^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 12 máj 03, 21:21:40 » |
|
És én lettem eme büszke avatar tulajdonosa *3* Zizi, ezt valahogy meghálálom, és kábé ugyanaz a tervem veled is mint, Ácsánnal. csak neked nem várom meg a szülinapod, hanem érettségiszünetben akcióba lépek x3 csak kéne egy kép rólad, lehetőleg rajzolt, hogy jobban sikerüljön ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 12 máj 03, 21:25:15 » |
|
Hát, a szürke macskafüles pudlifrizurájú én lennék. xD És igen, olyan a szemem színe. Amúgy, lemaradtam, mit tervezel? *3* Annak én is örülök, hogy nem vársz Szeptemberig. Még heo véleményére leszek kíváncsi... xD Bár az Elvis ruha nem sikerült jól annyira.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 21:25:53 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 12 máj 03, 21:26:40 » |
|
meglepi, de szerintem ki lehet találni, most viszont búcsúzom, mert a tesóm itt rágja a fülem, hogy menjek, csak sajnos nem tudtam egy rajzot befejezni (yaois ) ja és merülök lefelé. szóval jóccakát és Zizi kérek képet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 12 máj 03, 21:30:07 » |
|
Basszus. :'D Hát ez nagyon ott van. Milyen gyilkos tekintettel őrzöm a sonkámat. Minden tiszteletem a tiéd Zizi, ezeket megrajzolni, uramatyám.. És mindenki milyen királyul néz ki. Minagi tiszta gyilkos, heoból kaszás lett, és Hiei is rendkívül élethű, csak a sör hiányzik a kezéből. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 12 máj 03, 21:31:12 » |
|
A véleményét max holnap fogod elolvasni, mert küldetésre ment és egész éjjel távol lesz, semmi alvás csak robotolás lesz elméletileg. >_< De remélem azért alszik valamennyit, ha tud. Tök jó az Elvis ruha, és jó hogy nem olyan csilivili, mint Elvisnek volt. hanii, te a sonkáiddal gyilkolsz, ez a külön képességed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 12 máj 03, 21:40:05 » |
|
Hát ezek nagyon ott vannak A második az ugye Kallen meg Rikan? A gyerekkori képeim is ott vannak, bár szürke sosem volt a hajam Fehéris cska azért, mert kiszívtam a színt meg ell életet, amihez hozzáértem. Moat már leszoktam róla, bár jól jön, ha egy fotót fekete-fehérré akarok tenni. Tök hazsnos xD De én nem is mosolyogtam így soha -_-" Inkább úgy, mint a 3. vagy 5. képen Apám Elvisként priceless xD Meg a húgocskám és STM :3
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5691 Dátum: 12 máj 03, 21:44:10 » |
|
A saját macskám elfelejtett. Hát hová fajul még ez a világ...? Jól van ám, ezt megjegyeztem... Amúgy mindenki jól néz ki. A másik démonmacsekot simán Gilbertnek néztem, nem baj, ugye? Szép Flexee... Zizi meglepijével nem vársz szeptemberig, de az enyémmel októberig simán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5692 Dátum: 12 máj 03, 21:47:45 » |
|
Hanii képére büszke vagyok, mert végre sikerült nőies arcformát rajzolnom. xD És igen, ha ez is úgy csillogna mint Elvisé, akkor... khmm... fura lenne. xD Sabaku: Igen, Kallen és Rikan. ^^ És örülök, hogy tetszik. xD Tia: Októberi vagy? :O Hanyadika? Amúgy nyugi gazdi, nemsokára rólad is lesz kép, csak előbb el kell téged képzelnem. xD És nem baj, hogy Gilbertnek nézted, mikor kiszíneztem akkor én is hümmögtem egyet, hogy úgy néz ki. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 21:48:45 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 12 máj 03, 21:54:14 » |
|
Akkor jó, megnyugodtam. Gilby! Gilby! (Niichan valamiért tök féltékeny szegény Gilre. ) De amúgy PrussiaNeko-nak még a sebhelye is pont ott van. 31 Nem baj, türelmes vagyok, nem foglak sürgetni... Hallod? Nem sürgetlek! Mondom, NEM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 12 máj 03, 22:42:42 » |
|
Betértem az asszony javaslatára. Az Elvis-es kép büntet, de én nem fogok. A Vuk hasonmás eléggé odaver, a háttérben lévő Flexee is nagyon tetszetős. Akkor magamról is egy pár szó. Előre félek. Nekem tetszik bár helyettem inkább Aizenre hajaz egy kis APH beütéssel, de azért elég jó. Viszont nekem annyira tetszik, hogy, ha megszavazzátok legalább hatan a Trollbarlangban, akkor minden pozitív szavazó után egy napig ez lesz az avám a barlang után is. Ezt vállalom és számon is lehet rajtam kérni. A képeket le is mentettem. (Nagyon brutális ez a kép. ) Viszont én olyanra is emlékszem, hogy én meg Mini egy képen. Rosszul emlékszem? Ha nem, akkor azt is látni szeretném, ha igen, akkor meg felkérlek rá most.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 12 máj 04, 15:20:00 » |
|
Zizi nagyon jók. A kedvencem Flexee-san :3 Nagyon profi lett. Utána meg Heolvis (az a sok állat, tiszta Hófehérke ) Jajj és a Sabaku evolition! A legkisebb Sabaku Teljesen elérzékenyült a nagymama szívem tőle olyan élethű lett. Kis fekete-fehér buci szemekkel (a cumijáról ne beszéljünk Mini, családi örökség volt és tönkretette. Pedig mindenki végigszopogatta Reméljük senkinek se volt bébiherpesze )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 15:21:27 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 12 máj 04, 17:01:40 » |
|
A másik démonmacsekot simán Gilbertnek néztem, nem baj, ugye? Nem is vagy fan, áá dehogy. egyébként picit tényleg hajaz rá. Váá nagyon tetszem magamnaak!~ Hasonló mint egy tigris, csak fordított színekkel. Tisztára mint egy amazon. =3 Rikan meg olyan kis ártatlan házicicusnak látszik. Jéé most veszem csak észre [többszöri nézegetés után], hogy szívet formálunk a cicafarkunkból. Mindenki nagyon tetszik, ügyes vagy Zizi!:D Mindjárt le is szedem az összeset.~
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5697 Dátum: 12 máj 04, 20:17:59 » |
|
Tiszta awesome vagyok amúgy pont most akartam feljönni, és szólni Ácsáán, hogy nem hiszem, hogy kivárom az októbert, de megelőztél már a terveim megvannak, most már csak keresgélnem kell egy kicsit. A fenét fogok várni, inkább egyet csinálok most, egyet meg a szülinapodra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 12 máj 04, 20:47:27 » |
|
Hát kú, na matat a. Ejj, heo örülök, hogy tetszik! Naná, hogy szavazni fogok arra, hogy felrakd avatarnak. Kallen: Igen, ott egy szívecske, csak csöppel elf*stam. http://kepfeltoltes.hu/120504/rikannn_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/120504/kallenn_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/120504/achanv_www.kepfeltoltes.hu_.pngDe, itt vagytok külön, és A-chan is. xD A-chant nagyon elrontottam... szegény karaktere mint egy kislány. Azt nézem, a profilját és... baka baka baka baka baka... Zizi100 no bakaaa! xD (Rikan azért vág ilyen fejet, mert nem tudja, hogy mit csináljon az előtte álló szörnnyel... xd) Ui.: Mini ostor.... xDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 20:49:39 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 12 máj 04, 20:54:34 » |
|
Az akkor én vagyok? Le kell adnom pár kilot, én soványabbnak hittem magam heo, én biztos, hogy szavazni fogok! Zizii légyszi magadról is tolj majd egy képet :3 vagy legalább a régi torreádorosat keresd előő ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|