heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4905 Dátum: 12 márc 16, 23:05:59 » |
|
Ej Hiei, pedig te is nézed a Bakumant. Yuri-tan egyik sem a felsoroltak közül, de Hiramaru mégis így hívja.
Remélem, hogy Ritli-sama is ad erre valami magyarázatot.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4906 Dátum: 12 márc 16, 23:08:07 » |
|
Egyetlen Minim, pedig mintha mondtam is volna...
Tudod, én csak a te sikolyaidat szeretem hallgatni.
Azt hittem kicsit később.... vagy csak viccelsz, nem gondoltam volna hogy tényleg beteszed. Őőő... ne hozz zavarba gyerekeink és anyám előtt. A dementorok tök cukik, tartok is kettőt a szekrényemben, de ezt Ritlinek meg ne mondjátok..x'3 Hehe látszik hogy a húgom vagy, nekem is volt egy amit eldugtam. De a mami eltüntette. Am nem gondolod, hogy az amúgy sem túl tiszta lelkemet továmm szennyezi az, amit anyával itt leműveletek néha? xDDDD
Nagy lány vagy, tessék elfogadni, hogy szüleid csinálnak ilyet, te elvált asszony. Nem más... elvileg. Nem tényleg nem más, ez tutkóóóóó!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4907 Dátum: 12 márc 16, 23:09:48 » |
|
heo de édes az avád! *-* Végre Kaasan is ideadta az ajándékomat, amit eredetileg a bálon kellett volna. Íme. Majd összehozom a kelpiemmel és nyitok egy tenyészetet. Valaki legyen szíves megijeszteni, hogy felébredjek. Nektek biztosan nem okozhat gondot. Köszönöm. =_=
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4908 Dátum: 12 márc 16, 23:10:06 » |
|
Kallen: Ezt eltaláltad xD Na meg ott talán rád ragad egy kis kegyetlenség xD Am korábban is elengedtelek volna, ha van pofád kérni, de Í.J. Így jártál xD A Szaharával hogy állsz? Anya: de azért a húgomra figyelhetnétek, még zöld xD Bár így hátha felnő
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4909 Dátum: 12 márc 16, 23:22:46 » |
|
Azt hittem kicsit később.... vagy csak viccelsz, nem gondoltam volna hogy tényleg beteszed. Őőő... ne hozz zavarba gyerekeink és anyám előtt. Ebben az esetben tádám, meglepetés. Majd még meglátom... heo de édes az avád! *-* Valaki legyen szíves megijeszteni, hogy felébredjek. Nektek biztosan nem okozhat gondot. Köszönöm. =_= Köszönöm szépen tia! Buuuh (Most biztosan jól megijedtél. ) A húgod ezt még nem érti. ^^
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4910 Dátum: 12 márc 16, 23:25:11 » |
|
Anya: de azért a húgomra figyelhetnétek, még zöld xD Bár így hátha felnő Nos, nem figyel sokszor, így meg látja hogy a szülei nem fognak egy hamar elválni mert boldogok, ez csak jó neki. Bár... óvatosak leszünk. Majd még meglátom... Hehe... kis szenyó. >_< Te ezt élvezed, nem ér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4911 Dátum: 12 márc 16, 23:35:05 » |
|
De csak egy indurka pindurkát. Viszont csak veled élvezem, mármint a kis szójátékokat. Azt hiszem rá kell nézzek a szarvasomra, nagyon úgy tűnik, hogy átalussza a dolgokat. Hirtelen jobb ötletem támadt. Zizi, nézz már rá erre a kis hebehurgyára, ha nem ébredezik, akkor kicsit karmolászd meg a farpofáját, ha ez sem hat, akkor szólj és visszük az állatorvoshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4912 Dátum: 12 márc 16, 23:36:11 » |
|
Már egyszer megkérdeztem, de azt mondtad, hogy eszembe se jusson, és visszazavartál a mágiát tanulni a könyvtárba. Ejj ejj Sensei, kopik a memóriád.. Azzal egész jól, már csak egy falatnyi rész van hátra. Mit csináljak a leszűrt bigyuszokkal?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4913 Dátum: 12 márc 16, 23:50:37 » |
|
Köszönöm heo, ettől halálra rémültem. Az alvás legcsekélyebb formájára sem fogok gondolni, legalább két hétig. Vagy tovább. Én azért kérnék arról a tengeri építményről néhány tervrajzot. Jól jönnének a kutatásaimhoz. Légyszi Sabaku. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4914 Dátum: 12 márc 17, 09:37:52 » |
|
Egyébként se nem vicc, se nem májerkedés, de alapból majdhogynem úgy képzeltem el őket, ahogy leírták! (na jó, Bogi akkor is kislányka ruhát kap ) Ez kegyetlenség! xD Hiszen így is démoni család vagyunk... Mondjuk, ha nagyon akarod akkor jó. xD De azért ne legyen túlságosan kislányos.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4915 Dátum: 12 márc 17, 10:08:51 » |
|
Örülök, hogy ennyire tetszik a szép aranyszőrű ló, kislányom. :3 A tenyészet ötlete fantasztikus szerintem. *.* Úgy nézem nem csak az én férjemnek szokása zavarba ejtő kijelentéseket tenni. Zizi tök jól rajzolsz szerintem. :3 A Démon család rémtettei elborzasztanak. Mégse akarok hozzátok menni látogatóba. Amúgy itt a jó idő, kéne vmi pikniket szervezni. *.* Én ma megyek a férjemmel piknikezni (élőben). :3 Már nagyon várom. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4916 Dátum: 12 márc 17, 10:22:05 » |
|
Sevanna-chan, úgy érted, hogy legyen egy olyan program, mint a bál volt? Én arra szívsesen megyek. Nálunk is nagyon jó idő van, egy szál rövidujjúban voltam az előbb kint, és nem fáztam. Majd kihívm a tesómat egy ping-pong párbajra.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4917 Dátum: 12 márc 17, 11:46:20 » |
|
Itt is tök jó idő van, most jöttem egy kis shoppingból, új nacikat vettem. *w* Délután meg gereblyézés az udvaron... Apropó.. a családi kastély udvarát se ártana rendbeszedni, valahogy így néz ki: http://www.bestwayguides.com/wp-content/uploads/2011/08/Control-Weeds.jpg Hellchan, hívd azokat a félig zombi cselédjeid.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4918 Dátum: 12 márc 17, 12:04:08 » |
|
Húhú én is akarok Piknikezni, de mi csak kint vagyunk a kertben, bár szerintem kivisszük az asztalt a teraszra. Seva: Téged nem bántanánk soha, így nem kell aggódnod hogy véletlenül a pincébe kerülsz-e. >_< Jah az enyémnek is szokása... gyakorta. hanii, hogy engedtétek hogy ilyen legyen a kert? Ez borzalmas, meg hogy a fű zöld... nem megszokott nálunk. Tuti abban a kis házban, füvet termesztesz. -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4919 Dátum: 12 márc 17, 12:12:58 » |
|
Remélem, hogy Ritli-sama is ad erre valami magyarázatot.
A tan az ilyen bébi gügyögés. A chanból ered. Ahogy a samából a chama. De mondják ilyen cukiságokra is Mint az új avád. Megfelel a magyarázat? (remélem nem tévedtem. ) Őőő... ne hozz zavarba gyerekeink és anyám előtt. Hehe látszik hogy a húgom vagy, nekem is volt egy amit eldugtam. De a mami eltüntette. Engem nem zavar, csak nyugodtan. Elvégre van 3 gyereketek valahogyan csak létrejöttek. Ahogy ti is. Bocsi. Nem tehettem mást. A-chan nagyon szép az a lóállat *-* A szőre mint valami selyem. :Q (de az én kelpie-mmel nem ér fel ) A Démon család rémtettei elborzasztanak. Mégse akarok hozzátok menni látogatóba. Amúgy itt a jó idő, kéne vmi pikniket szervezni. *.* Én ma megyek a férjemmel piknikezni (élőben). :3 Már nagyon várom. :3 Te dög. Pedig körbe akartalak odalent kísérni. Egy kis látványosság. Piknik. *-* Annyira jó idő van. Elmentem a boltba és nem bírtam el magamon azt a nagyon vékony kis dzsekimet. 22 fok volt O_____O Amúgy igen, jó lenne ilyen eseményben is. Úgy volt, hogy azt a démoncsalád tartja nem? Az ördögi pikniket. Hanii nem is így néz ki a kert. Mindenhol lávafolyók vannak meg ilyesmi. Ne hazudozz itt össze-vissza.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|