25 máj 19, 22:31:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961349 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5640 Dátum: 12 ápr 26, 19:00:11 »

Ez nem ilyen külön kis privát buli lesz ami a tiétek, ahogy a múltkor Flexeevel csináltad? Itt hagysz megint? (Johhny Depi)
 Bár biztos a jó cél érdekében. Elviszed a kis begyűjtött tanítványaidat és csodaszarvasodat és megtanítod őket, mit hoz a hajnal. Nyelvesít

Szabi2: Nem elsőnek heo volt neked és utána hanii? Vagy én emlékszem rosszul? Igazából ez lényegtelen, hogy ki volt elsőnek.

Tényleg, ez jó kérdés, mi vagy kedves Shidori (remélem nem baj ha Nagy betűvel írom és nem írom oda a számot, ha zavar akkor úgy írom ahogy te írtad, csak pl heo-t zavarja ha nagy H-val írják a nevét.) egy halandó ember vagy valami különleges, esetleg felsőbbrendű hatalommal rendelkező kis új ember, akinek még a fenekén van a tojáshéj és nem ért erejéhez ezért fordult az én férfiállatomhoz?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5641 Dátum: 12 ápr 26, 19:06:35 »

Ej, asszony... a lenyugvó Nap ereje... ikszdé
Igazából ez egy össznépi dolog lenne, mint a bál meg a piknik. Természetesen viszlek magammal és mindenfélét csinálunk ott is.
Nem hagylak ott soha, a múltkor is amint hazaértem mindent bepótoltunk nem? Legalábbis a hangok ezt sejtették... Nevet

Nem, csak akkor fogadtam el a felkérését amikor hanii igent mondott neki.

A karakterén még dolgozunk, nem megy ám ez egy kettőre. Nyelvesít
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
shidori93
Chuunin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #5642 Dátum: 12 ápr 26, 19:13:40 »

Hamarosan mindent megtudtok rólam. Legyetek türelemmel, kérlek! Nevet Még ma megtudjátok!

szerk.: kicsit késni fogok, lehet, csak holnap lesz belőle, ne haragudjatok!
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 26, 21:03:09 írta shidori93 » Naplózva

<Mesterem: heo>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5643 Dátum: 12 ápr 26, 19:23:13 »

Jah várj, akkor Naplemente vagy. Nevet Nyugi tudom, csak húzlak...  Izé José...
Nem felelek az intim kijelentéseidre!  Ká U eS eS

Jah bocs... ha kell segítség nekem van ám fantáziám (nem félre érteni -.-) így lehet tudok segíteni, de látom nagyban dolgoztok rajta, épp készül a Shidori 1.0... Izgi! Nevet
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5644 Dátum: 12 ápr 26, 19:34:58 »

Akkor csak én ismerem azt a reklámot...  Gondolkozik
Kis hamis. Nevet

Nem kell segítség neki, eddig nagyon is jól boldogul, bár ő nem olyan kreatív, mint egyesek, de azért menni fog ez. Nevet

(A másfél sorra figyelj azért, mert Hiei-sama elkap pici tanítványom. Nevet)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5645 Dátum: 12 ápr 27, 16:31:43 »

Shidori: Lehet nekem is ki kéne tenni egy olyat mint Ácsáánnak, hogy Flexee, mert utálja az ^^-t ikszdé ami nem igaz, mert ez az egyik kedvenc szmájlim ikszdé igen, szerintem a Flexee érthetőbb sok esetben

példa

^^: blaablblablablabllbaablab
Ácsáán: blaablablablablaaablablabl
shidori93: blablablablablablaaabla ugye ^^
Ácsáán: shidori, ez most nekem ment vagy Flexeenek?

ellenben:
^^: blaablblablablabllbaablab
Ácsáán: blaablablablablaaablablabl
shidori93: blablablablablablaaabla ugye Flexee
^^: ahamm, egyetértek
blablaablablablaa

Remélem leesett mit akartam ikszdé Szóval legyen csak Flexee Nevet vagy Flexes ikszdé vagy Flex... vagy Flexee-S vagy Flee-Xes blablablabla ikszdé
szóval a Flexee elég lesz ikszdé vagy kreálhatsz egyet, egyszer úgyis leesik, ha hozzám szólsz Nevet

Amúgy nem akarlak megijeszteni, csak egy túlélőtúra lesz, ami halálosan veszélyes, de ha heo látott benned valamit, akkor nincs para, simán legyakod Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 16:32:48 írta ^^ » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5646 Dátum: 12 ápr 27, 16:43:27 »

Ha már esemény, akkor szervezhetsz valamit magadtól is, nem kell feltétlenül felkérésre várnod.
A petszépségverseny durva lenne. ikszdé STM biztosan csalna és mindenkinek a kedvencévé változna, hogy rá szavazzanak. ikszdé
Köszi a felvilágosítást. ^^
Amúgy meg hogy nézne ki, ha megszerveznék magamtól valamit, de senki sem jönne el, mert érettségiznek vagy más dolguk van? >.<#
Majd szervezek magamtól is valamit, ha lemegy ez az időszak. :O
Niichan nem tenne ilyet. Az egója nem engedné, mert "Miért hízelegjek egy csomó embernek, hogy megnyerhessek egy vacak kis szépségversenyt? Semmi rendes hasznom nem lenne belőle, és még tök fárasztó is annyiszor átváltozni. Nem pazarlom ilyesmire az energiámat. Különben is, olyan nagyszerű vagyok, hogy átváltozás nélkül is mindenki rám szavazna.". ^-^
Mondjuk, ha süti lenne a nyeremény… Gondolkozik

Idézet
...egyértelműen STMre voksolok, ha Iggyvé változna Gondolkozik
Ezen meg sem lepődök. ikszdé

Ez remek ötletnek tűnik, még meggondolom, de egy ilyesmit tia biztosan meg tudna szervezni, ugye tia?  Sly
Miért ne tudna? Sly És miért kell rám olyan csúnyán nézni? Sír
Mi kell egy ilyenhez?
 - erdő (ami ugye adott)
 - állatok/pokollakók (ami ugye adott)
 - fegyverek (nem hiszen, hogy kellenek, de ha igen, szerezhetek)
 - kaja/pia (nem gond)
Szóval nem nagy munka egy ilyet összehozni. ^-^

De jó, már olyan híres vagyok, hogy példaként hoznak fel.  Hehe
Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #5647 Dátum: 12 ápr 27, 16:49:02 »

Rendben Flexee! kacsint Na viszont a jó hír, hogy végre megtudhatjátok ki vagyok! Nevet

A nevemre nem emlékszem, lehet, hogy soha nem is volt.
Legkorábbi emlékeim alapját az az élmény képezi amikor emberi alakomban találtam magam a semmi közepén, átöleltek a vörös lángok és körülöttem minden mást elpusztíttotak. Nem tudom, hogy hogyan kerültem az emberek világába és hogy mi is vagyok pontosan, de évek alatt megtanultam használni az erőmet és rájöttem, hogy erőm alapja a lángok több féle mivoltban is létezhetnek. Egy földi lénytől láttam először erre bizonyítékot. Az ő lángjai nem pusztítottak hanem gyógyítottak. Eltanultam a gyógyító láng előhívását és használatát, s cserébe a sajátom használatára okítottam. Eme halandó testét elemésztette az erő amelyet megpróbált magához ragadni tőlem.
Ekkor eszméltem rá igazán, hogy nem lehetek képes az emberek közt élni. Újabb utazásba kezdtem és eljutottam a démonok földjére. Sok sok élet árán és emberöltők alatt megszereztem további öt lángot. Az erőmet immáron teljesnek hittem. Évszázadok alatt ismerté váltam az alvilág zsoldosai között. Én lettem a hét tűz démona.
De éreztem, hogy mindez nem elég, bejárva a poklot az egyetlen lény után kutattam kinek lángjait sosem tudtam teljesen irányítani, a gyógyítás lángjainak megalkotóját kerestem. Azt ki erősebb nálam és segíthet megtudni ki is vagyok valójában.
Ekkor találtam meg heo-t... Végül tanítványává fogadott és segítségével megtanulom iráyítani a fény lángjait, melyeket a már meglévő hét egyesítésével érhetek el.
Ennek erejével végre visszakaphatom majd rég elfeledett múltam....

Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5648 Dátum: 12 ápr 27, 17:03:19 »

Jólvan Ácsáán, szerintem te meg orrvérzést kapnál egy meztelen Giltől. De ki nem? Faceg najó pár fiú, meg talán a leszbik ikszdé bár ki tudja.. lehet, hogy Mr. Awesomenak nincs lehetetlen ikszdé

shidori: hú de hosszú előélet ikszdé amúgy minek neked a múltad, ha fasza a jelened? ikszdé engem abszolút nem érdekelne, de hát nem vagyunk egyformák x3
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5649 Dátum: 12 ápr 27, 17:09:21 »

Várom az önálló projektet tia.  kacsint

Nem néztem csúnyán, gondoltam így nagyobb nyomatéka van a mondanivalómnak, s lám valóban, bár rossz érzést nem akartam kelteni senkiben sem. Gomen!  smirksweat

Szerintem azok megfelelnek, bár lehetnek benne csoportos támadások a résztvevők ellen mindenféle útonálló meg egyéb meggondolatlan bagázstól. Vagy erdei nimfák csábítása és a többi. Ebben annyira nem vagyok otthon.
Ha nem nagy munka, akkor valamikor a közeljövőben alkothatsz is egy ilyet. A későbbiekben még beszélhetünk a részletekről privátban, ha esetleg kellene segítség. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 17:44:03 írta heo » Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #5650 Dátum: 12 ápr 27, 18:36:10 »

Flexee, válaszként csak annyit, hogy tényleg nem vagyunk egyformák. És nem hiszem el, hogy téged nem zavarna kicsit sem, ha semmit nem tudsz a multadról, hogy kivagy, honnan származol, vannak-e testvéreid stb..?  Engem ez nagyon bosszant és mindenképp választ kell találnom!
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5651 Dátum: 12 ápr 27, 23:40:15 »

Egy Giltől? Gondolkozik Háát... Hümm-hümm De ha STM cosplayezné, akkor kizárt. Kinek kezdene el az orra vérezni a saját bátyja láttán? ikszdé

Nem keltettél bennem rossz érzést heo, csak meglepődtem. Rám itt eddig (Ritlin kívül) nem nézett senki sem így. Lesütöttszemek
Ha a tanítványaidat ki akarod tenni mindenféle támadásnak, csábításnak meg csapdának, akkor az már nem hajtás. Nevet Mondjuk, én sem vagyok otthon nimfákban, de majd kikérdezek róluk pár embert. ^^ Amúgy Flexeevel nem sokra mennének, max lelegelné róluk a ruhát. ikszdé
Jó, akkor a közeljövőben majd összehozom. A részleteket meg küld el, amikor gondolod. Nevet

shidori
A semmi közepén találtad magad? ~ Üdv a klubban! Nevet
Nem tudod, hogy hogyan kerültél oda és, hogy mi vagy pontosan? ~ Üdv a klubban! Nevet
Valaki tanított, de később "elszakadtatok"? ~ Üdv a klubban! Nevet
A sors összehozott azzal, aki újra taníthat és általa megismerheted a múltadat? ~ Üdv a klubban! Nevet

Valaki akar még csatlakozni? Nevet
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #5652 Dátum: 12 ápr 27, 23:50:39 »

Én!!
Mert ugyebár három a Magyar igazság:DCsak vicceltem én nekem egyelőre jó igy vagylegalábbis abban a hitben élni ,hogy tudom ezeket a dolgokat!
Nevet
Rem. nem haragszotok,h beirtam ide.
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5653 Dátum: 12 ápr 28, 00:01:05 »

Egy emberi lény aki bepofátlankodott közénk. ÖLJÜK MEG!  Ördögi

tia, ha így leírod, olyan szomorúnak tűnik az egész, pedig egy kis vidám történeted van. Nevet

Shidori, akkor te egy tüzes szemelyiség vagy. Nyelvesít Csodálom, hogy még nem hallottunk felőled, ha oylan ismert vagy, pedig minden ilyen lény vagy bármit ismerünk.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5654 Dátum: 12 ápr 28, 00:22:42 »

Örülök neki, hogy jó neked, ahogy vagy, mert amúgy sem csatlakozhatsz. Nem felelsz meg a felsorolt követelményeknek. Durci

Mini~ Hozzam a pacimat? Úgyis meg kellene már etetni. Hümm-hümm

Igen, a többi része tényleg vidám. Nevet Meglelt a bátyóm, ehettem földet, majdnem agyoncsapott egy tányér babfőzelék, és megint meglelt a bátyóm. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins