Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1500 Dátum: 12 feb 23, 14:07:58 » |
|
Háááát, az úúúúgy vooolt... Én kértem fel, viszont Ő fog engem megkérni, sz e m é l y e s e n, hétvégén. o.O *.* (Mármint, ide értve, a fórumra.... Kicsit kemény lenne a valóságban, mert még pici vagyoook. ^^ xD)
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1501 Dátum: 12 feb 23, 14:11:03 » |
|
Oki poki. Unokám, ugye nincsenek olyan furcsa ferde hajlamaid mint a nővéred férjének gmannak? Csak a cicafiús neved miatt kérdem... amúgy lehet hogy gman csak azért vette el Sabaku-chant, hogy a közeledbe férkőzzön? Nincsenek, ne gondolj te is rosszakat rólam Nagyi. Rikan? *-* Cicc? *-* Rikan akkor mégsem veszed feleségül Lille hercegnőt? Ezt már tegnap is akartam kérdezni. Ő azt mondta, hogy nem szeretné, és én teljes mértékben megértem és nem erőltetem rá magam.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1502 Dátum: 12 feb 23, 14:17:06 » |
|
Szerkesztve lett és nagyon köszönöm az állhatatos munkát.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1503 Dátum: 12 feb 23, 14:19:00 » |
|
Nem gondolhatok rólad rosszakat Riku-chu, apád megtiltotta Ja várj... Azt nem tiltotta meg, hogy rosszakat gondoljak, csak azt hogy rosszakat írjak. Temi akkor jó Azt hittem már annyira te hordod a nadrágot ebben a jövendőbeli házasságban, hogy még a kezét is te kéred meg.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1504 Dátum: 12 feb 23, 14:30:18 » |
|
Ritli, nem szeretnék ilyen nő illetve feleség lenni. Olyan leszek, aki egyenrangú a férjével. :333 Muhahaha. Annyira hiányoznak a "régi" gyerekeim... Annyira sokan voltak! *.* Mostanra már mindenki kireppent a fészkébű'.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1505 Dátum: 12 feb 23, 14:43:23 » |
|
A-chan: a Kallen-neko nagyon profi lett Baa-chan: király az új családfa ^^ Suliban azon filóztam, hogy délután aludja végre egy hét után, vagy nézzek blícs fillert? Az alvás győzött xD Tehát valszeg pár óráig nem leszek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1506 Dátum: 12 feb 23, 14:50:38 » |
|
Ezüstömnek köszönhetően új alám van. :3 *.* Az új csf is nagyon jó. Egyre népesebb, a végén 7973-an leszünk. Annyi tagja van a fórumnak. Rendben van Riku örülök, hogy beláttad, hogy egy hercegnő férjének lenni nem biztos, hogy neked való. xP De sok boldogságot kívánok ha majd lesz feleséged. :3 Hú bakker most azonnal nézek/küldök neked képet. Temi kik voltak a gyerekeid? Régi tag vagyok úgyhogy nagy valószínűséggel emlékszem rájuk. És te nem jártál anno xenonnal? Aww~ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161353847314548&set=a.161353073981292.31687.140339089416024&type=3&theater
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1507 Dátum: 12 feb 23, 14:56:50 » |
|
Sevanna, dá igen. Xenivel még 2008 nyarán-őszén voltam együtt. ^^ Egy darabig, mikor szétmentünk, nem beszéltünk, de már vagy fél éve ismét dumálgatunk. Húúúúúúúúú, Aysee volt az egyik gyermekem, aztán még Hitsu, csak ő eltűnt, mint szürke szamár a ködben. :'( Volt még Sakura (ő csak 1x-1x járt fel) és azt hiszem, ennyien voltak... Azért emlékszek ennyire ködösen, mert az 4 évvel ezelőtt volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 14:57:24 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1508 Dátum: 12 feb 23, 14:58:36 » |
|
Tényleg kép, jó hogy eszembe juttattad. Valós képet kell küldeni vagy bármilyen fantasy vagy valami amiként ott szeretnénk lenni. A Legtöbben milyen képet küldtek? Mint a valóságban együtt voltatok? Húú tényleg egy pár választó ez a fórum. Ez a kép nagyon szép Seva, szeretem az ilyen képeket. Valahol van egy ilyen napszemüvegünk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 15:00:03 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1509 Dátum: 12 feb 23, 15:03:38 » |
|
A legtöbben animés/más hasonló képet küldtek.:3 Szóval olyat adsz amit csak szeretnél, és szívesen látnád viszont magad úgy a rajzon.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1510 Dátum: 12 feb 23, 15:04:46 » |
|
Most nézem hogy már nincs is olyan az első hsz-be. Amúgy rikan neked pm-be kell küldeni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 15:06:44 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1511 Dátum: 12 feb 23, 15:08:06 » |
|
Na vágom én a dolgokat. Mondjuk ezt onnan tudom, hogy egyszer láttam, hogy Morita beszólt neked vmit ezzel kapcsolatban a maga öhm... "kedves" stílusában. Aysee őt úgy bírtam. Aranyos kiscsaj volt, kár hogy eltűnt. Hitsunak a neve rémlik, de így nagyon konkrétan nem emlékszem rá. Sakura szintén ilyen. Hát én 2008-ban kezdtem a fórumon. Szóval szerintem később min te. Én animés képet fogok küldeni szerintem. :3 Ez a fórum egy love.hu. De ez nem baj éppenséggel. A kép is szép bár agyon van ps-elve. De a cucc aww~ Na akkor majd csinálok rólad képeket benne. A képekről jut eszembe pont ez a szám ment az Abbey Roadról mp3-on, amikor megszállt az ihlet és eszembe jutott egy csomó kép, amiket rólad szeretnék csinálni Rita. :3 http://www.youtube.com/watch?v=pzzZXejz17ENem tudom miért ez a szám hozta meg az ihletet mondjuk. De nálam ezt sose lehet tudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1512 Dátum: 12 feb 23, 15:15:00 » |
|
Remek Seva, mindig erre vágytam. Én is animus/mangás képeket küldtem
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1513 Dátum: 12 feb 23, 15:16:48 » |
|
Amúgy rikan neked pm-be kell küldeni?
Írjuk mán nagy R-el, ez a tulajdon nevem, nem holmi parasztos felszólalás, oké putri? És igen, ott, csak vannak kivételek pölö Cicc. Amúgy már magamat rajzolom.*-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1514 Dátum: 12 feb 23, 15:21:49 » |
|
Minagi sama: Bezony, a valóságban is. ^^ :3 Hát talán van egy kicsi randioldal beütése is ennek a fórumnak... Sevanna: Puff, nem tudom, de amúgy Moritával imádtuk egymást, ezek után elvileg meggyűlölt. Mi lett? Összejött Xenivel. o.O Ezt én ugye utólag tudtam, de azt a sokkos fejemet, amit akkor vágtam... Aysee egy imádnivaló, egyemmegaszívét lány! *.* Rég beszéltem vele, de egyszerűen annyira ragaszkodott hozzám meg én hozzá, hogy az leírhatatlan. o.o :333 Majd beszélek a fejével, hátha újra nekiáll fórumozni...! *.* :333 Hitsu esssszméletlen rég volt fent utoljára, nagyon hiányzik. Sakuval meg nagyon keveset kommunikálok, akkor is csak Facebookon. Hát én 2008 márciusában regisztráltam, s mint látom, te 2008 augusztusában. :333 Szerintem sem nagy problem, hogy kicsit társkereső az oldal, így legalább mindenki megtalálja a maga eszementjét. ^^ Meghallgattam a zenét, nézek oldalra... Javaslatoknál egy Avril szám...! *.* http://www.youtube.com/watch?v=MeEvLB64fcg Imádom ezt a nőőőőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|