Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5610 Dátum: 12 aug 30, 10:45:26 » |
|
Nem tudom, hogy mi bajuk van a Renátó névvel.  Szerintem nagyon jó. ^^ Tegnap könyvosztásra mentünk "volna", de Debiben kötöttünk ki, a Kossuthban.  Abban a szent pillanatban esett le, hogy én egy putriban tanulok.  Áhh kegyetlen, hogy mennyi különbség van iskola és iskola között. Mostmár nem csak azért akarok oda menni, mert jó a képzés, hanem mert igényes, és gyönyörű az iskola területe is. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5611 Dátum: 12 aug 30, 10:54:34 » |
|
és ha maga az iskola igényes (mert az tud maradni) akkor a társaság is igényes. Jártam már olyan suliba (középsuliba) régen h szünetbe nem tudtál elmenni a wcre, mert cicgiztek (ott bent magukrazárt ajtóval, mert a felügyelő (aki azt ellenőrzi h ne cigizzenek) oda nem tud bemenni, és nem is látja, és mire eljöttek addigra mindig becsengettek. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5612 Dátum: 12 aug 30, 10:58:50 » |
|
Van az elméletben valami.  Tegnap a suliba pont könyvosztás volt, úgyhogy egy kicsit szemügyre tudtam venni a diákokat.  Szerintem abban a suliban a társasággal nem lesz baj.  Én is ismerek ilyen sztorikat, de azokat inkább nem írnám le. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5613 Dátum: 12 aug 30, 11:05:37 » |
|
Az azért elég gusztustalan tud lenni h tele van csikkel a wc (ráadásul 1 iskolában)  Ez egyébként a Szemere Bertalan volt (Miskolc), de nem tudom h azóta milyen ott az általános állapot. Ott is volt 1 csaj (a nevére már nem emlékszek), inkább nem mondom el h mivel dicsekedett el az egész osztálynak (nem csak gusztustalan a sztori, de még erősen 18+ is). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5614 Dátum: 12 aug 30, 11:09:16 » |
|
(Még próbálkozom csak, de amíg nem dalolsz nekem valamit skypen, addig maradok a próbánál) xD
Erre csak azt a papagájos viccet tudom írni, aki rettenetesen látni akarja, amint a szerető a csillárról belelendül az asszonyba.  Én is hallani akarom!!! És persze látni is!  A viccet azt egyáltalán nem értem.  A másikra meg azt tudom mondani, hogy nem tudom melon miről beszélt ADrinak kellett volna énekelnie nem nekem.  Mindegy a trololololol-t elénekeltem nekik. x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5615 Dátum: 12 aug 30, 11:14:04 » |
|
Hát, azért az se jó iskola, amelyik annyira igényes, hogy csak jómódú, erkölcsös, okoskodó diákjai vannak, kellenek szerintem a rossz arcok is, tehát legyen vegyes, az enyém kb olyan volt mint a tied, Neirda, igényes, viszonylag modern és felszerelt, de a wc se volt mentes a balhéktól, csikkektől meg ilyesmitől. Bár a Kossuthra nem jellemző, hogy sznobok tanulnának ott, azt inkább a Dóczyra vagy a Tóth Árpádra tudnám rámondani. Sejemsonka, így hangzik valahogy a vicc, csak neked, csak most, csak tőlem: A szerető és az asszony épp akciózni készülnek, csakhogy van a házban egy okos beszélő papagáj is, aki állandóan visszakárogja azt, amit lát, ezért az akciózás előtt letakarják a kalitkáját egy lepedővel. A szerető így szól az asszonyhoz: - Na, kedvesem, most akkor csináljuk úgy, hogy te lehajolsz teljesen, én ráakaszkodok a csillárra, belendülök, és majd így fogok beléd hatolni hátulról. Papagáj: - Nem érdekel, ha levágjátok a nyelvemet, de ezt akkor is látni akarom! Érthetőbb már? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 30, 11:15:24 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5616 Dátum: 12 aug 30, 11:16:42 » |
|
Jaj igen. Köszi.  Így már értem, viszont énekelni így sem tudok. Adrinak meg fáj a torka szóval ő sem énekelt csak dúdolt. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5617 Dátum: 12 aug 30, 11:29:06 » |
|
Igen, igen. Dúdoltam, de attól is úgy fájt a torkom.  Egyébként énekelni nem is szeretek annyira. Inkább dúdolnii.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5618 Dátum: 12 aug 30, 15:47:56 » |
|
Na ma voltam a Balatonon és hát megállapítottam egy-két dolgot amiben jobb mint a tenger:
- sós víz
- kavicsos és sziklás talaj
- rögtön mélyülő víz
- Nagyon hideg víz
- Nagyon hosszú út
Balaton: - édes víz
- puha kavics mentes homok
- soká mélyülő víz
- viszonylag meleg víz
- kb 1-2 órás út
[/list][/list][/list] Ui: Az alsó list szöveget ha törlöm visszaíródik. Mi lehet a gond?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 30, 15:55:53 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5619 Dátum: 12 aug 30, 16:12:33 » |
|
Nem tudom te milyen tengernél voltál, de eddig én amilyen tengereknél voltam mindegyiknek olyan finom puha homokszemcsés volt a partja, hogy élvezet volt benne ülni.  A víz meg abszolút nem mélyül rögtön, sőt, van hogy ilyen dimbes-dombos és jó sokáig be lehet úszni/menni. A víz nem olyan vészesen hideg, kivéve ha az Északi-tengerről stb. beszélünk, és ha közeli tengerhez mész pl. horvát tengerpart akkor még az út is tűrhető. A sós víz meg sok szempontból kedvező, jót tesz a bőrnek és hamarabb fulladsz meg édes vízben mint sós vízben.^^ A Balaton nekem általában mindig hideg, vagy csak az időjárás miatt érzem annak, nem tudom, és eddig sosem találkoztam a partján homokkal, olyan sekély hogy egy kilométert kell gyalogolnom hogy úszni tudjak végre... Félreértés ne essék, nagyon szeretem a Balatont, majdnem annyira mint egy tengert, de az a helyzet hogy szinte mindegyik állításodra rá tudok cáfolni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5620 Dátum: 12 aug 30, 16:19:33 » |
|
Köszi, hanii, hogy megspóroltad nekem a gépelést.  Még annyit hozzátennék, SzG, hogy nem mindenki soproni, én például nem vagyok soproni, mert én debreceni vagyok, így az út nekem kocsival, vonattal, busszal, mindenképp hosszú. Aztán meg már nem oly mindegy, hogy 8 órát utazom, vagy 16-ot?  Mondjuk nem mindegy, mert a tengerek ezerszer királyabbak a Balatonnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5621 Dátum: 12 aug 30, 16:21:35 » |
|
Mondjuk nem mindegy, mert a tengerek ezerszer királyabbak a Balatonnál. Nem igaz, a Balaton királyabb. Mert csak és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
 |
« Válasz #5622 Dátum: 12 aug 30, 16:47:45 » |
|
Erősíteném a Balaton-pártiak táborát.  Bár az is igaz, hogy sose hasonlítom össze, mert teljesen más hangulatú nekem a kettő, de úszni mindenképp Balaton. Meg ott van nyaralónk is, én pl 3 hónapos korom óta ott nyaralok, úgyhogy lehet, hogy egy kicsit részrehajló vagyok...  Idén pl majdnem egy hónapig lenn voltunk, és vissza akarok menni. 
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5623 Dátum: 12 aug 30, 16:52:44 » |
|
Nem tudom te milyen tengernél voltál Nem csak egynél többnél voltam. és ha közeli tengerhez mész pl. horvát tengerpart akkor még az út is tűrhető.  Pont ott voltam idén ezért erről írtam nagy részben. maga az út nagyon hosszú ráadásul olyan kacskaringós...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 30, 16:55:43 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5624 Dátum: 12 aug 30, 16:55:20 » |
|
Erősíteném a Balaton-pártiak táborát.  Bár az is igaz, hogy sose hasonlítom össze, mert teljesen más hangulatú nekem a kettő, de úszni mindenképp Balaton. Meg ott van nyaralónk is, én pl 3 hónapos korom óta ott nyaralok, úgyhogy lehet, hogy egy kicsit részrehajló vagyok...  Idén pl majdnem egy hónapig lenn voltunk, és vissza akarok menni.  Na és ha már ott voltatok legalább kipróbáltad Linán a Greyjoy beavatási szertartást a vízbefojtással?  Egyébként, mivel még sose láttam tengert élőben én mindenképpen Balaton-párti vagyok. Bár könnyen lehet, akkor is az lennék, ha láttam volna. Nem tudom megítélni a kérdést, csak a magyar szívem sugallja azt, hogy a Balaton akkor is jobb. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|