Aes Sedai
|
|
« Válasz #6285 Dátum: 13 feb 28, 18:29:35 » |
|
Meg még elég sok mindent ki lehet belőle következtetni. Mindenesetre az látszik, hogy a 09 lesz a végigbőgős rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6286 Dátum: 13 feb 28, 21:04:28 » |
|
"There's a beast in every man and it stirs when you put a sword in his hand." Már vagy n+2szer néztem végig a trailert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6287 Dátum: 13 feb 28, 21:19:31 » |
|
Én is, gondolhatod. Elméletileg ha a tavalyi rendszert követik, akkor a héten megint lesz egy trailer. Remélem abban lesz Sansa is, mert ebben szerintem nem is mutatták. Arra a bizonyos esküvőre nagyon kíváncsi leszek. Szerencsére eddig jól elkapták a drámai pillanatokat a készítők a tévében, itt is erre számítok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #6288 Dátum: 13 feb 28, 21:28:27 » |
|
Nem vagyok jó angolból így legalább a Spoiler-t sem értem, de már én is nagyon várom. Amúgy most néztem meg a Looper - A jövő gyilkosa című filmet egész ötletes volt a vége is érthetően lett elmagyarázva. Látta már valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6289 Dátum: 13 feb 28, 23:21:34 » |
|
Én még nem láttam a Looper-t, tesóm leszólta, érdemes adni neki egy esélyt? Plusz pár napja néztem meg a Django elszabadul című filmet. Nagyon jó film volt, ötletes, voltak benne nagyon eltalált poénok és vígjáték jelenetek (például a csuklyás rész az egy oscar-díjas vígjáték jelenet ). Na meg két oscar-t haza is vitt, a legjobb eredeti forgatókönyv (ez is azt bizonyítja, hogy Tarantino még mindig tud, hiszen ő maga írta és rendezte, meg szokásához híven szerepelt a filmben ) és a legjobb mellékszereplő (Shultz doki, aki nem mellesleg Tarantino másik filmjében is szerepelt - a Becstelen Brigantykban, mint náci tiszt). Christoph Waltz nagyon jó választás volt a szerepre, nem is hiába kapta meg az oscar-díjat Nagyon érzi ugyanazt a szerepet, amit a Becstelen Brigantykban játszott
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6290 Dátum: 13 feb 28, 23:33:34 » |
|
A Looper szerintem nagyon felejthető. Nem vesztesz semmit, ha kihagyod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6292 Dátum: 13 márc 01, 12:17:01 » |
|
Csak nekem tűnt fel az az oltári nagy baki a WD-ban? kormányzóval kapcsolatos, találjátok ki mi az! Aes tippeket várok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6293 Dátum: 13 márc 01, 13:11:28 » |
|
Ha a szemkötős dologra gondolsz, akkor az nem baki. Rengeteg helyen látni, hogy a félszemű emberek a szemkötőt esténként a jó szemükre rakják, gondolom azért, hogy ne bántsa az ablakon át beszűrődő fény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6294 Dátum: 13 márc 01, 16:09:52 » |
|
Igen és a vak szemükkel sasolják a nagyvilágot, hátha látnak is valamit... Nem tudom hol van az a rengeteg hely, de a szemlekötő azért van, hogy a külvilág számára láthatatlanná tegye az ember a sérült szemet, vagy letakarja a rossz, valamennyire látó szemet, hogy az ne zavarjon be a látásba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6295 Dátum: 13 márc 01, 17:20:13 » |
|
Alvás közben ugyan mit nézne? Ezt magyarázd már el kérlek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6296 Dátum: 13 márc 01, 17:45:06 » |
|
Alvás közben a jó szeme is csukva van, nem néz semmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6297 Dátum: 13 márc 01, 18:06:09 » |
|
Nem, de attól még érzékeli, ahogy a fény rásüt. Így 100%-os sötétség van, aludhat nyugodtan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6298 Dátum: 13 márc 01, 21:25:14 » |
|
Anyám tudja, hogy Supernaturalt néztek (bér már beértem a heti kiadásig), és mivel úgy is valami új sorozatot keresett, elkezdte ő is Mondjuk nem kéne meglepődnöm, nézett ő már mindent, Walking Dead, 24, Sherlock, Game of Thrones ilyesmi. Több sorozatot ismer szerintem mint én. Szerencsére eredeti nyelven szereti ő is, SN-ból kb. 3mp-et láttam szinkronnal de még mindig rémálmodok tőle... Apropó, ha valaki tervezné elkedeni, akkor 5. évadig nézze, addig nagyon király, mármint tényleg, a 7.-ben meg egy Dick nevű arc volt a főgonosz:D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6299 Dátum: 13 márc 01, 22:00:57 » |
|
A Supernatural nagyon ellentmondásos sorozat. Az első 5 éved maga volt a gyönyör. Mondhatni tökéletes. Aztán elkezdett zülleni, most magukra találtak valamelyest, ez a titkos társaság félelmetesen izgalmas lenne és hatalmas potenciál van benne, de nagyon gyengén használják ki. Tűkön ültem pedig, amikor bementek a bázisukra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|