24 nov 12, 17:25:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 890 891 [892] 893 894 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1017557 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
-Kai-
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13365 Dátum: 11 márc 20, 12:36:26 »

köszi a csapatokat sikerült megnyernem  Nevet. Tudnátok most olyan csapatokat mondani amivel átlehet fejlődni mert én egymásután 5-ször veszítettem Szomorú megvan az újak közül, amiket már lírtam +rock lee S és átok sasuke előre is köszi
Naplózva

fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13366 Dátum: 11 márc 21, 14:37:56 »

Köszi a team-okat, de még mindig nem bírtam megszerezni tenten s-t, ezért vki nem jönne privátba?
Légyszi, most tartok az 1. rownál, mert megint elvesztettem.
csapatom:
temari, tenten, zaku
Kösz!
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13367 Dátum: 11 márc 21, 14:55:33 »

nos velem bárki ki állhat, mivel most szinte bárkinek lehet esélye  Nevet tossz formában vagyok nem tagadom de majd csak eltűnik

tenten-es küldetésben ha kell akkor segítek, nem nehéz gyorsan meg tudom csinálni ha gondolod, már sok mindenkinek segítettem sok mindenben tehát ha kell szólj nyugodtan,

de próbáld még meg a tenten,hinata,tayuya csapatot, most jutott csak eszembe, elég jófajta tehát ajánlom mindenkinek
Naplózva

fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13368 Dátum: 11 márc 21, 15:00:12 »

Kösz a csapatot, kis is próbálom, de a privit mikor?
Szerintem minél előbb meg kéne ejteni, mert már nagyon elegem van, hogy nem bírom, már vagy 2 hete megszerezni!

...ööö, a csapat bevállt, mert a míg írtam, közben feladta, ezért már megvan 1 row.
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13369 Dátum: 11 márc 21, 15:08:53 »

tőlem aztán bármikor lehet a meccs, vegyél fel msn-re bec19900@msn.com majd akkor valamikor lejátszuk amikor gondolod, de szerintem csak 3.számú karimmal fogok menni:D

am ha van még más aki játszani akar az szóljon nyugodtan
Naplózva

-Kai-
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13370 Dátum: 11 márc 21, 16:57:44 »

én is szívesen játszanék majd vmikor nekem főleg a péntek lenne jó vagy holnapután (szerda) kb 16:00 óra körül am én is ten-ten t próbálom megnyerni és utána meg majd shikát remélem sikerül am privátba is számít a küldetésekhez a nyerés ???én am most átok sasuke-zaku-tentennel próbálom és elég jól haladok és utánna meg majd megpróbálok átfejlődni missin nin-be
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13371 Dátum: 11 márc 22, 23:07:16 »

csapatot majd még msn-en írok most csakannyira jöttem fel hogy megmutassam a meccsemet Kai ellen
http://www.youtube.com/watch?v=RMw2ScEctfM

amúgy akiket érdekelnek még videók azok szóljanak, mert általában a videókon bemutatok pár jó csapatot és tervezem h resetelek, és megpróbálok bejutni ismét a top10 streak-be és egybevágom az összes meccset Nevet de ez még a jövő zenéje
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 15:43:45 írta hungarygaara » Naplózva

phamerik13
Gennin
*

« Válasz #13372 Dátum: 11 ápr 02, 10:20:16 »

Valaki tudna csapatot mondani a "The Search for Jiroubou" misszióhoz?
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13373 Dátum: 11 ápr 02, 10:23:42 »

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit nem lehet érteni azon a nyomoronc két soros szabályon?!

Moderátor
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13374 Dátum: 11 ápr 02, 13:05:09 »

Aes Sedai lehet hogy:1.nem ismerik a forum szabályzatot 2.nem éredklik tulságosan 3.nem látták az elsö oldalon hogy valaki közületek odairta hogy 2 soros szabály itt is életbe lépett.  na én most a játékkal nem játszok nagyon,mert nem tudok jo csapatot összeállitani,és a sasukés küldinél vagyok a genines értelemben és igy nem tul jo a ahladás
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13375 Dátum: 11 ápr 02, 13:25:34 »

Az egy dolog hogy az első oldalon nem látták, de a téma címében is benne van. ikszdé
Valaki tudna csapatot mondani a "The Search for Jiroubou" misszióhoz?
Chouji-Iruka-Sakura s, Sakura s-Rin, Sakura s-Shizune, Sasuke-Kankuro. Ha egyik se jó akkor majd ír valaki más.Mosolyog
am privátba is számít a küldetésekhez a nyerés ???
Természetesen nem,annak semmi értelme nem lenne.

Amúgy egy jó ideje abbahagytam a játékot, de gondolkozok, hogy újra elkezdem. Valaki tud adni hatásos ladder csapatot? Mindenki megvan kivéve Ibiki, de ha vele tudtok az is jöhet,csak lusta vagyok megcsinálni a küldetését.Nevet
Illetve egy másik ladder team is jöhetne, amiben csak az alábbi karakterek vannak meg:
-Minden alap :O, Plusz Demon Brothers, Zabuza,Oboro,Shigure,Hang négyes,Iruka,Shizune,Kabuto,CSSasuke,Naruto s, Sakura s, Lee s, Chiyo.

Amikkel eddig próbáltam: Gaara-Shino-Yoroi,Tema-Zaku-Dosu, illetve Kidoumaru-Kiba-Shigure/Tayuya csapat.

Ha valaki tud valamit, köszöntem:).
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13376 Dátum: 11 ápr 02, 13:29:23 »

Aes Sedai lehet hogy:1.nem ismerik a forum szabályzatot 2.nem éredklik tulságosan 3.nem látták az elsö oldalon hogy valaki közületek odairta hogy 2 soros szabály itt is életbe lépett.  na én most a játékkal nem játszok nagyon,mert nem tudok jo csapatot összeállitani,és a sasukés küldinél vagyok a genines értelemben és igy nem tul jo a ahladás

TheNineTails: lehet hogy: 1. ha nem ismeri, az nem mentesíti alóla. 2. Ha nem érdekli, ki lesz bannolva. 3. A téma nevében is benne van, azt csak észreveszi.
Valamint: 1. nem neked szólt. 2. Ez a hozzászólásod off. 3. Nem kell beszólni, nem vezet semmire.

Moderátor
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13377 Dátum: 11 ápr 02, 16:59:53 »

Nem beszolni akartam csak leirtam pár lehetöséget.valaki tudna mondani jo teamet sima sasukehoz?csak mert ha igen akkor folytatom tovább a játékot csak mert ugy hogy még 5 nyerés kéne és nem birok gyözni egyszer se egy kisit bosszanto
Naplózva
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13378 Dátum: 11 ápr 03, 09:05:12 »

Hellosztok!
Valaki tudna nekem mondani egy jó csopit, és azzal egy taktikát  a csssukés küldetéshez?
Én már nagyon rég óta próbálom megcsinálni, még pihentetem is 2-3 row után, de mindíg elvesztem a 5-6. rownál, és ez nagyon idegesítő tud lenni!!!!!!!
Előre is köszönöm!
ui.: A most meglévő karik:
az"alapok", demon brothers, zabuza, oboro, shigure, jiroubou, kidomaru, sakon, tayuya, iruka, yoroi, naruto s, sakura s, lee s, tenten s,  shikamaru s;
uui.: chunin vagyok, nevem: naruto0414
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 09:08:41 írta fefe1200 » Naplózva
Lalika
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Legacy of Itachi

« Válasz #13379 Dátum: 11 ápr 03, 09:40:04 »

Szerintem próbáld meg a Sasuke - Tenten - Shigure felállást.

Két chakrából "fel is tudod őket tölteni". Shigurénél egy random, Sasukénél egy Bloodline, Tenten-nél meg már nem kell. Nem túl chakra-igényes felállás, de kell a jó taktika és egy pici szerencse is. Remélem tudtam segíteni...
Naplózva

"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
Oldalak: 1 ... 890 891 [892] 893 894 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins