25 feb 25, 21:54:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2021821 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
5. Raikage
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #720 Dátum: 12 szep 11, 23:44:49 »

Ja. Ha sikerül elfogni Narutot már vége lenne a mangának Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #721 Dátum: 12 szep 12, 01:31:41 »

Nem tom kinek tűnt fel , de Gai nem hazudtolta meg magát, mindenki felismeri Madarát ő meg bambán bámul  ikszdé
Naplózva

amidamaru001
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #722 Dátum: 12 szep 12, 06:45:15 »

Amúgy most már ilyen téren is összeállt a kép számomra azt már tudtam hogy Madara adta Nagatonak a szemet azért hogy majd feltámassza őt vele és igazam is lett de viszont ha belegondoltok a képességekbe akkor Nagato 7-et tudott használni és ezért kellet neki Nagato mert ő tudott csak élet és halál közül valakit is vissza hozni

van a : 1 Vonzás mikor magához ránt valakit  2 Mindent taszít maga körül 3 Mikor infót szed és kiszívja a lelkét 4 Idézés 5 az a Mechanikus részek vagy mi 6 Technika elnyelések és még amit tudott használni Nagato 7 az a feltámasztós és ezért kellet neki mindenféle képen Nagato mert Obito nem tudta volna használni valószínűleg.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 06:46:32 írta amidamaru001 » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #723 Dátum: 12 szep 12, 06:53:00 »

Az 1-2 ugyanaz a Pein út. Mindkettőt a Yahiko-Pein használta. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
malakian213
Gennin
*

« Válasz #724 Dátum: 12 szep 12, 07:22:51 »

Tendo útját úgy tűnik, csak Nagato tudja használni Rikodoun kívül, ahogy a lélekkitépést is. Ezek miatt Szerintem még mindig a legerősebb karakterek (Madara, Obito, Naruto) van.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #725 Dátum: 12 szep 12, 08:50:57 »

Tsuande nagy kettészakadása és Kagék új 3 Ft-os keresése közepette eddig látszólag senkinek sem tűnt fel, hogy Tobi karja milyen szépen és főleg gyorsan gyógyul:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/13
És ezt Madara is észrevette. És ha ez régen is így lett volna, akkor nem figyelt volna fel rá most. Vagyis Tobi ezt már azóta csinálta saját magával. Talán pont a magába épített Senju DNS út eredménye lehet ez.

Szerintem inkább az tűnt fel neki, hogy VAN bal karja... az pedig tényleg Zetsu miatt van valszeg.. és erről Madara se tudott Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #726 Dátum: 12 szep 12, 08:55:45 »

Először én is azt hittem, maga a kar tűnt fel neki. De akkor minek az a "zaj" ott, ami a gyors gyógyulásra utal? Persze ez is lehet, hogy magán a karon és a gyors gyógyuláson is meglepődött. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #727 Dátum: 12 szep 12, 08:57:39 »

Szerintem a jobb karjára gondoltál. Mosolyog
Miért azt tűnt volna fel neki? Eddig is volt jobb karja.. Szerintem is arról van szó, hogy egyszerűen gyorsan gyógyul.
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #728 Dátum: 12 szep 12, 09:04:25 »

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560359_490262277652882_1458106245_n.jpg

Jujj, haragszanak ám Kishire a heti rész után... ikszdé
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #729 Dátum: 12 szep 12, 09:10:41 »

hát igen Tsuande haldoklik és van egy olyan sejtésem, hogy a másik 4 kaget feléleszti de saját magát már nem bírja, majd a 4 kage megy Narutoékhoz vagy Gaara biztos
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #730 Dátum: 12 szep 12, 09:19:03 »

Először én is azt hittem, maga a kar tűnt fel neki. De akkor minek az a "zaj" ott, ami a gyors gyógyulásra utal? Persze ez is lehet, hogy magán a karon és a gyors gyógyuláson is meglepődött. ^^

Ezen én is gondolkodtam, aztán rájöttem, hogy Obito a legyező láncát húzza be a ruháján belülre, és emiatt figyelt fel szerintem a karra Madara: >>itt<< és >>itt<< is látszik, hogy Obito jobb karja alatt van kivezetve a lánc.

