24 nov 15, 06:20:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114079 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #210 Dátum: 12 aug 09, 23:27:37 »

Én vittem már végig úgy hogy a csapatomba volt de mire odaérsz hogy kifejleszted a védelme nem jelent sok előnyt. A mummy meg legtöbbször minimális előnyt jelent. Meg egy szellemet ki szokott kontaktus támadással kiütni?

Garchomp pedig az egyik kedvencem de Szinti néni nem tudja használni. (:

Miben maradunk le? A BW 2ről beszélsz én addig nem nyúlok hozzá amíg a boltban meg nem vettem a többi mellé. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 23:29:11 írta Kazekage sama » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #211 Dátum: 12 aug 10, 09:47:39 »

csomó támadás kontaktusos ami jó ellene, pl faint attack is köztük van. vagy shadow claw. én nekem egyik dragon se a kedvencem, elvették a gyerekkoromat a redbe meg yellowba, bár ott még kcisit más volt a támadás/védelem.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #212 Dátum: 12 aug 10, 10:43:58 »

A Crunch is aktiválja a Mummyt és a Night Slash is és szerintem ezek a leggyakoribb támadások a Dark type-k közül. Ghost type-l meg nem akarok Cofagrigus ellen menni.  Nevet Gyakori megoldás még a Shadow Claw használata pár Swords Dance után pl: Lucarionál a szellemek ellen.

A sárkányok közül én Salamencet és Latiost csípem Nevet  Hydreigon ellen egy gyors Fighting aranyat ér, Pl Ghetsis ellen a Sawk-m simán túlgyorsúlta és leterítette egy Brick Breakkel vagy eszelős Darmanitan Fighting Gem+Superpower combo is kicsinája, mert meglepő módon Darmanitan túlél egy Surf-t.  Garchomp is király csak őt nehéz túlgyorsulni és Szinti néninek ritkán megy mellé a Dragon Rush  >.<#

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 10:45:25 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #213 Dátum: 12 aug 10, 11:23:31 »

végére értem, cobalion minden egyes pokemont ohko-zott a 3szoros sword dancel. amúgy ez a game sokkal könnyebb mint a többi. a pokemonok erőfeszítés nélkül lesznek 10el nagyobbak mint az elite four.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
samat
Vendég
« Válasz #214 Dátum: 12 aug 12, 14:36:19 »

Androidos telomra most szereztem egy amu-t szal végigtolom a régi pokékat csak nem tudom eldönteni hogy charmander vagy bulbasaurral kezdjek??
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #215 Dátum: 12 aug 12, 14:45:49 »

Bulbasaurral, ő sokkal királyabb. Ráadásul a Frenzy Plant tök menő támadás. Meg két elem jobb mint egy.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 14:48:30 írta STM » Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #216 Dátum: 12 aug 12, 14:53:06 »

Bulba csak egy de most bajban vagyok mert folyton ledob az emu  Ohh My God
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #217 Dátum: 12 aug 12, 15:35:47 »

Bulbasaur két típus fű és méreg. Ahogy Charizard tűz és repülő.
Charizard-nak kell Focus Punch, Fly, Overheat vagy Flamethrower (utóbbi pontosabb, még az első jóval erősebb). Aztán a 4. szerintem tetszőleges, én Earthquake-et vagy Dig-et részesítem előnyben.
Véleményem szerint Charizard az egyik legjobb kezdő. Nem mellesleg gyorsabb, mint Venusaur.

Elkezdtem játszani a Black-el, már a rovar jelvény is megvan. Jelenleg birtokomban van egy Dewott, egy Zebstrika, egy Sawk, illetve egy Sandile. Ezek mellett ugye megkaptam Pansear-t és fogtam egy Patrat-ot HM-eknek, bár nem tudom mennyire lesznek fontosak, mert emlékeim szerint eddig csak egyszer használtam Cut-ot.
Haxorus-al és Hydreigon-al szemezek, talán mindkettő benne lesz a csapatomba. Aztán lehet, hogy egy Scolipede-t is beszerzek... Talán még most vissza kéne mennem érte...
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #218 Dátum: 12 aug 12, 15:48:02 »

Én az újakat nem szeretem túl furák meg ugyanazok a lények alapilag csak átalakítva. Most megcsináltam az emut szóval minden azzal oké. Az aranynak meg az ezüstnek nincsen GBA-s változata???
Alakazamot meg aszem Machate-t máshogy nem lehet átalakítani csak cserével??
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #219 Dátum: 12 aug 12, 15:56:59 »

Na most kezdem újra a Rubyt Mosolyog Melyik poke legyen a kezdő?
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
samat
Vendég
« Válasz #220 Dátum: 12 aug 12, 16:02:00 »

Ott a víz a legjobb mert a víz-föld lesz belőle és az csak a fűre alergiás
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #221 Dátum: 12 aug 12, 17:11:51 »

Bulbasaur két típus fű és méreg. Ahogy Charizard tűz és repülő.
Charizard-nak kell Focus Punch, Fly, Overheat vagy Flamethrower (utóbbi pontosabb, még az első jóval erősebb). Aztán a 4. szerintem tetszőleges, én Earthquake-et vagy Dig-et részesítem előnyben.
Véleményem szerint Charizard az egyik legjobb kezdő. Nem mellesleg gyorsabb, mint Venusaur.

