25 júl 19, 10:32:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 898 899 [900] 901 902 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1305320 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
fefe1200
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13485 Dátum: 11 okt 03, 04:59:05 »

Ott nem missing-nin szintű emberek/játékosok ellen kell nyerni, hanem szökött ninják ellen kell nyerni 10-szer, ilyenek pl az akatsuki tagok, meg zabuza, meg még van néhány. Hát most sajna nem tudom mivel kitölteni a teljes 2 sort, úgyhogy inkább ezt nírom xD.

Ennyire ne nézz már minket hülyének, ez így nincs meg két sor! A Moderátor hülyének nézése meg csak rontja a helyzetet!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 03, 07:16:33 írta Aes Sedai » Naplózva
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13486 Dátum: 11 okt 03, 19:24:39 »

Sziasztok,  megint én vok az, bocsi modi, hogy keveset írtam, de más játékos is írt már ilyet, és ezért írtam, de kérnék anbura néhány gyors killelős team-et, mert nem nagyon tudok jelenlegi helyztetemben, jól fejlődni, a karaktereimet már leírtam már vmelyik ezelőtti üzimben. Előre is köszi! 
u.i.: ha lehet ne vegyétek figyelmen kívült ezt az üzimet
Naplózva
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13487 Dátum: 11 okt 08, 08:40:46 »

Kedves anoel!
Kurenai küldiéhez shino,gaara,lee;  hinata,jiroubou,shino;  kiba,rehab/temari,tayuya;
Nekem ezek beváltak, sztem neked is menni fog  vele, sok szerencsét, és ha a shino-gaara-lee nem menne akkor még gbe vélhat a shino-ino-curd seal sasuke.
Ha helyesírási hibám van, akkor bocsi, előre is, mert kicsit fáradt vagyok, és ideges is arena miatt.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13488 Dátum: 11 okt 14, 19:09:17 »

Nos gratulálok ez már művészet. Olvasd el a fórumszabályzatot.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 14, 19:11:21 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13489 Dátum: 11 nov 02, 07:58:01 »

Hello!
Valaki tudna nekem CHoji(S)-hez jó csapatokat, mert éppen chouza(S)-en erőlködöm, nem nagy szerencsével. A kariaim: 1. és 2. oldal, baki, oro,és nagy oro,naruto s , sakura s, shikamaru s,chijo s, kakashi s,kisame és bd-je, itachi és bd-je, rehab,CSsasuke, kyubi és 4 farkú yubi naruto, neji s, lee s, tenten s,yamato s,guy s, kiba s, ino s, choji s, fuu, kazekage gaara, inoicsi, karin, yugo, suigetsu, sasuke s, hidan, deidara;
Előre is köszönöm!

Naplózva
Wakabajasi22
Újonc
*

« Válasz #13490 Dátum: 11 nov 05, 19:24:06 »

Hali Sasuke uchiahoz kéne csapat 6 győzelem kéne egymás után Cursed Sasuke hez
És Irukahoz is kéne egy csapat amivel tudnék 5 egymás után nyerni
Karaktereim Mizuki kivételével kabutoig minden meg van aztán 4tails ,S naruto,S sakura S lee, S tenten, S shikamaru, Chiyo ennyi. Előre is köszi
Naplózva
mizukage5
Újonc
*

« Válasz #13491 Dátum: 11 dec 20, 16:44:41 »

Mikorra várhatók az új karakterek?...karácsonyra lessz?egy mizukage jól jönne Nyelvesít ha valaki szeretne egy jó csapatot akkor itt van ez, én ezzel +21 csináltam meg Mosolyog  chio, kidomaru  yamanaka fu és a damon brhoters. Gondolom nem kell elmondanom a stratégiát...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #13492 Dátum: 11 dec 20, 17:03:02 »

Nánnyi? Négyfős csapat (sőt, ez konkrétan öt fős, de ez midnegy). Mi történt ezzel a játékkal, mióta rá néztem?
Ráadásul hamarosan új karakterek várhatók, meg eddig is lehetett egy csomó? Asszem rá kell majd néztnem valamikor a közeljövőben erre is.
Naplózva
gaaraa15
Újonc
*

« Válasz #13493 Dátum: 11 dec 25, 11:07:56 »

sziasztok!

most jounin vagyok és már majdnem az összaes megszerezhetö karim megvan 1 csapat kénme sannin -ra mert én magamtól nem tudok összeállitani ha valaki tudna mondani egy ütöképes csapatot azt megköszönném. ja és Shino val is kéne 1 jó csapat
Naplózva
gaaraa15
Újonc
*

« Válasz #13494 Dátum: 11 dec 28, 18:46:44 »

megint én mert hidan(s) hez is kéne csapat mert akkor megcsinálnám kakuzut , de azért shikamaru(s) hez se ártana csapat és ha tudtok olyan csapatot sanninra amibe nincs kakuzu akkor légyszi irjátok le. Föleg Hungarygaara véleményére lennék kiváncsi Pojén
Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #13495 Dátum: 11 dec 28, 20:13:03 »

OFF:Ez Most Dupla Vagy Nem Az? Nekem Kéne Egy elfogadható csapat sasukéhoz illetve Sakurához és lee-hez és persze egy jó team amivel felmehetek missing ninre Megvan az alapkarikon kívül a hang 4-es Iruka és a Shippu Nauto válaszokat előre is köszönöm jaj de nem szeretnék a hsz-emben kék írást látni
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 28, 20:17:28 írta A Sokadik » Naplózva

gaaraa15
Újonc
*

« Válasz #13496 Dátum: 11 dec 29, 14:47:29 »

Sokadik nemtudom milye kariaid vannak de Lee hez: crused seal sasuke, lee, zaku  Sakurához: sakura , minato,sakon
és Sasukéhoz nekem bejött a: sasuke ,shikamaru,Sakon csapat remélem tudtam segiteni ( a curd seal , lee  , zaku-val vittem anbura)
Naplózva
mangekyou791123
Újonc
*

« Válasz #13497 Dátum: 11 dec 29, 18:16:18 »

OFF:Ez Most Dupla Vagy Nem Az? Nekem Kéne Egy elfogadható csapat sasukéhoz illetve Sakurához és lee-hez és persze egy jó team amivel felmehetek missing ninre Megvan az alapkarikon kívül a hang 4-es Iruka és a Shippu Nauto válaszokat előre is köszönöm jaj de nem szeretnék a hsz-emben kék írást látni

Sakurához: 7-es csapat (Naruto,Sakura,Sasuke)
                    Naruto S, Sakura,Sasuke
                    Gaara,Sakura,Ino
                    Sakura,Zaku,Oboro

Lee:  Gaara,Shino,Lee
         Lee,Sasuke,Kin

Missing Nin. szinthez: 7-es csapat
                                   Sasuke,Dosu,Kin
                                   Naruto,Naruto S,Sasuke
                                   Temari,Tenten,Zaku   
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13498 Dátum: 12 jan 15, 11:24:50 »

Hello rég írtam ide Nevet Újra segítség kéne Mosolyog Most 22-es szinten vagyok vagyis Anbu szinten minden karakter meg van már és most felakarok jutni Jounin szintre Mosolyog Ahhoz kéne csapat néztem párat de nem vált be szóval Mosolyog ha lehetne kis stratégiát is csapatokhoz írni megköszönném:)
Naplózva

gaaraa15
Újonc
*

« Válasz #13499 Dátum: 12 feb 04, 18:17:40 »

szia!nekem 1 csapat kén sanninra (minden jounin kari meg van) am a csapatok jouninra asuma,kurenai,zaku vagy kiba,rehab tayuya vagy kurenai jah shinos(s) nincs meg ugyhogy kell 1 csapat shino val shino(s) hez is kösszi mindenkinek aki segit

üdv.gaaraa
Naplózva
Oldalak: 1 ... 898 899 [900] 901 902 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins