24 nov 29, 00:37:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 870 871 [872] 873 874 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035164 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13065 Dátum: 10 dec 03, 17:15:13 »

Az enyémmel is sima ügy volt egy 40es, de ha ezzel is ilyen könnyedén megy, akkor bizony én is kipróbálomm majd, szóval én is köszönöm.ikszdé Amúgy Sharko, hanyas szintig akarsz zúzni? Mert én például 36ig akartam, de most valahogy az az érzésem, hogy hátha fel tudok menni Akatsukira is. Nevet A Kage-t is megpróbálnám, de szerintem nekem az már nagy falat lenne.
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13066 Dátum: 10 dec 03, 17:32:46 »

Hát én ugy vagyok vele h hamár egyszer eljutok 41 ig akkor már mért ne mennék 46 ig onnan meg mért ne próbálnék meg feljebb jutni, tehát határ a #1, am az a cél h elérjek odáig mint soul arenan(41), annyival könnyebb itt h annyira nem töröm magam igy élvezem a játékot és nem döl össze a világ ha mondjuk -5öm van
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13067 Dátum: 10 dec 03, 17:56:25 »

valaki legyen szíves tegyen már le trialba, mert csak rontom a klánt... nem tom mi van velem, talán az, hogy rég játszottam, de egyszerűen nem megy... -3ba vagyok most is...
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 18:01:20 írta renato » Naplózva
hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13068 Dátum: 10 dec 03, 19:23:58 »

találtam egy nagyon jó teamot.egyszerüen legyözhetetlen kabuto rin neji  én + 11 streakot csináltam ezzel a csapattal egyszerüen elképeztő Nevet amugy hungarygaara mikor küldöd a meghívót már nagyon várom :DMár másodpercenkét nézem megXD
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13069 Dátum: 10 dec 03, 19:34:27 »

neji helyett dosu is elég jó, sőt talán jobb,de én jelenleg nem használok hasonló csapatot
am igen elküldtem a meghívót a haveromtól átvett karijáról, jelenleg azzal a karival játszok, szépen lassan
am idáig kinek mennyi volt a legnagyobb streakja?
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13070 Dátum: 10 dec 03, 19:40:47 »

Hát, nekem eddig a legnagyobb ami sikerült, az +21volt, de majd gondolkodtam azon hogy csinálok vmi nagyobb streaket. Leginkább ilyen 30at szeretnék, de jelenleg a szint a fontos a karik után. Meglátjuk meddig jutok, aztán reset és streak. Nevet Szerk: Nem volt sok értelme leirni, itt az aláirásom is.ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 19:44:12 írta Dawe » Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13071 Dátum: 10 dec 03, 19:56:52 »

hungarygaara kösz a csapatot, a y kakashi, tayuya shigurel próbálkozok, de vlmiért nem akar öszsejöni az 5row na majd meglássuk. ezután fogom csinálni a hang 5öse küldit sakon jirobuhoz kéne még team. ötlet?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 20:15:37 írta Treyman » Naplózva

all_in
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13072 Dátum: 10 dec 03, 21:37:07 »

jirobuhoz a  hinata meg shino vagy kidoomaru és tayuya. sakonhoz meg shizuna és itachi vagy anko és shizune...nekm a legnagyobb streakem 26+volt és nem hiszitek el milyen csapattal.. naruto,sasuke gaara teamel full ninjustus és sikerült +26 ugy h reset nélkül elsöre Nevet
Naplózva
sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13073 Dátum: 10 dec 03, 23:31:14 »

Nekem szégyenletes bevallani de csak +18 még a sharko21es accommal...hogojoo szerinted a csapatod nagyobb szinteken is működhet? Ma kellemes csalódás ért, rájöttem h annak ellenére h a stunokat teljesen elb*szták még igy is élvezhetö valamelyest a játék és lehet jó csapatoka létrehozni...
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13074 Dátum: 10 dec 03, 23:55:29 »

Én meg büszkén vállalom h +13as streakem van.De béna vagyok szal ennél több aligha lesz már.Max visszafelé lesz mondjuk -20row.Még nagyon meg se kell erőltetnem magam. Nevet

Am Hungarygaara pls írjál csapatokat amikkel fel lehet jutni jinchuurikire.Köszi szépen előre is!Vagy ha megadod az msn címed és ú beszélünk az is jó.Vagy itt az enyém zoli00014@hotmail.com
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13075 Dátum: 10 dec 04, 00:00:25 »

Igen, vannak nagyon jó kis csapatok, meg AoE ilyen nagyobb szinteken már szinte kötelezö is, mert az esetek 90%ában ilyenekkel találkozni, igy jó ha van egy, vagy kettö. Jó ott a +13 is szerintem, nekem igy voltak eddig: +9, +10 +21 szóval nem volt fenékig tejfel. Nevet Amúgy én még mindig a saját csapatomat tudnám javasolni. Ja és Zoli, ha gondolod engem is felvehetnél, mert elég jó lenne még valaki akivel privátozhatok. kacsint
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #13076 Dátum: 10 dec 04, 09:53:35 »

igen 100% hogy müködik de ha nemegy neji helyet ted be dosut....amugy igen szégyen ezzel a karimall csak +12 a legmagasabb:( szégyen de mindig vamit elhibázokXDamikor már érzem hogy nagy a tét akkkor bisztos bénázok egy nagyot. Neeem

van vaki missing nin szinten aki ezzel a teamal megy?kin neji kabuto?
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 09:57:21 írta hogojoo » Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13077 Dátum: 10 dec 04, 11:47:31 »

Na találtam egy viszonylag elég jónak tűnő csapatot(a gaara-ykakashi-yoroit alakítottam át)
temari-ykakashi-yoroi
eddig +2m van vele, és a védelme jobbnak tűnik mint a gaaras verziónak. Ez a young kakashi elég szivatós karakter, kb minden jó skillt le tud másolni, ja és hogojoo kiprobáltam a dosus verzióval a csapatod eddig ladderben 1 lose de majd nejivel is kipróbálom.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 11:48:10 írta sharko21/faranight » Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #13078 Dátum: 10 dec 04, 12:05:15 »

mostantól ha találok egy jó teamet akkor majd ezt az üzenetet modósitom hogy ne keljen mindig irogatni!de most találltam egy jó teamet  gais kabuto gaara kazekage
-four tail kyuubi naruto-jiroubu-kidomaru
-kiba-zabuza-baki
-sakuras narutos couji
-
-
-
-
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 23:00:36 írta hogojoo » Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #13079 Dátum: 10 dec 05, 11:28:32 »

Mivel látom nemnagyon megy a topic gondolom feldobom egy kicsit:)Rendezünk egy versenyt!verseny címe legyen kinek lesz a legmagasabb streakja...egy hét áll rendelkezésre ha valki ugygondolja hgy befejezte az tegye ki a player card -ját..csak egy hét:)KI a legjobb?Mosolyog >.<#
Naplózva

Oldalak: 1 ... 870 871 [872] 873 874 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins