 Dátum: 12 szep 12, 13:21:10 »

Ha tudna mást is, akkor gondolod, hogy Naruto, Méh, Kakashi és Gai ellen nem vetette volna be? Nem egy olyan csapat, akiket csak úgy félvállról lehet venni. És Tobi nem buta vagy beképzelt, hogy ezt ne tudja vagy ne érdekelje. ^^ Lehet még valami a tarsolyában, mint minden okos stratégának, de az vagy valami nehézkes, hosszadalmas, pörgős harcra nem való technika, vagy valami dezintegráló, elfogásra nem alkalmas cucc. Nevet

Chakra sensei hát mondjuk Obitonak igyis hatalmas ereje van szinte nem tudják megsebesiteni,aza 2sérülés is csak saját szemén tették és nem rég láttuk tüz elemet és voltak Kushina láncok is,és erös genjutso,,csak ugy értve hogy 1techikával lazán elver minket akkor minek más technika gyenge ellenfelekhez.Lesd Madarat mit használt legtöbbször Susanot mint obito dimenziós technika.Másik meg akibe eddig 1hokage dns volt azok tudnak fa elemet tolni mint danzo,madara,yamato  azok mind tolták is fa elemet sensei Mosolyog.És hát mivel kicsit erösebb ellenfelek vannak igy más is bevett kezdö rugás tüz elem+dimenzió ami erösebb volt madara tüz elemétöl szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 13:24:46 írta Pein7 » Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #757 Dátum: 12 szep 12, 13:48:44 »

Amikor Naruto nekitámadt Madara-nak a bijuu bombával, akkor az a klónja volt, nem?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #758 Dátum: 12 szep 12, 13:58:20 »

Amikor Naruto nekitámadt Madara-nak a bijuu bombával, akkor az a klónja volt, nem?

Igen az volt. Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #759 Dátum: 12 szep 12, 13:58:37 »

De igen. A visszavert támadástól szét is pukkant.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #760 Dátum: 12 szep 12, 13:59:16 »

Ezen az oldalon könnyebben meglehet érteni, hogy ki hol van Nevethttp://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/11
Hachibi előtt látszik, Naruto 4 farka, tehát ő ott van. Nem sokkal messzebb van két pacák, az Gai és Kakashi, előttük pedig a klón Naruto. Kicsivel messzébb pedig a tűzben Obito és Madara.

Öcsém, jól leamortizálták a helyet Ohh My God Vajon ezt most tovább fokozzák, hogy Madara is megjelent? Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 14:07:07 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
koko96
Újonc
*

« Válasz #761 Dátum: 12 szep 12, 14:43:17 »

Szerintem még az is elképzelhető, hogy madara nem is ennyire öreg , hanem obiton alkalmazta a rinne tensei technikát és ugyan úgy, mint nagato kicsit megöregedett tőle.  Lehet nagy baromság Nevet
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #762 Dátum: 12 szep 12, 14:50:30 »

Hihetetlen jó volt a manga. Mosolyog Az Uchihák még mindig állatok. Madara meg a legnagyobb bad ass.. bow Imádom, hogy milyen laza. Naruto klónt lecsapta mint a legyet a legyezővel. Nevet Sasu fogja szerintem leoffolni Madarapapót, Orcsival. Azt hogy Naruto(kyuubi)+Bee(Hachibi) bele tudnának állni egy ekkora állatba Nevet -kizártnak tartom.  Ördögi
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
procsek
Chuunin
*

« Válasz #763 Dátum: 12 szep 12, 16:05:24 »

Viszont egy elméletem kezd beigazolódni. Az öreg Madarának az oldalon MEGVANNAK A SZEMEI (vagyis legalább 1).  Tehát valószínűleg, nem úgy adta Nagatonak a rinnegant, hogy kivette a sajátját, és beültette Nagatonak.

Emellett, akkor már azt is tudjuk, hogy ki halászta ki Obitot a kövek alól.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 16:06:28 írta procsek » Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #764 Dátum: 12 szep 12, 16:12:32 »

Ehhez a megállapításodhoz nem kellett új manga fejezet, ha leesett volna eddig, hogy milyen karakter az Uchiha.
A másik, elmesélhetnéd, hogy miből gondolod, hogy egy múmia halászta ki?
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins