Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #5655 Dátum: 12 ápr 28, 00:25:53 » |
|
Jajjajajajajajaj......... vagy, ahogy Schmitt Pali mondaná Lyaly. Már legalább egy hónapja be se néztem ide, mi történt azóta?! o.O  Amúgy, szerintem holnap publikálom az összes portrét EGYBE. (kivéve amiket már felraktam, és, hogy legyen benne csavar, nem nevezem meg, hogy melyiken ki van. xD)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5656 Dátum: 12 ápr 28, 00:26:49 » |
|
Te nem hallottál, anyádnak például simán lehet róla aktája. Meg akárki ismerheti nyugodtan. Ki tudja, talán pont az okozta az egészet, hogy belekötött valakibe, akibe nem kellett volna. VAgy ő is megpróbált babot főzni TIA, örülök, hogy örülsz nekem, de ezta földes dolgot meddig akarod még felhánytorgatni?  Petszépségversenytéma- Miért hízelegjek egy csomó embernek, hogy megnyerhessek egy vacak kis szépségversenyt? Semmi rendes hasznom nem lenne belőle, és még tök fárasztó is annyiszor átváltozni. Nem pazarlom ilyesmire az energiámat. Különben is, olyan nagyszerű vagyok, hogy átváltozás nélkül is mindenki rám szavazna. Meg amúgyis lányoknak való.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 00:59:48 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5657 Dátum: 12 ápr 28, 00:37:46 » |
|
Ember?? Kérlek, ne sérteges!! MIlyen követelmény?Mostmár érdekel!! A megölés vicces dolog mert nem tudom,hogy kell meghalni:DAbban meg csak reménykedem hogy jól ismerem a személyes történetem,mert ha nem akkor kicsit csalódott lennék.Remélem azzal,hogy ide irtam nem piszkáltam bele ennek alakulásába.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5658 Dátum: 12 ápr 28, 00:53:08 » |
|
Te macska... Jó, hogy hazataláltál végre. Már aggódtam, hogy valami bajod lett vagy, hogy heo tréningje túl nehéz volt és sebesülten fekszel valahol egyedül egy árokban.  Nem! A babos sztori csakis az enyém! >:O Amíg csak élek felhánytorgatom.  Nem fogom egykönnyen elfelejteni. Minél többször emlegetem, annál mókásabbnak tűnik. ^-^ Az a négy, amit még az elején felsoroltam, de mindegy is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5659 Dátum: 12 ápr 28, 00:59:20 » |
|
ÉN? BAJBA?! Háháhááhááhá... Ugyan már, minek nézel te engem, hogy csak úgy bajba kehhr... kh.h.. hk... köhh krr krr... *felköp egy csomó véres trutyit, amit az animékben szokás* Ehh... Na, jó, most kivételesen igazad van.  Amúgy, megfejtettem, hogy mit jelent az, hogy K.O.L.! (ezért is voltam ilyen távol, hogy megfejtsem) (de csak a trollbarlangban mondom meg )Milyen szépen tudok témát fagyasztani! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 01:10:59 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5660 Dátum: 12 ápr 28, 01:23:13 » |
|
Nem mind egy ,ha mondomXD!Érdekel hogy mi az amit úgy gondol ÉN ne tudnék meg tenni!A helyes iráson kivül persze!Ez aa - a sok +ért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5661 Dátum: 12 ápr 28, 11:11:48 » |
|
Zizi, el is feletettem, hogy újabban macska vagy xD A portrékat meg tök jó, hogy kiteszed, de szerintem a régieket is tedd majd melléjük, hogy meglegyenek egy helyen is. A vadászat meg vicces lesz... feltéve, ha abba az erőbe megyünk, ahol ILYEN szarvasok vannak, ugye Tia-chan?  Bár akkor inkább ne vigyünk kutyát/farkast... mugen: a másfél soros szabály+ helyesírás no jutsura lehet megtanít valaki, ha szépen kéred xD Még mielőtt Hiei vagy Aes betéved ide.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 11:13:53 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5662 Dátum: 12 ápr 28, 12:08:41 » |
|
Helyesirás no jutsu-----Nem jött ösze:(. A másfél soros szabály az menni fog  .Legalábbis Remélem.Vadászni ???MIre van engedélyed?XDBetéved,szerintem már nem nagyon tévednek el itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5663 Dátum: 12 ápr 28, 12:20:00 » |
|
Engedély? Cöh, nekünk olyan nem kell, max levadásszuk az ellenőrt is. mugen ez a másfél soros szabály azért most se jött össze olyan könnyen. Nem mind egy ,ha mondomXD!Érdekel hogy mi az amit úgy gondol ÉN ne tudnék meg tenni!A helyes iráson kivül persze!Ez aa - a sok +ért
Nem biztos, de sztem erre gondolt tia. A semmi közepén találtad magad? ~ Üdv a klubban!  Nem tudod, hogy hogyan kerültél oda és, hogy mi vagy pontosan? ~ Üdv a klubban!  Valaki tanított, de később "elszakadtatok"? ~ Üdv a klubban!  A sors összehozott azzal, aki újra taníthat és általa megismerheted a múltadat? ~ Üdv a klubban!  Valaki akar még csatlakozni? 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5664 Dátum: 12 ápr 28, 12:33:53 » |
|
Szegény macsek.  De ezért az eredményért megérte. (inkább meg sem mondom, hogy van egy listám a KOL jelentéséről, úgyhogy egyszerűbb lett volna tőlem elkérned )De ha hajnali kettőkor nem ír senki, azt nem nevezném témafagyasztásnak, inkább hajnali kettőnek.  Köszi Szabi2! Tök hasznos vagy.  De ha már leírtam, nem törölöm ki.  mugen, nem egész egy napja olvastad a feltételeket, pont azért mondtam, hogy mindegy. Ha ennyire rossz a rövidtávú memóriád, akkor végképp nem felelsz meg.  heonál még elfogadtam a csúnyán nézést, de a kislányától azért elég fura. Te végképp nem nézhetsz rám így, még gyerek vagy. Hiába elvált asszony, attól még gyerek.   Legyilkolnád Flexee rokonait? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5665 Dátum: 12 ápr 28, 12:50:22 » |
|
Jaaaa jó most már emlékszem,nem jó a rövidtávú memóriám,de ez nálam gyakori amikor csak igy nem jön be hogy miről van szó,de egy f5 mindent helyre hoz. Én talán ennek a résznek felelek meg:"nem tudod....hogy mi vagy pontosan" Remélem jól tudom ,hogy a többinek nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5666 Dátum: 12 ápr 28, 15:39:25 » |
|
Milyen csúnya nézés? Ezt nem nevezném annak. Gondoltam, keresek egy szmájlit, ami passzol az arckifejezésemhez, de az itt található aránylag nagy számú ártatlan bárányka miatt inkább letettem a dolgoról.
Amúgy a kérdésedre a válasz meg: Le.xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5667 Dátum: 12 ápr 28, 16:15:57 » |
|
Tia: Rosszul tudod, ezek csak ócska angol szavak, egyik se közelíti meg azt az eszmét, amit valójában kifejez ez a mozaikszó!  (trollbarlangba kiírom xD) Sabaku: Mi az, hogy elfelejtetted, hogy macska vagyok? :O Amúgy sem macska vagyok, csak nekomimi. xD ja, és oké, akkor egybe lesznek  Flexee családjának nincsen pirannya foga, szóval kétlem, hogy ügyet csinálna abból a pár pokolszarvasból. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5668 Dátum: 12 ápr 29, 19:41:14 » |
|
Amúgy, szerintem holnap publikálom az összes portrét EGYBE.
Mikor kerülnek fel a portrék?  Már fúrja az oldalam a kíváncsiság. :3 Egyébként Sabaku-sama kezdem unni, hogy felém se nézel. Egész nap unatkozom, már szinte az összes bájitalt amit a Könyvben találtam kíváncsiságból elkészítettem, a mászókámat -akaratlanul ugyan, de- szétszedtem, ha kimegyek az erdőbe akkor minden szörny elmenekül mert félnek tőlem, a tömlöcben az összes izét karóra tűzdeltem. Kapok végre valami feladatot? 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5669 Dátum: 12 ápr 29, 20:28:53 » |
|
Én az életre nevellek, hogy hogy tudj önállóan ellenni xD De ha ennyire unod az agyad akkor..... főzz nekem teát  Abból a 8 féle fűből, az egyik Gyekenna-árokban terem, a másik az Akuma-folyói alga, a harmadik a Kerberosz-kutyák erejében nő, a többit meg tudod. Kérdés van?xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|