Hali mindenki.
Na Kasi végre egy jó részt hozott ki . Itt volt az ideje
Először is. Nem értem Madarát mért sír a szája . Az edós testtel sokkal táposabb mint a sajátjával.
Másodszor. Nem értem mért vagytok úgy oda hogy csak nagato volt képes a 7. utat használni. Már az MS -ről is eset szó hogy van a 3 alap technika. De azt magad kell kifejlesztened. Pl Ita úgymond halálakor átadta öccsének a fekete lángot.
Magyarul ezek a szemeknek sok képessége van . De ezeknek a képességeket magadnak kell rájönnöd és kihoznod belőle. Ez olyan mint a bűvös kocka. Mindenki tudja hogy vannak szines oldalai és hogy ki lehet rakni. De hogy te kitudod e és hogy milyen idő alatt az csak rajtad múlik.
Harmadik a kagék. A kagéknál sanszos hogy ismét generáció váltás lesz. Általában akkor választanak új kagét ha az előző meghal. Egyedül 3. és a 4 hoka a kivétel.
Cuna meghal . 1 kel dráma + így megnyílik narutó előtt a hoka válásának útja. És Gara fiatal Naruto egykorú vele. Magyarul a generáció váltásnak itt van az ideje.
Ami érdekes számomra az az hogy Madara beoltja Obit hogy türelmetlen . Mert nem teljes formájában akarja vissza hozni a 10 farkút.
Am szerintem Kasi elvetette a sújt mikor Madarát ennyire táposra csinálta. Habár én úgy gondolom hogy Narutótol sem láttunk mindent. Talán valami meglepetést tud okozni Madarának.
És végül nekem tettcet Madara aszalódott öreg feje.

Am Kabuto mondta is hogy a legjobb formájában hozta vissza . Most úgy néz ki mint amikor 1 hokával harcolt.