A mostani manga szóban forgó oldalán a legszélső képen még látszik; amikor a kart mutatja, akkor viszont már nincs ott a lánc. Ráadásul az utána szereplő képeken sem lóg már. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 09:21:04 írta Nikkie » Naplózva
Gurat
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #731 Dátum: 12 szep 12, 09:23:12 »

Én azon lepődtem meg, hogy Madara meg tudja különböztetni az árnyékklónt az eredetitől. Ugye eddig ilyen sem nagyon volt.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #732 Dátum: 12 szep 12, 09:24:39 »

Idézet
Én azon lepődtem meg, hogy Madara meg tudja különböztetni az árnyékklónt az eredetitől. Ugye eddig ilyen sem nagyon volt.

Ezen mi a meglepő? A legnagyobb uchiha nehogy már ne bírja megkülönböztetni az eredetit az árnyéktól amikor már part1es sasuke is tudta, hogy melyik az árnyékklón:D Ráadásul ha jól tudom madaranak szerintem még könnyebb is megkülönböztetni mivel állítólag hashirama fa klónjain is csak ő látott át pedig akkor még volt jó pár uchiha rajta kívűl.
Amúgy amikor obitoval találkozik akkor kb. hány éves lehetett madara? én olyan 80-85re tippelek ahhoz képest jól tartja magát:D
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 09:25:39 írta Mach5 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #733 Dátum: 12 szep 12, 09:27:10 »

Madara egyszer elmagyarázta, hogy anno Hashirama faklón-technikáján is csak ő volt képes átlátni. Nyilván ez is része az MS/ESM-nek, vagy valami ilyesmi. Ha a faklónon átlát, alap, hogy az árnyékklónon is.  Mosolyog
Naplózva
OZI0522
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #734 Dátum: 12 szep 12, 09:51:46 »

Hali mindenki.
Na Kasi végre egy jó részt hozott ki . Itt volt az ideje Mosolyog

Először is. Nem értem Madarát mért sír a szája . Az edós testtel sokkal táposabb mint a sajátjával.

Másodszor. Nem értem mért vagytok úgy oda hogy csak nagato volt képes a 7. utat használni. Már az MS -ről is eset szó hogy van a 3 alap technika. De azt magad kell kifejlesztened. Pl Ita úgymond halálakor átadta öccsének a fekete lángot.
Magyarul ezek a szemeknek sok képessége van . De ezeknek a képességeket magadnak kell rájönnöd és kihoznod belőle. Ez olyan mint a bűvös kocka. Mindenki tudja hogy vannak szines oldalai és hogy ki lehet rakni. De hogy te kitudod e és hogy milyen idő alatt az csak rajtad múlik.

Harmadik a kagék. A kagéknál sanszos hogy ismét generáció váltás lesz. Általában akkor választanak új kagét ha az előző meghal. Egyedül 3. és a 4 hoka a kivétel.
Cuna meghal . 1 kel dráma + így megnyílik narutó előtt a hoka válásának útja.  És Gara fiatal Naruto egykorú vele. Magyarul a generáció váltásnak itt van az ideje.

Ami érdekes számomra az az hogy Madara beoltja Obit hogy türelmetlen . Mert nem teljes formájában akarja vissza hozni a 10 farkút.

Am szerintem Kasi elvetette a sújt mikor Madarát ennyire táposra csinálta. Habár én úgy gondolom hogy Narutótol sem láttunk mindent. Talán valami meglepetést tud okozni Madarának.

És végül nekem tettcet Madara aszalódott öreg feje. Mosolyog Am Kabuto mondta is hogy a legjobb formájában hozta vissza . Most úgy néz ki mint amikor 1 hokával harcolt.

Naplózva
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins