M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4920 Dátum: 12 márc 17, 12:14:25 » |
|
Egyébként nem csinálunk egy olyan programot a család körében, hogy túra, piknik, és egyéb tavaszi dolog? Én nagyon örülnék neki, pedig a való életben még sosem piknikeztem, legalábbis nem emlékszem rá. Szóval, mit szóltok hozzá? Kommenteket kérek!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4921 Dátum: 12 márc 17, 12:16:06 » |
|
De ez a Boginak fenntartott rész, ő nem szereti a lávakertet, ezért kapott egy 20 négyzetméteres részt, ahol kiélheti fényes vágyait. tiachan majd megszervezi a pikniket, ő az eseményrendezőnk.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4922 Dátum: 12 márc 17, 12:17:31 » |
|
Igen, tudom, hogy Tia az, csak ajánlottam. Igen, a kiskertemet egyszer STM-bácsi tönkretette. És azthitte, hogy csináltam egy gyereket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4923 Dátum: 12 márc 17, 12:18:13 » |
|
Tök jó ötlet szerintem. Közel 20°C-ban ne bent üljünk a házban, hanem menjünk piknikezniiii Aztán majd megkóstoljátok a csodás Palacsinta ala Chron receptemet. Gyerekek az isteniii Mester merre vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4924 Dátum: 12 márc 17, 12:19:01 » |
|
Áhh Boginak saját kertje van, múltkor STM be is linkelte. Bár nem nagyon tér el ettől. Egy homonculust csináltál unokám *-* Én büszke voltam rád, csak lehetett volna valamivel gonoszabb kinézete. Ne hívd a mestered ChroN még a végén meghallja.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4925 Dátum: 12 márc 17, 12:19:13 » |
|
Most nem azért, de énis láttam.. a piknik meg jó ötlet lenne, démon körökbe roston sütve pár ember meg ilyenek.. Jó időbe + 100 fok lenne királyosság... :D Ehh de megvagyok fázva... Valami tipp démon náthára?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4926 Dátum: 12 márc 17, 12:20:48 » |
|
De a lányom most a való életre gondolt, vagy nem? Hisz ha eljátszanánk itt a fórumon hogy piknikezünk miközben kint csodaszép idő van kissé... nevetséges, vagy nem tudom. Engem nem zavar, csak nyugodtan. Elvégre van 3 gyereketek valahogyan csak létrejöttek. Ahogy ti is. Bocsi. Nem tehettem mást. Akkor elírtam, ne hozz zavarba, csak úgy. Ha már anyámat nem zavarja... Ne is mond azt a 3 gyereket ... és még akar. nem tudja hogy ez mivel jár nekem, ő csak írogatja be az aláírásába, miközben én szenvedek a szüléstől. >_< Pedig oylan jól össze barátkoztam vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 12:21:32 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4927 Dátum: 12 márc 17, 12:20:55 » |
|
Majd csinálok én is palacsintát, ChroN-san. Már néhány ételt el tudok készíteni. *w* Köszi, nagyi. Majd ugye a piknikre csinálsz kaját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4928 Dátum: 12 márc 17, 12:27:16 » |
|
Bogi-san! Az jó ötlet, mivel én főzésképtelen egyén vagyok, de a palacsintát még talán eltudom készíteni, de ha nagyon nem lesz ehető állapotban, akkor ott lesz a te fenséges palacsintád Csak vigyázz mert végtelen számú palacsintát megtudok enni. Ez egy külön képesség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 13:04:27 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4929 Dátum: 12 márc 17, 12:29:15 » |
|
Túlzás, hogy fenséges, de mindegy. Nyugi, démon vagyok, ezért bármennyi palacsintát képes vagyok elkészíteni. Habár, a SpongyaBobba is benne van: "A szeretettel készített herkentyűburgerek az igaziak. xD Csak a herkentyűburgert át kell írni palacsintára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4930 Dátum: 12 márc 17, 12:32:49 » |
|
És te szeretettel készíted a palacsintát unokám? Mi démonok vagyunk, mi gyűlölettel sütünk/főzünk. Az a legfontosabb hozzávaló. Fontosabb mint a liszt. a piknik meg jó ötlet lenne, démon körökbe roston sütve pár ember meg ilyenek.. Jó időbe + 100 fok lenne királyosság... :D Ehh de megvagyok fázva... Valami tipp démon náthára? Roston sült hippik bazsalikommal (és oregánóval). Az a specialitásom és a lányom kedvence. Dugd a fejed egy hamvasztóba az segít. Mindig így kúrálom a náthát. (báár te még nem vagy démon, lehet neked ártana O_o Hát sebaj egy próbát megér )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 12:33:36 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4931 Dátum: 12 márc 17, 12:34:13 » |
|
Igazad van, nagyi. Akkor most mit csináljak? Ha gyűlölettel csinálok palacsintát, akkor az nem lesz finom? Francba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4932 Dátum: 12 márc 17, 12:40:16 » |
|
Jah az enyémnek is szokása... gyakorta. Ha az őszinteség zavarba hoz, akkor csak örülni tudok, mert az számomra csak jót sejtet. A tan az ilyen bébi gügyögés. A chanból ered. Ahogy a samából a chama. De mondják ilyen cukiságokra is Mint az új avád. Megfelel a magyarázat? (remélem nem tévedtem. ) Engem nem zavar, csak nyugodtan. Elvégre van 3 gyereketek valahogyan csak létrejöttek. Ahogy ti is. Talán, ez egy elfogadható magyarázat. Igazából tökéletesen meggyőztél vele. Én is remélem, hogy nem tévedtél... Látod Mini-chan, most már nincs kibúvó. Akkor elírtam, ne hozz zavarba, csak úgy. Ha már anyámat nem zavarja... Ne is mond azt a 3 gyereket ... és még akar. nem tudja hogy ez mivel jár nekem, ő csak írogatja be az aláírásába, miközben én szenvedek a szüléstől. >_< Majd törekszem rá, bár nem leszek túl elszánt. Mindig ott voltam melletted, úgyhogy remélem annyira mégsem fájt. De te is akartál még a múltkorában, azóta meggondoltad magad? Nekem meg nem is szólsz? Brühühü...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4933 Dátum: 12 márc 17, 12:52:10 » |
|
Héhéhé, nekem még tárkonyt is tegyetek rá, meg kakukkfüvet, úgy az igazi. Meg persze kis chili. De amit sötömö-san linkelt, ugyanez, csak már be van gazosodva. Én nem tudok palacsintát csinálni, de egy ChroN-félét megkóstolnék.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4934 Dátum: 12 márc 17, 12:55:03 » |
|
Roston sült hippik bazsalikommal (és oregánóval). Az a specialitásom és a lányom kedvence. Úgy van, a legjobb a világon. Ha az őszinteség zavarba hoz, akkor csak örülni tudok, mert az számomra csak jót sejtet. Látod Mini-chan, most már nincs kibúvó. Majd törekszem rá, bár nem leszek túl elszánt. Mindig ott voltam melletted, úgyhogy remélem annyira mégsem fájt. De te is akartál még a múltkorában, azóta meggondoltad magad? Nekem meg nem is szólsz? Brühühü... A fenébe... most már tényleg nincs kibúvó. Igen ezt valahogy sejtettem, hogy nem leszel túl elszánt. Az lehet, de a nevelésükben nem mindig. >_< Bár attól még hogy ott vagy mellettem mit sem tud változtatni a fájdalom. Nem, nem mondtam hogy szeretnék. Én csak azt mondta.... kikell találni egy démoni védekezést, de ebbe most nem megyek bele. De majd lehet még, csak kicsit később, sok embernek még gyereke sincs. Ha gyűlölettel csinálok palacsintát, akkor az nem lesz finom? Francba...
Hidd el úgy is finom, meg van a maga pikáns íze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|