Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5595 Dátum: 12 aug 29, 21:02:58 » |
|
Hát, nem szeretném ide is áthelyezni azt a témát, ami ott megy, de számomra tök egyértelmű volt már egy csomó ideje, hogy ha más nem, de vajmi közük van egymáshoz. Bár talán picit meglepő, hogy ugyanazok is. Jó, nem tudok eleget a témáról ahhoz, hogy komolyabban belemenjek, szóval adás vége. SzG, min vitatkozunk? Ezt még én se tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5596 Dátum: 12 aug 29, 21:55:56 » |
|
Hú de idegesít egyébként ez az Obito= Tobi dolog. xD Komolyan nem ezt vártam Kishitől na mindegy.. Nem itt kéne kibeszélni.  Egyébként mi a gond a Renatoval? Volt egy ilyen osztálytársam igaz egy gyökér volt (ne vedd magadra  ) de a neve tetszett. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5597 Dátum: 12 aug 29, 22:04:13 » |
|
Nekem? Semmi. Másoknak? Nem tudom, nem nagyon érdekel, valahogy első-második környékén kinőttem már ezekből a nevekkel való szórakozásokból. De biztosan irigykednek, mert nincs ilyen awesome nevük, mint nekem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5598 Dátum: 12 aug 29, 22:08:32 » |
|
A Renato név a saját polgári keresztneved is? nem is tudtam, azt hittem h felhasználónév csak. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5599 Dátum: 12 aug 29, 22:16:58 » |
|
Rendes polgári, csak ott ékezetekkel (itt fingom sincs, hogy miért így írtam, na mindegy).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5600 Dátum: 12 aug 29, 22:22:40 » |
|
Szerintem tök különleges és szép név 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5601 Dátum: 12 aug 29, 22:29:15 » |
|
Látod renátó ezért jársz jobban ha a csevegőbe írsz. Odaát sz*patnak érte itt meg dicsérik. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5602 Dátum: 12 aug 29, 22:33:35 » |
|
Amúgy is a csvegő a legjobb hely itt a fórumon Ma voltam fényképezkedni és egyszerűen szörnyű lett a kép...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5603 Dátum: 12 aug 29, 22:56:46 » |
|
Amúgy is a csvegő a legjobb hely itt a fórumon Ma voltam fényképezkedni és egyszerűen szörnyű lett a kép... Együtt voltunk  , neki rossz lett nekem közepes... Bár engem eléggé szétcincáltak a sport topicban, mert golfozom 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5604 Dátum: 12 aug 29, 23:08:29 » |
|
Niki az jó.  A renatoval semmi baj nincs jól cseng. Lina milyen lett az a kép azon kívül, hogy rossz.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5605 Dátum: 12 aug 29, 23:10:41 » |
|
Először kajak azt hittem hogy Hiname is Lina.  Hasonló az avátok. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5606 Dátum: 12 aug 29, 23:13:02 » |
|
Nem direkt  , csak olyasmi típusú avák tetszenek nekünk 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5607 Dátum: 12 aug 29, 23:13:17 » |
|
Pedig nem tök egyforma, mondjuk első pillantásra megtéveszti az embert. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 23:14:07 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5608 Dátum: 12 aug 30, 05:34:51 » |
|
(Még próbálkozom csak, de amíg nem dalolsz nekem valamit skypen, addig maradok a próbánál) xD
Erre csak azt a papagájos viccet tudom írni, aki rettenetesen látni akarja, amint a szerető a csillárról belelendül az asszonyba.  Én is hallani akarom!!! És persze látni is! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #5609 Dátum: 12 aug 30, 08:41:55 » |
|
Egyébként engem teljesen hidegen hagy ez a nő-férfi téma, és nem is erről akartam beszélni. De ha már így rákérdeztél... Ezt én is észrevettem Saphira. Ha nem tudnám, hogy lány vagy, akkor azt gondolnám, hogy férfi, mert olyan racionálisan gondolkodsz, meg sosem beszélsz érzelmekről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|