24 nov 29, 04:29:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035493 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
hogojoo
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13005 Dátum: 10 nov 22, 21:10:34 »

egy két team ha valainek esetleg kellene:
-ino gaara sakura
-a 3 hokage(1 2 4)
-tsunade konan gais
ás a kedvencem gaaras naruto kyuubi és kimimaro-tenten-pain Kiüt rem  müködnek nektek is:)
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13006 Dátum: 10 nov 22, 21:21:38 »

Kösz a teameket, majd kipróbálom öket! Amúgy ha végre valahára felérek 36-ra, akkor neki is állok a kiskarimnak, és szerzem a karikat. Tudjátok, kell egy pót account is, hogyha ne adj isten bármi történne, (de nem fog.Mosolyog akkor azért legyen egy másik is. Nevet
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13007 Dátum: 10 nov 24, 16:16:32 »

amikor összerakunk egy csapatot ügyelni kell hogy jó legyen a csakraelosztás, tehát például tsunade mellé nem s Gai-t kéne berakni
nos ez csak egy tanács lett volna, de én is írok néhány használható csapatot:
dosu,zaku,tema
s lee,itachi,shizune,
anko,itachi,shizune
gaara,yoroi,y kakashi
kisame,shino,tayuya
s lee,zaku,kabuto
4tail,2.hokage,y kakashi
Naplózva

Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13008 Dátum: 10 nov 25, 17:59:10 »

Szasztok!
én már játsszotam ezzel a játékkal, de akkor még béna voltam úgyhogy reseteltem smirksweat
nemtudom hogy van-e 1 magyar klán benne, de ha van akkor dobjatok meg egy meghívóval Mosolyog
nevem: Viktor-sama
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13009 Dátum: 10 nov 26, 19:06:49 »

elég egyértelmű h van magyar klán, elég sok van... de a magyar klánok közül az enyém a legjobb, ugyani legjobb helyezésünk 189. volt Nevet igaz most nagyon rossz formában van a sok játékhiba miatt  Szomorú de ezek elmúltak tehát ismét a fellegekbe viszem a klánom...de azért néhány új kari is jól jönne-.-

amint látom viktor-sama ladderban még 1ladder meccset se nyertél Neeem tehát jobb lenne ha fejlődnél, küldök meghívót valamelyik karimból de akkor játsz rendesen (az az legyél fent sokat, és fejlődj jól)

am valaki megtudná mondani h hol a ....-ban vannak már az új karik mert már 2hete mondták h 1hét múlva új karik-.-
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13010 Dátum: 10 nov 26, 19:28:47 »

http://www.naruto-boards.com/649957/upcoming-character-spoiler-pics-.slash.-discussion/
Érdemes megnézni, én Adamemstől kaptam a linket... hát nem tudom, én hiányolok 1 jobb Kakashit... szerintem van annyira fő szereplő ő is, mint Sasuke, szóval egy 3. fajta még nyugodtan jöhetne belőle...
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13011 Dátum: 10 nov 26, 20:18:28 »

kösz bow bow : Nem kell ennyi emoticon! Bőven megteszi egy vagy max. kettő is! Moderátor
 :Dna már alig várom szerintem ezekből sok lessz amit csak 36oson lehet megszerezni, de nekem nem akadály, fő karim simán 36os isten átlaggal Nevet na ezzel csak meg lessz a kettő sor
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 27, 09:47:20 írta Aes Sedai » Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13012 Dátum: 10 nov 26, 22:21:54 »

Nyilván nem láttál még olyat h egy képesség átvált egy másikká használat után,így az alap 4 képesség,az néhol 6 is lehet.Pl ott van sima Lee.Neki elég sok képessége van(2+2+1+1=6).Deidara-nak is 6db van,(egy váltó+3támadóskillje+robbantás+invu),S-Jiraiyanak,S-Saukénak 5skillje van...stb,stb

És ott van a csúcstartó Sasori 8skillel(első skill+2*3skill+invu=8)
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13013 Dátum: 10 nov 27, 14:58:00 »

jól mondja zoli, a képességek majd váltani fognak, de azért kíváncsi vagyok h milyen erejük lesznek, ha valaki megtudja mondani h ki mit fog tudni, annak örülnék Mosolyog
am valaki tudja h miért nincsenek már kint a karik? csak mert már 1hete kint kéne lenniük
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13014 Dátum: 10 nov 27, 19:53:41 »

Hááááát... majd bezavarom Adamemset ide a topicba, neki vannak erről infói, mondogatta nekem, de nem nagyon jegyeztem meg sajna... csak annyit h Nagato 3. skillje 40 hpt tölt vissza mindenkire, Asura path Pein altja pedig 15öt sebez 1 randomért allra
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13015 Dátum: 10 nov 29, 17:13:39 »

Na, ahogy látjátok az aláirásomban, végre sikerült elérnem a 36 levelt! Nagyon örülök neki, bár elég nehéz volt. Váltogatnom kellett a csapatokat, ugyanis az esetek kb. 90%ában AoE csapattal találkoztam sajna... Majd talán valamikor resetelem az accomat, de addig biztosan nem, amig nem tudom hogy az új kariknak kell-e a 36-os szint. Nevet
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13016 Dátum: 10 nov 29, 20:06:44 »

hát én meg küzködöm magam fel fel hogy mire ittlesznek az uj karik adugra felmenjek saninra . amugy én ezzel fejlödök kakashi zaku lee s...valaki mondana egy teamot amivel + 20 felé lehet felmeni??? előre is kösz hogojo..(mikor lesz már uj deidara???ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 29, 20:07:55 írta hogojoo » Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13017 Dátum: 10 nov 30, 12:02:53 »

Hát, mivel eléggé sok AoE csapat van, azaz cheap, én javaslom neked a Kidomaru-Tayuya-Tenten(S) csapatot. Nekem is ezzel kellett hajtani a végén, mert ellenem is csak cheapek jöttek. De szerintem be fog neked is válni, mert pl. Én Sanninon (lvl35) +11-et csináltam velük. Nevet Majd talán fejlödök tovább is, de csak az új karik után.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13018 Dátum: 10 nov 30, 13:40:19 »

hát én jelenleg az s lee,shino,tema vagy tema helyett kint tudom ajánlani, ha rájössz elég lazán lehet vele alázni Nevet
am nekem saninon az eddigi legjobb streakom +20vagy 21 volt fejből már nemtudom, de emlékszem h 31-ről 35végéig jutottam ezzel a 20-21-el Mosolyog
Naplózva

gabyjr
Újonc
*

« Válasz #13019 Dátum: 10 dec 01, 00:14:19 »

Sziasztok.

Szeretnék magyar klánhoz csatlakozni. Nemrég kezdtem el a játékot és nagyon megtettszett Mosolyog
12-es szintű vagyok, és kiszedtem 3 karakter.
Előre is köszönöm a meghivást Mosolyog
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins