fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13350 Dátum: 11 márc 07, 15:46:25 » |
|
Hellosztok! Tudnátok mondani egy jó teamet curd seal sasuke megszerzésére? Nem bírom azokat a vacak rowokat megszerezni. ELőre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13351 Dátum: 11 márc 07, 17:17:20 » |
|
temarihoz jó csapat: tema,dosu,zaku tema,shigure,y kakashi(kakashival shigurét kell másolni) tenten,temari,zaku, kiba,temari,shigure
shikát is lehet jól használni csak tudni kell a képességeit
sasukéhoz csapat: sasuke,dosu,kankuro sasuke,kankuro,kin sasuke,sakon,ino sasuke,naruto,dosu sasuke,kaknkuro,shika vagy tayuya
ha megadjátok h milyen karakterek vannak még meg akkor akár több csapatot is tudok majd írni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13352 Dátum: 11 márc 07, 17:47:25 » |
|
Megvannak: az első oldal,rin, demon brothers, zabuzaoboro, shigure,jiroubou, kidomaru,sakon, tayuya, iruka, yoroinaruto(S), sakura(S),lee(S), shikamaru(S). ui.: Tenten (S)- es küldihez néhány team-ot? Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13353 Dátum: 11 márc 07, 22:54:37 » |
|
tenten,zaku,tema tenten,y kakashi,shigure, tenten,kidoamru,shigure tenten,kidomaru,tayuya
ezekkel szerintem már meg lehet oldani, ha nem akk szólj és írok még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13354 Dátum: 11 márc 08, 10:11:13 » |
|
fefe1200-t felszólítom, hogy valami piszokrohadtgyorsan hagyja abba a trollkodást, és olvassa el a Fórumszabályzatot, mert így nem lesz itt hosszú karriered!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13355 Dátum: 11 márc 08, 14:50:18 » |
|
Már bocsi "Moderátor", de mi csúnyát mondtam?? De, ha ez a baj, akkor bocsánatot kérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13356 Dátum: 11 márc 08, 14:52:48 » |
|
Nem csúnyát mondtál, csak megszegtél vagy négy szabályt egyszerre!
Duplapost, felesleges hsz, 4 szónál rövidebb hsz, és 2 sornál rövidebb hsz. Azért ez durva.
Olvasd el a szabályokat, és akkor érteni fogod mi volt a probléma!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13357 Dátum: 11 márc 08, 22:16:28 » |
|
sziasztok.végre rájöttem hogy hogy müködik a játék(2 hét után ideje volt)xD most vagyok benne 3-mas a teamem:Naruto,Sasuke,Young Kakashi,ha valaki tudna irni használhato teamet narutohoz és sasukehoz az irjon már egyet pls.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13358 Dátum: 11 márc 08, 23:43:37 » |
|
naruto,zaku,kankuro naruto,kin,kankuro, naruto,zaku,tayuya naruto,zaku,kin naruto,haku,kiba naruto,rin,chouji
sasuke,dosu,kin sasuke,dosu,kankuro sasuke,kankuro,kin sasuke,sakon,ino sasuke,naruto,dosu sasuke,kaknkuro,shika vagy tayuya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #13359 Dátum: 11 márc 09, 15:38:25 » |
|
Nekem az alap karakterek vannak meg + Shigure, Jirobou, Kidoumaru, Sakon, Yoroi, Naruto (S), Sakura (S) Ők vannak meg nekem de kiprobálom a Temari + Shigure + Young Kakashi triót, köszi hungarygaara.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13360 Dátum: 11 márc 11, 16:47:59 » |
|
Hellosztok! Valaki esetleg egy jó team-ot tenten S -es küldihez tudna nekem mondani? (azt már leírtam , hogy milyen kariaim vannak), mert mindíg elveszítema 2., vagy a 4. rownál és nagyon idegesítő tud lenni, hogy már 1 hete nem bírom megszerezni, tenten s -t!!!!!!!!!!!!!!! Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13361 Dátum: 11 márc 18, 13:32:24 » |
|
sziasztok én is játszom de nem tuom megnyerni átok sasukét pedig már csak 6-szor kell győzni egymásután vki mondana egy nyerő csapatot amiben benne van sasuke ezek vannak meg az újak közül: kidoumaru, sakon, tayuya, jiroubou, naruto S,sakura S, zabuza, demon bothers,akadou yoroi
és még vmi h vmiért amikor NARUTO S ellen harcolok támadom és nem fogy az élete ez azért van mert ez a különleges képessége vagy játék hiba ? köszi előre is a választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DarkMagich
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
nyúúú >.<
|
|
« Válasz #13362 Dátum: 11 márc 18, 20:49:11 » |
|
A különleges képesség egy skill alias "Mass Shadow Clones". Sasukéhoz pont jó a team7 v. a Naruto (S)-Sasuke-Dosu team fefe1200: Próbáld meg a TenTen-Temari-Zaku esetleg a TenTen-Tayuya-Temari teameket
Moderátor: A kétsoros szabályt kérlek tartsad be. Két teljes sort kell írni nem pedig 3 félsort.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 20:52:29 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com</
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13363 Dátum: 11 márc 19, 12:36:47 » |
|
tudnátok még csapatokat írni sasukéval, mert sajnos nem jött be és akk ezek vannak leírom újra :kidoumaru,tayuya,sakon,jirobou,demon bothers,zabuza,naruto S,sakura S,remélem nem hagytam ki senkit és még nekem van egy csapat ami elég erős csak sajnos mindig az ötödiknél elveztem ez a csapat:demon bothers, sasuke,zaku ha tudtak akk írnátok még csapatokat előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13364 Dátum: 11 márc 20, 02:31:28 » |
|
naruto,zaku,kankuro naruto,kin,kankuro, naruto,zaku,tayuya naruto,zaku,kin naruto,haku,kiba naruto,rin,chouji sasuke,dosu,kin sasuke,dosu,kankuro sasuke,kankuro,kin sasuke,sakon,ino sasuke,naruto,dosu sasuke,kaknkuro,shika vagy tayuya tenten,zaku,tema tenten,y kakashi,shigure, tenten,kidoamru,shigure tenten,kidomaru,tayuya amíg vissza nem tudom szerezni hungarygarát addig másod karimmal nekikezdtem némi játéknak, és próbálgatom a programokat is ha gondoljátok nézzétek meg, lehet , sőt biztos h nem valami jó de ez siekrül legelsőre http://www.youtube.com/watch?v=XoeOt3IoOHEhttp://www.youtube.com/watch?v=woQjXzuBDf0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 03:23:49 írta hungarygaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
|