24 nov 16, 00:16:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813611 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1455 Dátum: 12 feb 22, 22:10:19 »

szép vagy te is ^^
Na, én menetem lefeküdni, cafatok ^^ szép álmokat mindenkinek  Pojén
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1456 Dátum: 12 feb 22, 22:14:11 »

Rikan nagyon fura vagy nekem először azt kéred hogy a neved mellé írják hogy cicafiú most meg fáj a segged. xD

Good point.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1457 Dátum: 12 feb 22, 22:14:57 »

Mindenki nagyon szép szerintem. Pirul^^

Amúgy azt Ritli aláírására mondottam. Nevet Elnézést ha nem voltam egyértelmű (és persze nem voltam xD ).

Zizi, majd teszek fel én is képet, és akkor lehet mondani, hogy "nem is minden lány szebb mint én". ikszdé

Jóéjt mindenkinek.

Aes, tessék 4 szót írni. Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1458 Dátum: 12 feb 22, 22:26:13 »

Szekáljatok még egy kicsit.

Oyasumi mindenkinek.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1459 Dátum: 12 feb 22, 22:27:05 »

Ááá elmegyek 3órára és 12 oldalt tele írtok... kezdhetek olvasni. ikszdé
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1460 Dátum: 12 feb 22, 22:29:12 »

Oki poki. Unokám, ugye nincsenek olyan furcsa ferde hajlamaid mint a nővéred férjének gmannak? Gondolkozik Csak a cicafiús neved miatt kérdem... amúgy lehet hogy gman csak azért vette el Sabaku-chant, hogy a közeledbe férkőzzön? Ohh My God

De csak mert kérted. Pirul És mert én irgalmas nagyúr(nő) vagyok, megtettem... Kúl

Sok sikert nagyjányom, de sok az off nagyon úgyhogy vigyázz nehogy egy medvecsapdába lépj közben. >.<#
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1461 Dátum: 12 feb 22, 22:34:15 »

Titeket nem idegesít az én avatárom?
Nekem pont, hogy tetszik, pedig nem nagyon kamelom Rukiát. :3

Kockamacska tökre hasonlít a legjobb barátnőmre, plusz neki is ilyen sötétedős szemüvege van. ikszdé

Hajrá Minagi. ikszdé

Egy ideje már összedobtam Kallen Nekot, csak szokás szerint elfelejtettem belinkelni... ikszdé Íme. :3 Nincs két farka, meg tüzet sem tudok rajzolni, ezért Sabaku-san elnézését kérem... Amúgy még tartozik nekem egy profilelemzéssel. Hümm-hümm
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #1462 Dátum: 12 feb 22, 22:35:38 »

Ünnepélyesen bejelentem, hogy A-chant (nekem Anna :3) ezennel lányukká fogadjuk Danival. :3 Szóval Lille és Loah lett egy nővérkétek. Még hozzá nem is akármilyen.  Mosolyog :3
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1463 Dátum: 12 feb 22, 22:38:29 »

Jujj ez a Kallen Neko nagyon jó lett. :3 nagyon édes. ^^ Én is akarok profilelemzés unokám :3

Na mégegy nemesi sarj Nyelvesít Inkább házasodnának meg már a gyermekeid Lady Sevanna és szülnének neked unokákat Nevet
Ja és néni ebben a korban nem veszélyes már a szülés? ikszdé Vagy A-chan nem vér szerinti gyermek csak örökbe fogadtátok? Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 22:39:42 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1464 Dátum: 12 feb 22, 22:45:25 »

Nagyon örülök, hogy nemesi családunk új taggal bővült, ráadásul A-channal. *-* Üdv a családban, nővérkém!  Szeretet
Szerintem anyáék még egy ideig onthatják a porontyokat, mert  személy szerint nem szándékozom mihamar megházasodni,  egyelőre szívesebben törődöm a testvéreimmel, mint a saját gyermekeimmel.  Úgyhogy anyu, egy ideig még várhattok az unokákra.  Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1465 Dátum: 12 feb 22, 22:48:18 »

Egyébként így áttanulmányozva a családfát meg egy kicsit visszaolvasgatva feltűnt egy apróság.
Hiei egyetlen szolgája nincs megemlítve az aláírásában, szegény Csibe. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1466 Dátum: 12 feb 22, 22:50:36 »

Gondolom azért, mert ő Csibe. Nem éri meg a hatalmas Hiei-samának, hogy rá vesztegesse a helyet az aláírásából. Ördögi
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1467 Dátum: 12 feb 22, 22:51:40 »

Hú tejóég, most már értem miért írja Seva állandóan hogy mire elolvassa elfelejti kinek mit szeretne írni.

M. Bogi: Ez nem Duma topic, kérlek ezt ne felejtsd el, az olyan témákat írd oda amit felhoztál, a Duma topic még mindig él. Óvatosan ezekkel lányom.  Elseggel

Heo: Honnan tudtad hogy Temit a kis tanítványom lett? (kiírta volna és ilyen kis szemfüles vagy?Nevet)

A-chan: Nagyon örülök hogy Seva lánya lettél, gratulálok.

CrazyCat: (Bocsi könnyebb volt kimásolni, mert közben elfelejtettem mi lett a beceneved). Szóval fiam megkérte a kezed, vagy fordítva  történt? Jó lenne tudni, mint leendő anyód. Tudod lehet a fiam (cicafiú) meleg, így nem jósolok neked nagy jövőt. ikszdé (Egyébként jó a képed. Mosolyog )
Rinan: Egyébként szeretlek, semmi sértés. Nevet

Anyám: Köszönöm, sikerült átugranom a csapdákat, kikerülnöm őket, és levadászni mindent. Amazon!!!! Kúl

Húgicám, nagyon szexi lett a képed, egyben rémisztő, az én húgom vagy.  Pirul

Temi: NEM VAGY BETOLAKODÓ! Látom tényleg faragni kell belőled dolgokat.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 22:53:05 írta Minagi » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1468 Dátum: 12 feb 22, 22:55:45 »

Mondtam én, hogy a férjed egy kukkoló. Biztos ezt a tanítvány dolgot is úgy leste ki. ikszdé
Nagyon gonosz vagy szegény fiaddal ikszdé Nekem az unokám, úgyhogy nekem szabad. Pirul Mert a gonosz nagyik viccesek. De a gonosz anycik? Ohh My God Bár nekem az is vicces. Ördögi Hajrá.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1469 Dátum: 12 feb 22, 23:01:18 »

Nem kukkoló. Vagyis nagyon bízom benne hogy nem az.  Ohh My God

ikszdé A Fiam, kötelességem hogy szeressem, de nem tudom megállni hogy ne szívassam. Nevet Plusz itt van ez a gayman... mi van ha összeszűrik a levet? Jóég bele se merek gondolni.  Wátdöfákk
Naplózva

Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins