24 nov 16, 00:10:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813596 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1500 Dátum: 12 feb 23, 14:07:58 »

Háááát, az úúúúgy vooolt... Nevet Én kértem fel, viszont Ő fog engem megkérni, sz e m é l y e s e n, hétvégén. o.O *.* (Mármint, ide értve, a fórumra.... Nevet Kicsit kemény lenne a valóságban, mert még pici vagyoook. ^^ xD)
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1501 Dátum: 12 feb 23, 14:11:03 »

Oki poki. Unokám, ugye nincsenek olyan furcsa ferde hajlamaid mint a nővéred férjének gmannak? Gondolkozik Csak a cicafiús neved miatt kérdem... amúgy lehet hogy gman csak azért vette el Sabaku-chant, hogy a közeledbe férkőzzön?
Nincsenek, ne gondolj te is rosszakat rólam Nagyi.ikszdé

Rikan? *-* ikszdé
Cicc? *-* ikszdé

Rikan akkor mégsem veszed feleségül Lille hercegnőt?  Ohh My God Ezt már tegnap is akartam kérdezni.
Ő azt mondta, hogy nem szeretné, és én teljes mértékben megértem és nem erőltetem rá magam.Pirul
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1502 Dátum: 12 feb 23, 14:17:06 »

Szerkesztve lett és nagyon köszönöm az állhatatos munkát. Mosolyog
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1503 Dátum: 12 feb 23, 14:19:00 »

Nem gondolhatok rólad rosszakat Riku-chu, apád megtiltotta Nevet Ja várj... Gondolkozik Azt nem tiltotta meg, hogy rosszakat gondoljak, csak azt hogy rosszakat írjak. Ördögi Izé José... ikszdé

Temi akkor jó Nevet Azt hittem már annyira te hordod a nadrágot ebben a jövendőbeli házasságban, hogy még a kezét is te kéred meg. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1504 Dátum: 12 feb 23, 14:30:18 »

Ritli, nem szeretnék ilyen nő illetve feleség lenni. Nevet Olyan leszek, aki egyenrangú a férjével. :333 Muhahaha. Nevet

Annyira hiányoznak a "régi" gyerekeim... Szomorú Annyira sokan voltak! *.* Szeretet Nevet Mostanra már mindenki kireppent a fészkébű'. Sír
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1505 Dátum: 12 feb 23, 14:43:23 »

A-chan: a Kallen-neko nagyon profi lett Nevet
Baa-chan: király az új családfa ^^

Suliban azon filóztam, hogy délután aludja végre egy hét után, vagy nézzek blícs fillert? Az alvás győzött xD Tehát valszeg pár óráig nem leszek.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #1506 Dátum: 12 feb 23, 14:50:38 »

Ezüstömnek köszönhetően új alám van. :3 *.*

Az új csf is nagyon jó. Egyre népesebb, a végén 7973-an leszünk.  ikszdé Annyi tagja van a fórumnak.  ikszdé

Rendben van Riku örülök, hogy beláttad, hogy egy hercegnő férjének lenni nem biztos, hogy neked való. xP  ikszdé De sok boldogságot kívánok ha majd lesz feleséged. :3
Hú bakker most azonnal nézek/küldök neked képet.  Ohh My God

Temi kik voltak a gyerekeid? Régi tag vagyok úgyhogy nagy valószínűséggel emlékszem rájuk.  Nevet És te nem jártál anno xenonnal?

Aww~
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161353847314548&set=a.161353073981292.31687.140339089416024&type=3&theater
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1507 Dátum: 12 feb 23, 14:56:50 »

Sevanna, dá igen. Mosolyog Xenivel még 2008 nyarán-őszén voltam együtt. ^^ Egy darabig, mikor szétmentünk, nem beszéltünk, de már vagy fél éve ismét dumálgatunk. Pojén
Húúúúúúúúú, Aysee volt az egyik gyermekem, aztán még Hitsu, csak ő eltűnt, mint szürke szamár a ködben. :'( Volt még Sakura (ő csak 1x-1x járt fel) és azt hiszem, ennyien voltak... Azért emlékszek ennyire ködösen, mert az 4 évvel ezelőtt volt. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 14:57:24 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1508 Dátum: 12 feb 23, 14:58:36 »

Tényleg kép, jó hogy eszembe juttattad. Valós képet kell küldeni vagy bármilyen fantasy vagy valami amiként ott szeretnénk lenni. A Legtöbben milyen képet küldtek?  Pirul

Mint a valóságban együtt voltatok? Húú tényleg egy pár választó ez a fórum.  Ohh My God

Ez a kép nagyon szép Seva, szeretem az ilyen képeket. Valahol van egy ilyen napszemüvegünk.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 15:00:03 írta Minagi » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #1509 Dátum: 12 feb 23, 15:03:38 »

A legtöbben animés/más hasonló képet küldtek.:3 Szóval olyat adsz amit csak szeretnél, és szívesen látnád viszont magad úgy a rajzon.Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Putir
Vendég
« Válasz #1510 Dátum: 12 feb 23, 15:04:46 »

Most nézem hogy már nincs is olyan az első hsz-be. Nevet
Amúgy rikan neked pm-be kell küldeni?
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 15:06:44 írta Putir » Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #1511 Dátum: 12 feb 23, 15:08:06 »

Na vágom én a dolgokat.  Kúl ikszdé Mondjuk ezt onnan tudom, hogy egyszer láttam, hogy Morita beszólt neked vmit ezzel kapcsolatban a maga öhm... "kedves" stílusában.  smirksweat
Aysee őt úgy bírtam. Aranyos kiscsaj volt, kár hogy eltűnt.  Neeem Hitsunak a neve rémlik, de így nagyon konkrétan nem emlékszem rá. Sakura szintén ilyen. Hát én 2008-ban kezdtem a fórumon. Szóval szerintem később min te.  Nevet

Én animés képet fogok küldeni szerintem. :3

Ez a fórum egy love.hu.  ikszdé De ez nem baj éppenséggel.  kacsint

A kép is szép bár agyon van ps-elve. De a cucc aww~ Na akkor majd csinálok rólad képeket benne.

A képekről jut eszembe pont ez a szám ment az Abbey Roadról mp3-on, amikor megszállt az ihlet és eszembe jutott egy csomó kép, amiket rólad szeretnék csinálni Rita. :3
http://www.youtube.com/watch?v=pzzZXejz17E
Nem tudom miért ez a szám hozta meg az ihletet mondjuk.  ikszdé De nálam ezt sose lehet tudni.  smirksweat Pirul
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1512 Dátum: 12 feb 23, 15:15:00 »

Remek Seva, mindig erre vágytam. ikszdé

Én is animus/mangás képeket küldtem Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #1513 Dátum: 12 feb 23, 15:16:48 »

Amúgy rikan neked pm-be kell küldeni?
Írjuk mán nagy R-el, ez a tulajdon nevem, nem holmi parasztos felszólalás, oké putri? ikszdé És igen, ott, csak vannak kivételek pölö Cicc.

Amúgy már magamat rajzolom.*-* ikszdé
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1514 Dátum: 12 feb 23, 15:21:49 »

Minagi sama: Bezony, a valóságban is. ^^ :3 Hát talán van egy kicsi randioldal beütése is ennek a fórumnak... ikszdé

Sevanna: Puff, nem tudom, de amúgy Moritával imádtuk egymást, ezek után elvileg meggyűlölt. Mi lett? Összejött Xenivel. o.O Ezt én ugye utólag tudtam, de azt a sokkos fejemet, amit akkor vágtam... smirksweat

Aysee egy imádnivaló, egyemmegaszívét lány! *.* Szeretet Rég beszéltem vele, de egyszerűen annyira ragaszkodott hozzám meg én hozzá, hogy az leírhatatlan. o.o :333 Majd beszélek a fejével, hátha újra nekiáll fórumozni...! *.* :333

Hitsu esssszméletlen rég volt fent utoljára, nagyon hiányzik. Sír Sakuval meg nagyon keveset kommunikálok, akkor is csak Facebookon. :/

Hát én 2008 márciusában regisztráltam, s mint látom, te 2008 augusztusában. :333

Szerintem sem nagy problem, hogy kicsit társkereső az oldal, így legalább mindenki megtalálja a maga eszementjét. ^^ Pojén

Meghallgattam a zenét, nézek oldalra... Javaslatoknál egy Avril szám...! *.* http://www.youtube.com/watch?v=MeEvLB64fcg Imádom ezt a nőőőőt. Szeretet Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins