25 feb 25, 23:47:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2021905 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
agitoo
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #705 Dátum: 12 szep 11, 21:28:25 »

hát nemtudom, hogy egyesek miért akarnak logikát keresni egy kitalált világban mikor még az igazi világban sem mindig a logika alapján működnek a dolgok.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 21:31:40 írta agitoo » Naplózva
deadknight
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #706 Dátum: 12 szep 11, 21:44:06 »

Szóval az ott csak egy Obito féle árnyék klón, akkor hol lehet az igazi teste?  ikszdé

Ömm szerintem Narutora gondolt, mert ha megnézed a végén amikor megtámadja Madarát Naruto, el is tűnik. Mosolyog
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #707 Dátum: 12 szep 11, 21:47:37 »

lina22 te miről beszélsz? ott narutora gondolt ,de a végén kiderül hogy mégis ott van.
Eddig is lehetett tudni hogy a rinne tenseit madarának kellett volna szánni.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #708 Dátum: 12 szep 11, 22:04:27 »

Az igaz, hogy nem kell mindenhol logikát keresni, mivel egy kitalált történet. De mégis a fontos történéseknél jelen kell legyen, hisz ha nincs akkor az egész egy zagyvaság lesz. Persze meg lehet úgy is csinálni, hogy semmi értelme ne legyen, de akkor mi lenne olyan érdekes benne? Csak egy gyerek mese lenne, vagy még annyi se.

Példáúl engem az zavar, hogy Madara kijelentette, hogy a rinnengan felébresztése után nem sokra meghalt. A rinnenganja, pedig Nagatohoz került, ez pedig az "Obitora ráesik a szikla" előtt kellett, hogy legyen. Mégis a mostani fejezetben kiderűlt, hogy Madara élt mikor Obito összeroncsolta a testét. Ez így most értelmetlen számomra, de biztos, hogy egy értelmes magyarázatot kapok erre. És a zavarom ellenére izgatottan várom a választ, hogy mi is történt valójában, úgy, hogy a magyarázat ne mondjon ellent a kijelentésének. Egy jó kis fordulatot várok, ami értelmes is. Ha nem lenne az, akkor az egész hülyeség lenne, de nagyon. Ha pedig valaki ezt szereti akkor örülök neki...
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #709 Dátum: 12 szep 11, 22:07:21 »

Igen most, hogy végig néztem az oldalakat rájöttem én is, kire gondolt. ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #710 Dátum: 12 szep 11, 22:11:54 »

... S lám lám... Obito parancsolgatott Madarának annak meg a válasza egy "Hn"?  ikszdé a kis forró... ha már itt annyit beszéltetek a langyi Sasuról  ikszdé ...

Kicsi unalmas már, hogy egyesek ha egy képen két férfi szereplőt látnak, akkor egyből homokozni kezdenek. Én inkább azt javaslom nekik, hogy olvassanak kevesebb yaoit. ^^

Tsuande nagy kettészakadása és Kagék új 3 Ft-os keresése közepette eddig látszólag senkinek sem tűnt fel, hogy Tobi karja milyen szépen és főleg gyorsan gyógyul:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/13
És ezt Madara is észrevette. És ha ez régen is így lett volna, akkor nem figyelt volna fel rá most. Vagyis Tobi ezt már azóta csinálta saját magával. Talán pont a magába épített Senju DNS út eredménye lehet ez.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #711 Dátum: 12 szep 11, 22:17:14 »

Senju DNS. Szerintem ez a legegyértelműbb válasz. Tsunade is ezért képes félbevágva is csevegni, gyógyítani, idézgetni, stb.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 22:17:49 írta TsunadeHime » Naplózva

koola
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #712 Dátum: 12 szep 11, 22:21:10 »

Jaja, már a Konan fight óta lehetett tudni, hogy Tobinak van senjuu DNS beimplantálva ( Zetsu szövetként, mert ugye Zetsu is Hashirama DNS-éből lett.  Mosolyog
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #713 Dátum: 12 szep 11, 22:27:55 »

Kicsit csalódott vagyok a Kagék miatt. Azt hittem Madara csak menekült előlük.
Az viszont, hogy nem tudnak rendesen meghalni, még jobban elkeserít. Naruto fellángolása viszont érhető:
- Ott maradt volna harcolni helyettük, de ők csak erősködtek.
- Kiharcolták maguknak a harcot, mégsem bírtak vele.
Naruto helyében nem is Madarára lennék pipa, hanem a Kagékra. 4 v 1-et sem tudtak lehozni, cseppet gáz.

Madara legyezős hárítós kombinált jutsuja pedig mi a ??
Legyen nyolc szeme, legyőzhetetlen teste, brutális teljes susanoo birtokosa.
És még a Repulsive effecten kívül is hárít. Vicc.

Egyre kevésbé vagyok a híve annak, hogy bárki is letápolhatja a figurát 1v1 ben. Max Gai.

Hachimon: Shimon!
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #714 Dátum: 12 szep 11, 22:30:17 »

Nem is kérdésként vetettem fel. A gyors regenerálódására kerestem a választ.

Ez az egész Rin picsa hibája. Miért nem harcolt jobban a kis ringyó?! Biztos Kaksi méretes faszáról álmodozott csata helyett. Csodálkozunk? Obito pedig nem fog Madara ellen fordulni, ugyancsak Rin miatt. A lotyó miatt történik mindez. Ez így van ahogy írom.

Moderátor:
Kicsit vegyél vissza az alpárisággal. Ha nincs szókincs normálisan írni, akkor tessék sokat olvasni. Ha nem is akarod normálisan írni, akkor meg inkább sehogy ne írd.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #715 Dátum: 12 szep 11, 22:40:22 »

Amúgy láthatóan Madara feje újra megrepedt ikszdé
Naplózva

Ma élek és meghalok
5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #716 Dátum: 12 szep 11, 22:55:03 »

pass. De feltételezem azért volt a maszk egyrészt, mivel pl aki a mizukagét irányította, az tényleg a vén madara volt... neki ilyen régi stílusú ruhája volt.szerintem többen játszották a maskos ember szerepét.

Szerintem a mizukagét Obito irányította. Kisame azért harapta le a nyelvét, mert nem akarta, hogy lássák, ahogy egy fiatal gyerek előlép az árnyékból. Mondta is, hogy a világ tele van hazugsággal. Ha rájönnek, hogy egy csaló van a maszk mögött, akkor nem sikerül kiprovokálni a háborút, mert nem tartanának a maszkos erejétől.

Tobi végig blöffölt. Miután Pein elárulta, és Sasuke elbénázta Bee elfogását, Konoha és a felhő falu szándékában állt megerősíteni a jinchuurikik védelmét. Tobi a háború kirobbantásával ezt akadályozta meg. Megosztotta a haderő erejét, elcsalta jinchuurikiktől a legerősebb shinobikat, hogy könnyen hozzájuk férhessen. Kabuto edo-zombi serege nélkül nem sokáig tartott volna a háború.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 23:17:18 írta 5. Raikage » Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #717 Dátum: 12 szep 11, 23:06:42 »

Pedig a Zetsuk eléggé szivatták a népet míg Naruto be nem állított Nyelvesít
Naplózva

Ma élek és meghalok
5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #718 Dátum: 12 szep 11, 23:15:27 »

Tobi folyamatosan improvizál, Nagato árulása óta(ez Madarának is feltűnt). Erre Kabuto is megszivatja Madara felélesztésével.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 23:19:41 írta 5. Raikage » Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #719 Dátum: 12 szep 11, 23:38:39 »

Persze, hogy improvizál, hisz az eredeti tervben Nagato nem árulja el őt. Nyelvesít Ezért is kellett az eredeti tervtől eltérjen - gondolom volt B terve Sasuke - és igen, erre Kabuto is betesz neki Edo Madarával, bár ez a hasznukra válhat.

Bár lehet, hogy már a C tervet használja, mert aktiválta a Gedou Mazout smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 23:46:09 írta spero » Naplózva

Ma élek és meghalok
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins