heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 12 feb 22, 23:06:41 » |
|
Bizony valami olyasmit írt, hogy most már ő is tagja a családnak én meg néztem, hogy igen O.O. Akkor megpillantottam dallamosan csengő neveid egyikét aláírásában és tádá így lett a chokapic. Csak annyira vagyok kukkoló, mint Aoi a GITS SAC-ból. Amúgy tudom, hogy csak poén, de erről a meleg témáról le lehetne pattanni most már, mert kezd elfajulni, másrészt pedig szerető közösséget ígértem az első hsz-ben és egy idő után már, akkor is bántó, ha csak viccnek szánják.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 12 feb 22, 23:09:01 » |
|
Minagi: Ja, valami olyasmi, meg lettem kérve. xD Habár későn, mert feltehetőleg más lesz a férjem... nos, ha mégsem... Rikan? *-* Egyelőre valami fattyúként próbálok beilleszkedni a családba, kevés sikerrel. Majd talán lesz még alkalom, ami nem az lesz, hogy gyűrűvel térdelnek le elém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 12 feb 22, 23:12:18 » |
|
Oh bocsánat férjem, nem fogom cukkolni szegényt. (Eddig ebben a témában még nem is cukkoltam ) Jó kis megfigyelő. Az én férjem! Szóval meglettél kérve, közben valaki mástól is? Szóval mással "jársz" miközben a fiamat szédíted? Ritli nem is mondtam pedig elfelejtettem. Nagyon jó lett a kiegészítés. Szép munka! (családfáról beszélek...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 23:19:15 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 12 feb 22, 23:15:42 » |
|
Sajnálom, csupán szédítő külsőm, csábító jellemem, és a Mavis avatár-aláírás kombóm elbűvölhette naiv lelkét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 12 feb 22, 23:16:09 » |
|
Sevanya~ :3 Jujj ez a Kallen Neko nagyon jó lett. :3 nagyon édes. ^^ ...csak örökbe fogadtátok? Köszönöm. :3 Csak nem zabigyerek vagyok? Egyet kell értenem a húgommal, nincs pasi a láthatáron. Különben is, meg kell válogatni a jó partikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 12 feb 22, 23:20:00 » |
|
(Eddig ebben a témában még nem is cukkoltam ) Na tessék csak egyszer kell megszólalnod és máris apokalipszis van. heo-chan ez csak Rikanra érvényes vagy gmant is békén kell hagynunk? Macskocka te kis egoista A-chan én nem tudom, anyádat kérdezd.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 12 feb 22, 23:24:54 » |
|
Héj, nem tehetek róla, hogy mindenkinek aludnia kell. Mindegyik alszik a kis ágyikójában, suli van! (De látod, az alatt a 12 oldal alatt alig írt, és mikor vissza térek, rögtön. ) A-chan, csak nem vagy az. Vagy igen?O.O Heo: Láttad ezt, vagy gondolkoztál rajta? Egyébként lenne egy kérdésem Heo-hoz. Mivel a több mint kb a 23. oldalig gyakorlatilag egy Duma Topic volt, nem kéne beírni az első hozzászólásba hogy "link INNEN olvasd, mert INNEN van értelme" Közben nem is vettem észre hogy, Unokám lett? Jah nem, csak egy szolgálja lett a lányomnak. Büszke vagyok rá. vagy mi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 23:27:39 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1477 Dátum: 12 feb 22, 23:45:02 » |
|
Mini-chan, természetesen nem csak neked szólt, sőt, de ennek ellenére még a kezdete előtt szeretném elfojtani. Ritli-hime, úgy gondolom, hogy mindenkire érvényes, itt nincs megkülönböztetés, legalábbis szeretném, hogy ne legyen. Láttam és elolvastam, de mivel közel 100 oldalnál járunk 5 nap alatt, így úgy gondoltam, hogy felesleges lenne ezzel vesződni, de, ha szeretnéd, akkor kiírom. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Szolgálati Közlemény A taglistát kivettem a nyitó hozzászólásból, mivel a családfánkban úgy is mindenki benne van, így feleslegessé vált, ráadásul nem is igazán árult el semmit magáról a családról, ezért töröltem a téridő kontinuumból.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 12 feb 22, 23:55:47 » |
|
Épp, amikor át akartam böngészni a taglistát, mert érdekelt a famíliatagok titulusa. Ritli gyanús nekem. Itt fütyörészik, mintha nem tudna semmiről... Remélem, hogy nem vagyok az, de nem merek bizakodni. Majd holnap kiderítem. De most én is megyek aludni. Jó éjt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 23:56:25 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 12 feb 22, 23:58:17 » |
|
Búúúú... heo gonosz Nem hagyja, hogy gonoszkodjak gmannal (egyébként igazad van. sajnos ) Áhh én nem tudok erről semmit A-chan... *próbál nem gyanús lenni*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 12 feb 23, 00:03:44 » |
|
Ugye? idegesítő szokása. Egyébként megértem hogy miért nyomod el mielőtt még elfajulna, szépen rendben tartod a dolgokat. Csak egy ajánlás volt, mert ha valaki az elejétől szeretné megnézni mi ez akkor nem fog fel semmit, és sokan írták hogy az elejétől végig olvasták, ezért gondoltam hogy Hiei írásához kell őket irányítani. De a te döntésed! A-chan jó éjt ^.^ Hidd el, anyám mindenről tudd, csak sunyul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 12 feb 23, 00:05:02 » |
|
Azért amikor ezt a nevet választotta tisztában kellett lennie ezzel. Nem kell hozzá 150 IQxD HüphüphüppxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 12 feb 23, 00:11:41 » |
|
Ugye? idegesítő szokása. Csak egy ajánlás volt, mert ha valaki az elejétől szeretné megnézni mi ez akkor nem fog fel semmit, és sokan írták hogy az elejétől végig olvasták, ezért gondoltam hogy Hiei írásához kell őket irányítani. Mármint mi? Ezen a változáson még gondolkodom, van rá ötletem egyébként, még meglátom. Rendben Hiei, te miről beszélsz? Közben rájöttem, gman-ről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 01:43:11 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1483 Dátum: 12 feb 23, 07:46:33 » |
|
Dejó, rólam beszélnek az emberek, miközben nem vagyok itt! Ebből is lászik, hogy ki a család lelke. Am Opa, ha nagyon tudni akarod, a nevem onnan van, hogy amikor regisztráltam valami rajzfilm ment a TV-ben, amiben egy Gus nevű gyerek szuperhősöset játszott és Gman-ek hívatta magát. Mivel nem volt kedvem gondolkodni, ezt írtam be. Ja és 150 IQ? Túlbecsülsz Opa, de azért kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 12 feb 23, 08:23:38 » |
|
Anna, természetesen nem vagy zabigyerek, csak eddig egy előkelő párizsi lányintézetben tanultál ezért nem ismert senki a társaságból. De innentől kezdve te leszel a bálkirálynő mindenhol ez fix. :3 A démonherceg démoni asszonykája pedig szereti össze zavarni ártatlan emberek lelkivilágát úgyhogy ne is figyelj oda rá. :3 Rikan akkor mégsem veszed feleségül Lille hercegnőt? Ezt már tegnap is akartam kérdezni. Macskocka nagyon szép vagy. :3 heo baromi szigorú. Mini megengedi egyáltalán, hogy költs magadra vmit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|