Elkezdtem játszani a Black-el, már a rovar jelvény is megvan. Jelenleg birtokomban van egy Dewott, egy Zebstrika, egy Sawk, illetve egy Sandile. Ezek mellett ugye megkaptam Pansear-t és fogtam egy Patrat-ot HM-eknek, bár nem tudom mennyire lesznek fontosak, mert emlékeim szerint eddig csak egyszer használtam Cut-ot.
Haxorus-al és Hydreigon-al szemezek, talán mindkettő benne lesz a csapatomba. Aztán lehet, hogy egy Scolipede-t is beszerzek... Talán még most vissza kéne mennem érte...

Hát az egyik csapatom, amivel végigjátszottam a Blacket az a következő volt: Samurott, Sawk, Zebstrika, Krookodile, Darmanitan és Unfezant. A majmok közül csak Simipourt használtam, mert fű ás tűz posztra vannak jobbak és ha nem a víz kezdővel vagy, akkor jól jön a vízmajom. Haxorus simán lecsapható, bár el kell ismernem üt rendesen. Hydreigon csak 64-n alakul át( a főellenségnek mégis 54-n van egy), vele nem érdemes foglalkozni, mert csak fejfájást okoz a fejlődés vele.  Unfezant, Super Luckkal és Scope Lenssel gyakran üt Criticalt szóval nekem ő volt a Flying használóm és szerintem neked is kellene egy. Darmanitant is bátran ajánlom, mert nem rég kifejtettem, hogy mekkorát üt(nagyobbat, mint Haxorus) Scolipede se rossz, de a végén nehéz vele fejlődni a sok Flying és Rock pokémon között.
Felesleges tartani egy pokémont a HM-re, mert ha jól elosztod a pokémonok között nem lehet gond velük.

Charizardnak Focus Punchot? Focus Punchot nincs értelme használnia senkinek, hacsak nincs Substitute a 4 mozdulatod között, amivel megakadályozhatod, hogy hozzád érjenek.

@dRown
Mudkip egyértelműen.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 17:13:06 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #222 Dátum: 12 aug 12, 18:04:29 »

van két darab hasznos hm szerintem, a többi fabatkát sem ér, ezekre tökéletes egy sandrew.
a 2 hasznos: fly és surf. a gyengék: cut, strenght, rock climb, rock smash, waterfall (ehhez sajnos kell egy vízi), és ott van még a flash ami sajnos nem hm de mégis kötelező.
én charizardnak adnék flamethrowert, meg flyt. nagy csipi rajta egy solarbeam továbbá és alternativa egy dragon claw. vagy akár egy brick break a rock ellen.

valaki megcsinálta valaha yellowba a mew trükköt? nekem sikerült és az egyik legfainabb mivel 99%ba megtudja tanulni a skilleket, és kb a 2 jelvény után megszerezhető.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 21:32:48 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #223 Dátum: 12 aug 15, 17:33:05 »

Ha iylen sárkányb..i vagy mint én, akkor a szalamandrát.

De egyébként meg Bulbasaur, s akkor még vannak egyéb király tűz pokemonok pl a Kyuubi.  ikszdé

Viszont fű esetében tényleg csak Bulbasaur néz ki királyul, a többi az ilyen virág meg egy fogyatékos ent.

Meg én is újra elkezdtük, egyszer csak végig viszem a fireredet. Eddig csak van Charizard lvl37 és Gyarados lvl21
Két plecsni van meg. Fogtam egy csörgőkígyót de elég gyengus volt így ment a karanténba.  gondoltam egy Onixot, baromi gyengék a támadásai. Így egyenlőre ezzel a kettővel. Majd egy sáskát egy sárkányt és egy pterodaktilt gondoltam, na meg egy szellemet a woodoo vagy mi átok miatt. Vagy esetleg a tobozoskát, ha az jó.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #224 Dátum: 12 aug 15, 17:40:12 »

Amúgy én ezt most nem értem, ott van a firered, de nem tudsz benne minden pokét kifogni, mert vmi csak a greenleaf-be van... na vki írta hogy van vmi ami meg a green-be nincs de a fire-ben meg igen. Ennek mi értelme, pedig pl ha azt nézzük, ott van firered-ben hogy cserélhetsz egy lickitungot egy slowpoke-ra, de slowpoke meg nem fogható fire-ben, akkor minek van benne?
Értitek mire gondolok nem? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins