25 jún 14, 13:00:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1862361 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6270 Dátum: 13 feb 24, 12:03:20 »

Ideje már hogy folytatják a Trónok Harcát! Mosolyog Alig várom!

Igen Éjfél.. Pár nap alatt bedarálod az adigi részeket, és marad az idegtépő várakozás.. :/
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #6271 Dátum: 13 feb 24, 13:09:59 »

No igen, ez a Trónok Harca egy tortúra és gyönyör lesz egyben! A legrosszabb az, hogy nyárára minden sorozatból kifogyunk majd. Legalább is az én 3 sorozatom szünetelni fog, hiszen:

South Park: Szeptember 30-tól folytatják, igaz akkor mind a 10 résszel, de az még iszonyat sok idő.
GoT: Ki tudja, mikor fog folytatódni. Gondolom valami karácsony felé.
WD: Szerintem majd szept-okt felé fog tovább menni a dolog. Szomorú, de ez van. Szomorú
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #6272 Dátum: 13 feb 24, 15:02:43 »

Gabesz jólmondja az a szörnyű ha várnod kell egy epic rész után, és csak a hajtépés marad. Dawe veled is együttérzek, mondjuk nyáron végig akarom nézni a Smallville-t és az Odaát-ot úgyhogy lesz mit nézni.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #6273 Dátum: 13 feb 24, 19:07:17 »

Na, akkor nem vagyok egyedül. A Smallville-t én is nagyon végig akarom nézni, mert amikor a TV2 adta, akkor így hébe-hóba néztem csak. Meg a Kyle, a rejtélyes idegen  c. sorozat is érdekelne. Azt is félbehagyták. Kylexy az angol címe, azt hiszem.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #6274 Dátum: 13 feb 24, 19:30:15 »

A Game of Thrones valóban sok szünetet tart, és a leadott részek száma is igen csekély, de annyira jó sorozat nincs, hogy ez kínzó várakozásba csapjon át. Jó, elég jó sorozat, de szerintem a Supernatural (az első 5 évad, tehát a badass Dean, badass Castiel korszak, nem a "mostani" nyűglődős fos), a Walking Dead, a Dexter, és a Doctor Who is jobb sorozat, mint a Game of Thrones. Leginkább az a gond vele, hogy egy 600+ oldalas könyvet akarnak 10 órába belezsúfolni, ez pedig még a legjobb rendezővel is kegyetlenül tömörré válik. Remélem ez a fél könyv:1 évad arány javít a helyzeten.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #6275 Dátum: 13 feb 24, 19:54:24 »

GoT szerintem azért jó sorozat már amennyit láttam belőle. Most nekem is el kéne rendesen kezdeni.
Én viszont már a DW várom nagyon ami majd március 30 jön az új résszel. Nagyon remélem hogy rendesen meglesz csinálva már, mert amit még szeptemberben leadott 5 részből az első és az utolsó volt ami tetszett és jó volt végig nézni, többi meg.. tán a negyedik volt ami még érdekesnek találtam. Azóta meg volt egy karácsonyi rész is ami kicsit csillapította a hiányomat, és a várakozást érte. Ha már így elhúzták a britek, akkor már legyen nagyon jó is, pláne hogy most lett 50 éves a sorozat.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #6276 Dátum: 13 feb 24, 22:08:16 »

Syzygy: Az Utopiát az örödik részig láttam és elég nagy köcsögségnek tartom ezt a sterilizációs dolgot. Ha háború lesz az élelmiszerért majd eldönti mindenki magának, hogy öngyilkos lesz-e vagy amit akar, de nincs joga az ember egészségéről másnak dönteni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #6277 Dátum: 13 feb 24, 22:34:20 »

Szerintem nem rossz ötlet, nyilván nem az UK-n vagy az így is elöregedő országokon kellene tesztelni először, meg hát 20-ból 1 nemzőképes marad Mosolyog A fogyasztói társadalomnak biztosan vége lenne jelentős népességcsökkenés esetén, ki tudja mi lenne azután, nyilván az egészséghez, emberi méltósághoz való jog ma már elidegeníthetetlen alapjog, de mégis csak "egyek" vagyunk a Földdel, az individualizmusnak is határt kell szabni ha nem mi majd a természet. Hümm-hümm

Jó persze van ennél 3423423423 kevesebb sérelemmel járó módszer, de az ötlet nekem tetszik. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #6278 Dátum: 13 feb 24, 22:57:37 »

Akkor is azt mondanád, hogy nem rossz ötlet ha te lennél az alanya? Ha igen akkor elismerésem, hogy így kitartasz a véleményed mellett (annak ellenére, hogy nem értek vele egyet), de ha nem az képmutatás.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6279 Dátum: 13 feb 25, 00:09:40 »

Ccc... Fogamzásgátlás valamilyen visszafordítható, ám mindenkire ható úton, és bizpnyos kritériumokhoz kötött korlátozott számban kiadott gyermekvállalási engedély. Ez lesz.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 00:10:12 írta STM » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6280 Dátum: 13 feb 25, 07:57:16 »

Nyilván nem az európai fehér ember lenne a célcsoport amely valószínűleg lassan el fog tűnni, de magamon is szívesen bevállalnám, ha most nem a társadalmi/gazdasági elvárás felől nézzük, úgy gondolom nem lesz attól teljesebb az életem, hogy utódokat hozok létre, most lehet ezzel vitatkozni de vagyunk 7 milliárdan, a közösség szempontját nem veszélyezteti ( persze Magyarországot igen, csak most nagyobb távlatból nézem ), individuális szinten pedig nincs a bakancslistámon a gyerek, de ki tudja mi fog változni, jelenleg még ezt tudom mondani Mosolyog
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6281 Dátum: 13 feb 25, 22:47:32 »

SPOILER

No, még nem is láttuk Lori pofáját..:DDDD Kell egy nigger, de hátha épp a Kormányzó csapatába állnak majd be?
Remélem amit láttunk Merle/Daryl harca a hídon király lesz. Jó lenne már egy nagy adag akció Nevet

SPOILER

Hohó, hogy eltaláltam!!! Merle végre kezd szimpi lenni viszont Andreának már nagyon de nagyon kívánom a halálát. Istenem amit a végén is leművel..WÁH IDIÓTA PICSA. Szerintem kcisit uncsi rész volt..Carlnak ezek az egyszavas mondatai..Őt is simán kinyiffanthatnák már..Esküszöm visszasírom Lorit(najó azt azért nem..).
Végre Rick kicsit visszatért. És amit Michonne levágott Andreának pfúú na az szép volt. Kicsit meglepődött. Epekedve várom a kövi részben lévő "behatolást". Mosolyog))
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6282 Dátum: 13 feb 26, 06:49:57 »

Django 2 Oscar! Ellenvetés? Noooooo! Nevet Nagyon örültem, h Waltz megkapta az Oscart! Mosolyog
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6283 Dátum: 13 feb 26, 08:28:57 »

Waltz megérdemelte ezt az Oscart is, mint az előzőt. Hihetetlenül jól játszotta a szerepét. Bátyám mondta szombaton a moziban, hogy ezért megint esélyes Waltz az aranyszoborra és lám csak igaza lett Mosolyog. Kár, hogy nem lett rendezői szobrocskája Tarantinónak, szerintem ő is megérdemelte volna. Mondjuk Az Argo akciót nem láttam még.

Gangster sqaudot látta valaki? Múlthéten láttam feliratosan moziban, megérte a jegy árát bőven. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=qilrVR0miPU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qilrVR0miPU</a>
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 08:32:37 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6284 Dátum: 13 feb 28, 17:43:16 »

Game of Thrones- SPOILER -
megvannak az epizód címek!

Ep. 301 – Valar Dohaeris
Ep. 302 – Dark Wings, Dark Words
Ep. 303 – Walk of Punishment
Ep. 304 – And Now His Watch is Ended
Ep. 305 – Kissed by Fire
Ep. 306 – még nincs végleges
Ep. 307 – The Bear and the Maiden Fair
Ep. 308 – még nincs végleges
Ep. 309 – The Rains of Castamere
Ep. 310 – Mhysa

ebből logikusan az következik, hogy a kilencedik rész lesz a red wedding Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins