24 nov 16, 00:06:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 326 327 [328] 329 330 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813584 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #4905 Dátum: 12 márc 16, 23:05:59 »

Ej Hiei, pedig te is nézed a Bakumant.
Yuri-tan egyik sem a felsoroltak közül, de Hiramaru mégis így hívja.

Remélem, hogy Ritli-sama is ad erre valami magyarázatot.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4906 Dátum: 12 márc 16, 23:08:07 »

Egyetlen Minim, pedig mintha mondtam is volna... 

Tudod, én csak a te sikolyaidat szeretem hallgatni.
Azt hittem kicsit később.... vagy csak viccelsz, nem gondoltam volna hogy tényleg beteszed.  Hümm-hümm
Őőő... ne hozz zavarba gyerekeink és anyám előtt. Nevet  Pirul

A dementorok tök cukik, tartok is kettőt a szekrényemben, de ezt Ritlinek meg ne mondjátok..x'3 Izé José...
Hehe látszik hogy a húgom vagy, nekem is volt egy amit eldugtam. Nevet De a mami eltüntette.  Sír

Am nem gondolod, hogy az amúgy sem túl tiszta lelkemet továmm szennyezi az, amit anyával itt leműveletek néha? xDDDD
Nagy lány vagy, tessék elfogadni, hogy szüleid csinálnak ilyet, te elvált asszony. Nevet

ikszdé Nem más... elvileg.  WTF? Nem tényleg nem más, ez tutkóóóóó!! Nevet
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4907 Dátum: 12 márc 16, 23:09:48 »

heo de édes az avád! *-* Szeretet

Végre Kaasan is ideadta az ajándékomat, amit eredetileg a bálon kellett volna. smirksweat Íme. Szeretet Majd összehozom a kelpiemmel és nyitok egy tenyészetet. Nevet

Valaki legyen szíves megijeszteni, hogy felébredjek. Nektek biztosan nem okozhat gondot. Köszönöm. =_=
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4908 Dátum: 12 márc 16, 23:10:06 »

Kallen:
Ezt eltaláltad xD Na meg ott talán rád ragad egy kis kegyetlenség xD Am korábban is elengedtelek volna, ha van pofád kérni, de Í.J. Így jártál xD A Szaharával hogy állsz?

Anya: de azért a húgomra figyelhetnétek, még zöld xD Bár így hátha felnő  Ördögi
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4909 Dátum: 12 márc 16, 23:22:46 »

Azt hittem kicsit később.... vagy csak viccelsz, nem gondoltam volna hogy tényleg beteszed.  Hümm-hümm
Őőő... ne hozz zavarba gyerekeink és anyám előtt. Nevet  Pirul
Ebben az esetben tádám, meglepetés. Nevet
Majd még meglátom... Nyelvesít

heo de édes az avád! *-* Szeretet

Valaki legyen szíves megijeszteni, hogy felébredjek. Nektek biztosan nem okozhat gondot. Köszönöm. =_=
Köszönöm szépen tia!

Buuuh (Most biztosan jól megijedtél. Nevet)

A húgod ezt még nem érti. ^^
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #4910 Dátum: 12 márc 16, 23:25:11 »

Anya: de azért a húgomra figyelhetnétek, még zöld xD Bár így hátha felnő  Ördögi
Nos, nem figyel sokszor, így meg látja hogy a szülei nem fognak egy hamar elválni mert boldogok, ez csak jó neki. Nevet Bár... óvatosak leszünk.

Majd még meglátom... Nyelvesít
Hehe... kis szenyó. >_< Te ezt élvezed, nem ér.  Pirul
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4911 Dátum: 12 márc 16, 23:35:05 »

De csak egy indurka pindurkát. Viszont csak veled élvezem, mármint a kis szójátékokat. Nevet

Azt hiszem rá kell nézzek a szarvasomra, nagyon úgy tűnik, hogy átalussza a dolgokat. Hirtelen jobb ötletem támadt.
Zizi, nézz már rá erre a kis hebehurgyára, ha nem ébredezik, akkor kicsit karmolászd meg a farpofáját, ha ez sem hat, akkor szólj és visszük az állatorvoshoz.
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #4912 Dátum: 12 márc 16, 23:36:11 »

Már egyszer megkérdeztem, de azt mondtad, hogy eszembe se jusson, és visszazavartál a mágiát tanulni a könyvtárba. Ejj ejj Sensei, kopik a memóriád.. Neeem
Azzal egész jól, már csak egy falatnyi rész van hátra. Mit csináljak a leszűrt bigyuszokkal?
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4913 Dátum: 12 márc 16, 23:50:37 »

Köszönöm heo, ettől halálra rémültem. Az alvás legcsekélyebb formájára sem fogok gondolni, legalább két hétig. Vagy tovább. ööööö
Én azért kérnék arról a tengeri építményről néhány tervrajzot. Jól jönnének a kutatásaimhoz. Légyszi Sabaku. *-*
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4914 Dátum: 12 márc 17, 09:37:52 »

Egyébként se nem vicc, se nem májerkedés, de alapból majdhogynem úgy képzeltem el őket, ahogy leírták! (na jó, Bogi akkor is kislányka ruhát kap  ikszdé )

Ez kegyetlenség! xD Hiszen így is démoni család vagyunk...Nyelvesít Mondjuk, ha nagyon akarod akkor jó. xD De azért ne legyen túlságosan kislányos. Ördögi
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #4915 Dátum: 12 márc 17, 10:08:51 »

Örülök, hogy ennyire tetszik a szép aranyszőrű ló, kislányom. :3 A tenyészet ötlete fantasztikus szerintem. *.*

Úgy nézem nem csak az én férjemnek szokása zavarba ejtő kijelentéseket tenni.  Pirul  Nyelvesít

Zizi tök jól rajzolsz szerintem. :3

A Démon család rémtettei elborzasztanak.  >.<# Mégse akarok hozzátok menni látogatóba.  ikszdé

Amúgy itt a jó idő, kéne vmi pikniket szervezni. *.* Én ma megyek a férjemmel piknikezni (élőben). :3 Már nagyon várom. :3

Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4916 Dátum: 12 márc 17, 10:22:05 »

Sevanna-chan, úgy érted, hogy legyen egy olyan program, mint a bál volt? Én arra szívsesen megyek. Mosolyog
Nálunk is nagyon jó idő van, egy szál rövidujjúban voltam az előbb kint, és nem fáztam. Majd kihívm a tesómat egy ping-pong párbajra. Ördögi
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4917 Dátum: 12 márc 17, 11:46:20 »

Itt is tök jó idő van, most jöttem egy kis shoppingból, új nacikat vettem. *w* Délután meg gereblyézés az udvaron... >.<# Apropó.. a családi kastély udvarát se ártana rendbeszedni, valahogy így néz ki: http://www.bestwayguides.com/wp-content/uploads/2011/08/Control-Weeds.jpg Lesütöttszemek
Hellchan, hívd azokat a félig zombi cselédjeid. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #4918 Dátum: 12 márc 17, 12:04:08 »

Húhú én is akarok Piknikezni, de mi csak kint vagyunk a kertben, bár szerintem kivisszük az asztalt a teraszra.

Seva: Téged nem bántanánk soha, így nem kell aggódnod hogy véletlenül a pincébe kerülsz-e. >_<

Jah az enyémnek is szokása... gyakorta.  Lesütöttszemek

hanii, hogy engedtétek hogy ilyen legyen a kert? Ez borzalmas, meg hogy a fű zöld... nem megszokott nálunk. ikszdé Tuti abban a kis házban, füvet termesztesz. -.-'
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4919 Dátum: 12 márc 17, 12:12:58 »

Remélem, hogy Ritli-sama is ad erre valami magyarázatot.
A tan az ilyen bébi gügyögés. Nevet A chanból ered. Ahogy a samából a chama. De mondják ilyen cukiságokra is Nevet Mint az új avád. Lesütöttszemek Megfelel a magyarázat? Nevet (remélem nem tévedtem. Hmm?)

Őőő... ne hozz zavarba gyerekeink és anyám előtt. Nevet  Pirul

Hehe látszik hogy a húgom vagy, nekem is volt egy amit eldugtam. Nevet De a mami eltüntette.  Sír
Engem nem zavar, csak nyugodtan. ikszdé Elvégre van 3 gyereketek valahogyan csak létrejöttek. ikszdé Ahogy ti is. Hümm-hümm
Bocsi. Nem tehettem mást. :/

A-chan nagyon szép az a lóállat *-* A szőre mint valami selyem. :Q (de az én kelpie-mmel nem ér fel ikszdé)

A Démon család rémtettei elborzasztanak.  >.<# Mégse akarok hozzátok menni látogatóba.  ikszdé

Amúgy itt a jó idő, kéne vmi pikniket szervezni. *.* Én ma megyek a férjemmel piknikezni (élőben). :3 Már nagyon várom. :3
Te dög. Pedig körbe akartalak odalent kísérni. Egy kis látványosság. Durci ikszdé

Piknik. *-* Annyira jó idő van. Ohh My God Elmentem a boltba és nem bírtam el magamon azt a nagyon vékony kis dzsekimet. 22 fok volt O_____O
Amúgy igen, jó lenne ilyen eseményben is. Mosolyog Úgy volt, hogy azt a démoncsalád tartja nem? Az ördögi pikniket. Gondolkozik

Hanii nem is így néz ki a kert. Durci Mindenhol lávafolyók vannak meg ilyesmi. Ne hazudozz itt össze-vissza. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 326 327 [328] 329 330 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins