Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 15 szep 05, 10:47:56 » |
|
Nos, megint el telt két hét Nem akarlak zaklatni ezzel titeket, de mégis, most már tudtok valami pontosabb dátumot várni? Őszintén, elég kíváncsi vagyok, hogy mégis mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 15 szep 07, 13:38:59 » |
|
Ebből a 2 hétből, sajnos csak 1 hét volt az amit tudtam dolgozni ezzel. Leválogattam 2 terabájtnyi videótartalmat, amelyek már száguldanak fel a videómegosztó oldalakra, amint ezek felérnek, kilinkelgetjük őket, 1-2 menüpontot befejezünk és jöhet a mehet. A főoldalon majd nemsokára kiírom a kiemelt hírbe, hogy aktuálisan hol tartunk, illetve hogy mikorra várható az indulás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 15 szep 08, 19:05:36 » |
|
Rendben, köszi szépen a választ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 08, 19:08:55 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 15 szep 14, 09:53:10 » |
|
A fórum részleget nem fogja befolyásolni ez az egész? Kár lenne a sok hiábavaló farmolásért
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 15 szep 14, 10:30:21 » |
|
Erre én is tudom a választ ^^
Nem elvileg az marad. Csak annyit, hogy most má ha valaki regisztrál lesz lehetősége instant egy kattintással a fórumra is regisztrálni, ha akar, amikor a főoldalra regisztrál. De ezen kívül a forum marad, amennyire én tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 15 szep 14, 12:28:00 » |
|
Zsír jó tudni köszike!
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 15 szep 14, 12:42:45 » |
|
Elméletileg lesznek kisebb-nagyobb szerkezeti változások itt is. De új regisztrálásra nem lesz szükség, meg a hszek se vesznek el.
Persze, ha a Főelvtárs másként gondolja, ez még módosulhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 15 szep 18, 23:50:17 » |
|
Nos, megint eltelt két hét Valami hír esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 15 szep 26, 20:05:36 » |
|
Ne vegyétek tolakodásnak, tényleg. De komolyan...nincs valami fejlemény az üggyel kapcsolatban? Vagy csak engem érdekel ez a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 15 szep 27, 11:29:08 » |
|
Kezdem úgy érezni, hogy hiba volt beharangozni a témát... Titokban kellett volna tartani az oldal indulásig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 15 szep 27, 13:22:38 » |
|
Ne vegyétek tolakodásnak, tényleg. De komolyan...nincs valami fejlemény az üggyel kapcsolatban? Vagy csak engem érdekel ez a dolog? Akárhányszor megkérdezed 1 hónapot csúszik az új oldal ^^ De hülyeséget félretéve, attól hogy egyfolytában kérdezgeted nem lesz kész előbb, sőt csak jobban elveszed a munkatársak kedvét attól, hogy foglalkozzanak vele és valóban csak késöbb lesz meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 27, 13:55:39 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 15 szep 27, 14:31:02 » |
|
Igaz, ez érthető. De azért az, hogy egyfolytában kérdezgetem egy kicsit túlzás, nem? Kéthetente ha rákérdeztem. De oké, nem akarok akadékoskodni, megértem a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 15 szep 27, 14:50:21 » |
|
Akárhányszor megkérdezed,megölnek egy Starkot.Én nagyon vigyáznék a helyedben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 15 szep 27, 15:16:40 » |
|
Akárhányszor megkérdezed,megölnek egy Starkot.Én nagyon vigyáznék a helyedben Attól nem félnék. Robert D. jr. már aláírta a következő pár vasember szerpet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 15 szep 27, 18:25:12 » |
|
Akárhányszor megkérdezed,megölnek egy Starkot.Én nagyon vigyáznék a helyedben Ez alapvetően bőőven távoltartana a kérdezősködéstől, de az a véleményem, hogy a Starkok már nem elhalálozni fognak, hanem visszajönni, if you know what i mean
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|