hurka1000
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13440 Dátum: 11 júl 30, 23:05:39 » |
|
nos nekem sincs meg minden karakter az előzö csomagból..az újból már csak az nincs meg ami saninos:) nekem angyon tetszik fu és akatsuchi is....ez angyon jó team amikor utóljára láttam + 30-40 körül járt: akatsuchi fu és ..... a 3 nem mondom el mert ez titokXD most +5 nél járok még nem veszítettem ezzel a csapival:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13441 Dátum: 11 júl 31, 07:19:04 » |
|
Hali! Nekem mindig megszakad a telepítés, nem toom, valamilyen hálózati kapcsolat megszakadt, vagy mit ír ki, nem hiszem hogy működni fog, ezért inkább, tőletek kérnék csapatokat majd.Ömm... el is kezdeném a csapatkérést, mert kellene neji-hez egy jó team. Köszi előre is. Nem érrrrrrrrrrrrrr, ppont ilyen kor veszítettem el! Win 1 battle with Gaara of the Desert versus Rock Lee. (1/1) Win 1 battle with Gaara of the Desert versus Dosu Kinuta. (1/1) Win 1 battle with Uchiha Sasuke versus Gaara of the Desert. (1/1) Win 1 battle with Kaguya Kimimaro versus Rock Lee. (0/1) Win 2 battles with Gaara of the Desert versus Kaguya Kimimaro. (1/2) Win 6 battles in a row with Gaara of the Desert. (5/6)
Mindjárt sírok, miért nem bírja feladni ezt az egy KU*va párbajt, miélrt nem sikerül végre?!!!!!!!!!!! A ********************************************* Most majdnem csúnyát írtam, mondani mondtam is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 31, 07:46:35 írta fefe1200 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13442 Dátum: 11 júl 31, 13:22:35 » |
|
hurka ne olyan karikat írj amik nem valószínű hogy megvannak másnak. persze ha megvan neki oké, de azért én írok kisebbekből is neji, cs sasuke,s shikamaru neji, kyubi, s shikamaru neji, kabuto, s shikamaru neji,kabuto, kin neji, kin, obito neji, anko shizune neji, temari, kin neji, cs sasuke, kin és még a többi variáció amúgy tudom ki a 3. tag xd ha tényleg rendes a csapat, és az ember s neji, mindenki őket használja már xD de nekem mégis teljes saját csapatom van és a te csapatod ellen 3-1 az átlagom xD az én csapatom is jól halad elsőre +7ig mentem ladderban privátban is még 2win vele rögtön, azután gép hiba miatt vesztettem de most megint +8ban vagyok és már 34.szinten, igaz elég rossz az átlagom de már mind1 a klánon akarok tolni Level: 34 Rank: Sannin Experience Points: 24880 xp Ladder Rank: Not ranked Wins: 105 Losses: 34 Win percentage: 75.54 % Streak: +8 Highest Streak: +24 Highest Level: Level 40 amúgy gaarához is írok pár embert ha kell gaara, yoroi, shino gaara, s naruto, cs sasuke gaara, chouji, rin gaara, dosu, zaku gaara, sakon, zaku gaara, sakon tayuya próbálgasd ezeket legközelebb írok majd még így is tele lesz az oldalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13443 Dátum: 11 aug 01, 07:46:57 » |
|
fefe1200! Elkezdesz normálisan viselkedni, most rögtön! Ez nem az elmegyógyintézet!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hurka1000
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13444 Dátum: 11 aug 02, 13:36:41 » |
|
remélem Shee (S) a legerősebb karakter mert nem lehet megszerezni már napja próbálkozom már 3 jártam 4/5 nél amikor kikaptam nem lehet igaz :@ felrobbanak...nem igaz máá...komolyan mondom a szememmel fogok őlni ha nem sikerül ma se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13445 Dátum: 11 aug 02, 13:53:55 » |
|
Hát nem éppen a legerősebb karakter, de teljesen rendben, mint azt írtam korábban. Nekem pont most lett meg a row, a Bee, Nii, Békák trióval. Ha akarod, próbáld ki, bár csak random raktam össze, biztos van jobb csapat ennél. Hungarygaara a szakértő, majd biztos segít pár csapattal neked neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
berni1200
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13446 Dátum: 11 aug 02, 19:40:27 » |
|
Helloka. Nekem éppen most lett meg Kimimarou és nem tudok éppen lee ellen nyerni, mert sosem jönnek. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mikor lehet Leekel találkozni, hogy meglegyen Rehab Gaara? Előre is kösz. Remélem sikerül. Am. valaki tudna nekem narutoval a team 7-en kívül csapatot? Köszi ezt is. Jó játékot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hurka1000
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13447 Dátum: 11 aug 02, 20:30:34 » |
|
hát akkor jön amikor beteszik:) az új karik miatt nemhiszem hogy sok lesz:p
és team rendel narutohoz:
naruto iruka css yuugo naruto shino obito naruto kabuto zaku naruto kankuro obito
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13448 Dátum: 11 aug 03, 09:16:48 » |
|
akatsuchi a talán legjobb most xd őt használják 90%ban. am én még shee-t még nem tudtam elkezdeni mert még orocsimaru sincs meg xd olyan kariban vagyok most. nemsokára resetelek is és kezdem a rowokat. amúgy jichuuriki szinte fel meg akatsuki felé csak nekem van egyedi csapatom xd volt aki lemásolta de engem kapott én meg lecsaptam szóval a saját csapatomat szinte csak én tudom alkalmazni és már minden nagy csapatot levert xD nii-hez általában amúgy jó csapat szokott lenni sima lee és baki főképp az 50% 75%-os védelmük miatt de nii mellé nyugodtan be lehet rakni bee-t hiszen egymás csakrályát nem eszik. 3. tagnak több jó jelentkező is van. ott van pl akatsuchi, aki elsőre lehet nem tűnik pont jónak de sztem remekül oda való. még pár emberke 3.nak:mianto,fu,s shika,s ino, chyo,kakuzu, sussano itachi ha lee-t keresel akkor általában hagyd bent azt az embert akivel ellene kell harcolni és közben ess neki a többi küldetésnek, egy idő után miközben nem keresed meg fog jönni és addig is legalább haladsz. hurka elmondom megint h nem hinném hogy egy kezdőnek olyan embere lenne mint css yuugo mikor még az nekem sincs meg az orocsimarus küldetés miatt xD ha az megvan akkor lehet csak kb25 karit csinálni és elég idegesítő h fél év alatt se jöttek még megfelelő emberek de mind1 is xd hungarygaarában megvan minden küldetés kivétel az újak narutohoz én is írok még néhány párost: zaku,kankuro zaku,kin zaku,obito kin,obito obito,kankuro zaku, shikamaru zaku,ino rin,zaku rin,chouji ezek csak alap karik mivel nem tudom kik vannak meg neked, le megadod kik vannak még meg akkor még tudok majd írni, de egyet most még biztosan ha megvan tayuya mert ő még gyorsan megszerezhető, am naruto, zaku, tayuya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
berni1200
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13449 Dátum: 11 aug 03, 14:51:53 » |
|
Hungarigaara: Megvan Demon brothers, Zabuza, Oboro, Jiroubou, Kidomaru, Sakon, Tayuya, Kimimarou, Mizuki, Iruka, Yoroi, Kabuto, Coursed Seal Sasuke, Naruto S, Sakura S, Lee S, Tenten S, Sigure, Shikamaru S. De ha jön egy lee, akkor meglesz Rehab Gaara. Köszike az edigi tanácsokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13450 Dátum: 11 aug 05, 18:25:58 » |
|
első hiba nem i hanem y xD hungarygaara vagyok amiket írtál embereket azokból már sok csapatot nem lehet összerakni narutohoz de írok párat azért még naruto: zaku,shigure shigure,tayuya zaku, s shika kidomaru, tayuya kidomaru,shigure nem is írok többet hiszen bővel elég is már ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13451 Dátum: 11 aug 05, 19:26:26 » |
|
na nekem utolsó hozzászólásom óta nem sikerült semmi se bár nem is játszottam sokat .. nekem ez a team nagyon bevált : naruto gaara naruto s most lehet mondani hogy egymás elöl veszik el csakrát de nekem bevált ezzel sikerült kimimaro is meg narutonak a row
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Menyuska
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13452 Dátum: 11 aug 07, 04:43:31 » |
|
Sziasztok. Nem rég kezdtem a játékot,és nem nagyon szuperálok eddig. 50 győzelem,70 vereség,és már Chuunin vagyok. Sajnos,eddig ladderbe toltam,nem tudtam a Quick is számit küldinél,azt hittem ilyen tesztes.. 2x volt 4-4es Streakem, szerencsémre,sikerült megszereznem a Neji-s küldiben,lévő tagot. Arra lennék kiváncsi,ti például,a Kankuro-Kibas küldinél,vagy a Teamrisnál,milyen Rowot Teamet ajánlottok. Mert,nagyjából csak bukok 1-2 kör után.. vagy befogok,egy Akatsukis csapatot. Például,nállam Shigures és Zabuza-s csapatok,eléggé verhetetlenek.. ott,már első halott karinál Surrenderezek. :S Remélem tudtok segíteni,hamar tanulok... Előre,is köszönöm a válaszokat,mert én vagyok Menyus!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13453 Dátum: 11 aug 07, 10:17:30 » |
|
üdv meglepő hogy még mindig van aki új a jatékban, de nembaj jó ez így is akkor írok pár csapatot a másik 3 karakterhez akikkel csináld a küldetést. amúgy ne aggódj 70 vereség már ahoz képest nem is olyan rossz. persze azért fejlődni kell mert még csak az elején lehet az ilyet elnézni xD persze én 17-18 vereség körül voltam elsőre csuninon de az egy más tészta még na akk team temarihoz: dosu,zaku kiba,kankuro kiba,kin kin,kankuro chouji,rin naruto,kankuro sakura,ino tenten,zaku tenten,sikamaru team shikamaruhoz: chouji,rin chouji,sakura kiba,tema kankuro,kin obito,kin naruto,kankuro ykakashi,zaku sasuke,kankuro dosu,zaku team choujihoz: rin,sakura tema,ino sakura,ino rin,tema kankuro,kin obito,rin kin,rin rin,ykakashi ykakashi,kin gaara,rin shino,rin kibához team: tema,rin kankuro,kin naruto,kankuro zaku,tema hinata,kankuro ykakashi,kankuro haku,kankuro haku,kin shika,tema shika,kankuro kankuro-hoz team: kiba,shika naruto,zaku naruto,chouji naruto,rin naruto,kin naruto,obito naruto,sasuke kin,obito chouji,rin tema, shika tema,tenten tema,zaku dosu,zaku tenten,zaku kin,hinata na GYORSAN fejből ennyi elég is szerintem mindenkihez írtam embert de ha figyelted van ahol egyszerre 2 olyan is van bent aki több küldetéshez jó, na mind1 próbálgasd őket, szerintem el leszel még ezekkel egy darabon sok sikert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13454 Dátum: 11 aug 07, 16:20:50 » |
|
Na az új karakterekre én is visszatértem, nem tűnnek rossznak, viszont sajnos megint szabad utat kaptak a n00b chakra lopó csapatok... a lopást kellett volna eltávolításra változtatni, nem a stunt babrálni.... Én még kezdetbe 8-9 vereséggel jutottam fel chuninra, abból 1 egy szép kis áramszünet miatt volt...kicsit idegesítő volt a dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|