24 nov 29, 22:43:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 847 848 [849] 850 851 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036118 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
waranty
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12720 Dátum: 10 aug 18, 12:37:16 »

Wins:   35
Losses:   16
Win percentage:   68.63 %
Streak:   +1
Highest Streak:   +12
megvan:
,Demon brothers,zabuza,oboro,yiroubou,kidomaru,kimimmaro,tayuya,Sakon,iruka,Yoroi,Anko,Kabuto,Kyuubinaruto,Cursed seal Sasuke,naruto S,Sakura S,RockLeeSTenten S,ShikamaruS,ChiyoS
Naplózva
exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12721 Dátum: 10 aug 18, 17:54:03 »

én amondó vagyok ne fáradozzatok vele smirksweat
amilyen értelmes ötletek vannak mostanában elég jó irányba halad a megszűnéshez (lehet eltúlzom de az elmúlt pár hónapba én már rá se ismerek erre a játékra és ahogy néztem a comenteket nem okoztak valami nagy ujjongást a mostani balancek   >.<#)

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12722 Dátum: 10 aug 18, 19:21:05 »

A stratégia részében egyetértek ezért látom nagyon jónak ezt a játékot Nevet. Én ezt a csapatot nagyon szeretem:
Obito- Demon bráner- És izumo kotetsu. 3 fekete és 70 sebzés(obito 25 piercing, izumo kotetsu 15 piercing none chakra és démon tesók 30 sebzés két fekete, de az is lehetne hogy 1 fekete 1 zöld 65 piercing és 1 kör stun ugyenez csak a démon tesóknak a chain shred)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12723 Dátum: 10 aug 18, 21:56:46 »

Nah meg egy pár dologra kíváncsi vagyok,elég rossz az angolom:D
valaki leírja röviden,hogy ezek a karakterek miket tudnak?
Oboro,Dosu,Asuma,Kin,Jiroubu 3. skill,Rehab Gaara 1. skill.,YKakashi sharinganja(itt csak hogy mit tud másolni pontosan) illetve Obito.
Ezeket röviden le tudja valaki írni?
köszi^^"

Illetve még az kéne hogy az miért van hogy harc közben simán visszadob a főmenübe? elindul a harc lemegy 1-2 kör aztán simán megszakad az egész -.-
de ma este már harmadszor...
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 18, 21:59:15 írta Mistich » Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12724 Dátum: 10 aug 19, 00:01:51 »

Hát mivel az angolom nekem se a legjobb de nagyjából értem és eltudom mondani.

Oboro:

haze clones:  a, 2 körön át többet sebez a 3.skilljével(15 helyett 25öt)
                     b, 2.skillje mindenkire hat 2 körön keresztül
                     c, kap 20 d defenset
                     d, invulnerable lesz 2 krörn keresztül a physical melee skillekre

Underground Ambush: 20 damage és stunnolja ellenfél fizikai és ranged skilljét.haze clones alatt mindenkire hat.

Exploding Kunai: 15 damage mindenkinek haze clones alatt 25.

Dosu:

Melody Arm Tuning: 5 körön keresztül a 2. és 3. skillje dupla damaget okoz.

Vibrating Sound Drill:  
                                 a, 20 damage egy ellenfélnek,melody arm tuning alatt 40.  
                                  b, ha az ellenfél használ egy skillt a következő körben akk nem tud invulnerable-ba menni + nem tudja lecsökkenteni támadásunkat.
                                  c, egyrészt pedig meg is "jelöli" vele az ellenfelet ugyanis csak azon használható a 3.skillje akin használta előtte ezt a skilljét.4 körön keresztül lesz használható a 3.skillje a megjelölt ellenfélen.

Sound Manipulation:   Olyan ellenfélen használható aki meg lett "jelölve" vibrating sound drillel.
                                  a,10 afflication damage + veszít egy csakrtá az ellenfél.Melody arm tuning alatt 20 afflicatin damage.
                                  b,Akin használva volt ez a skill az onnantól kezdve 5tel több fizika damaget fog elszenvedni.Ha 2szer használtad már az ellenfélen akk értelemszerűen 10zel több physical damaget fog elszenvedni és így tovább.

Asuma

Flying Swallow: a,mindenki a csapatba  beleértve magát  is kap egy 15pontos damage reductiont(lecsökkenti ellenfél támadását 15ponttal),3 körig
                        b,minden ellenfél 3 körön át 10 damaget szenved körönként.
                        c,ezután használható lesz asume 3.skillje a finishing blow

Self Sacrifice:    Rátéve ezt egy csapattagra,mind asume mind a csapattársa invulnerable lesz az ellenfél melee skilljére 1 körig.

Finishing Blow: a,Akkor lehet használni amikor a Flying Swallow aktív,azaz használod.
                        b,35 damage + ellenfél veszít 2 csakrát röviden.

Kin

Unnerving Bells: a,amelyik ellenfélre ráteszed annak a csakra és mental skilljei 1el több csakrába kerülnek 2 körön keresztül.
                          b, + ha ez alatt a 2 kör alatt az az ellenfél használ 1 skillt még elszenved egy 10 pontos piercing damaget.

Needle and Bell Trap:  a,akire ezt a skillt ráteszed 2 körön keresztül nem lesz képes reduce damage(támadást lecsökkenteni) és nem tud invulnerable-ba se menni.
                                  b, +ha ez alatt a 2kör alatt az ellenfél használ egy skillt akkor a következő körben 50% több damaget(kárt) szenved a támadásokból.

Illusion Duplication Attack: 15 damage egy ellenfélnek,ami minden egyes használat után 5tel nő.Tehát először 15 majd 20 majd 25..... damaget okoz.Azonban ha közben stunnolják,újra visszaáll 15re a damage értéke.

Jiroubu 3. skill

Dungeon Chamber of Nothingness: a,akire ráteszed attól 3 körön át 1 csakrát lop.
                                                      b,mindenki a csapatban kap 35 d.defenset 3 körön keresztül,de ha közben csökkentünk ezen nem áll vissza a következő körben ismét 35re,marad annyi amire levittük.
                                                      c,azonban véget ér egyből ha ezt a 35 d.defenset elpusztítjuk az egyik társánál vagy ha Jiroubu veszít az életpontjából.Tehát ha Naruto rasenganával támadunk akk véget is ér 1 kör alatt a skill.

Rehab Gaara 1. skill

Quicksand Waterfall: a,minden ellenfél 10 piercing damaget szenved.
                                b,egyik ellenfél se tud damaget lecsökkenteni vagy invulnerable-ba menni.1körig.
                                c,egyrészt pedig használható lesz a 2.skill (Desert Imperial Funeral) az ellenfeleken a következő körben.utána már nem.

Desert Imperial Funeral: Csak akkor használható ha az előtte lévő körben használtad a Quicksand Waterfallt.Akin használod ezt a skillt elpusztítja minden destructible defensét és 50 pontos kárt okoz neki.

YKakashi sharinganja gyakorlatilag minden skillt lemásol ami nem egyedi=unique illetve ami nem igényel előkészületet,tehát pl az előbb említett Desert Imperial Funeralt nem tudná lemásolni mert ahhoz az előző körben használni kell Quicksand Waterfallt.Vagy nem lehet használni ugyanígy Zaku Extreme air cutterjét se mert az is előkészületet(Air cutter) igényel.

Obito

Piercing Stab: 15 sima damage 1ellenfélnek,25 piercing damage ha sharingant használja.Plusz ha sharingant használja nem csak többet sebez de figyelmen kívül hagyja h az ellenfél invulnerable-ba van.

Obito Goukakyuu no Jutsu: 3 körön át,körönkénti 10 afflication damage 1 ellenfélnek.

Obito Sharingan: a, counter skilleket eltávolítja ha jól értelmeztem de ebben nem vagyok biztos mert még nem tapasztaltam ,nem tom pontosan mit csinálhat.
                          b,piercing stab 25öt sebez + figyelmen kívül hagyja ha az ellenfél invulnerable-ba van és nem lehet counter attackal visszaverni ,3 körig tart.
                          c, obito 50 % damage csökkentéssel bír 3 körig

Na ennyi lenne remélem segítettem. Nevet Közben észrevettem h 2 Asuma is van ha te másikra voltál kíváncsi akkor azt holnap írom már le.Helyesírási hibáért és nyelvezetért elnézést.

« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 17:43:30 írta zoli00014 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12725 Dátum: 10 aug 19, 18:06:54 »

Tegnap-tegnalelött beregeltem megnézni h mijen, az 1. küldi megvan most probálgatom a team-eket és eddig a legjobb: Kankuro-Shikamaru-TenTen

Quick-be 8-0 a streak-em

Ezt nem akarom elhinni ladder-be 2 karaktere maradt az ellennek mind a 2-nek 10 hp én köröm jött erre vissza lép a menübe és nem adja meg a gyözelmet...
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 18:16:36 írta laci1005 » Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12726 Dátum: 10 aug 19, 18:51:27 »

Basszus nekem is.Ma legalább 10szer vissza küldött a menübe.Akk már nem csak nálad van ez a jelenség Mistich. Nevet
Ú látszik mindenkit visszaküldözget a menübe,nekem meg már az agyamra ment. Nevet Hagytam is inkább.
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12727 Dátum: 10 aug 19, 20:18:36 »

az én legjobb csapatom amit eddig találtam az zaku (minden ellenbe 45 sebzés) temari (1 ellenbe 35 2-be pedig 25 sebzés) a 3.nak pedig vagy haku (ha bejön neki a tükör 3 körig szinte nem sebződik és az összes ellen 3 körön kerestül 10-el) vagy vki más pl aki kell a küldetéshez így tudtam 1 nap alatt a temari-s meg a zaku-s küldetést is egyszerre megcsinálni másnap meg neji-t beraktam 3.nak és győztem vele ma kiba-t próbálgattam már vele is megvan 2 vagy 3
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12728 Dátum: 10 aug 21, 07:49:47 »

Basszus mér léptet ki mindig.Végre jött hang ninja ellenem 2 is erre kiléptet.Mér nem csinálnak már ezzel valamit???
Amúgy msot csinálom az A-rankos küldiket,de soká fog tartani ha kilptet állandóan.
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12729 Dátum: 10 aug 23, 11:07:45 »

hello, én most kezdtem játszani ugy másfél honap után, és azt kell, mondanom, hogy: hű b@zmeg...
a kankuro orochimaru cs sasuke csapattal csináltam egy 8as streaket, h felmenjek sanninra, most meg ilyen csapatok vernek el, h chiyo tenten s kidoumaru , meg naruto kankuro rin  Technikai KO
elég szarnak érzem magam Nyelvesít

szerk.: na 2 vereség után nyertem, de jo h én is csak a 3. meccsen veszem észre css nerfjét  >.<#

vki esetleg nem tud egy jo csapatot jinchuurikire? (minden kari meg van)

szerk2.: basszus most már nem birok magammal, 2 megnyert csatábol léptetett ki a végén Hmm?
láttam h mindenki ezzel szenved, hát tényleg elég idegesitő
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 11:37:18 írta MiNamikaze » Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12730 Dátum: 10 aug 23, 19:24:38 »

Nekem Tenten,Young Kakashi,Temari ezzel nyertem 6 menetet zsinórban ladderben.  Nevet
Lee vel tudtok ajánlani valamilyen csapatot?
lee-temari-shikamaru
jinchuurikire egy csapat:
kin-naruto(s)-young kakashi
nagyon idegesitő h kidob folyton már 2 küldetés meg lenne ha nem dobna ki folyton
nagyon el romlik ez a naruto-arena is soha nem fog uj kari jönni...:S
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 19:27:21 írta sharko21/faranight » Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12731 Dátum: 10 aug 23, 20:44:44 »

Ez történik mindenkivel jelenleg.Boardon írták h majd h kijavítják mindenesetre amíg ez nem történik meg addig én nem játszok vele.Nem hiányzik nekem h felidegesítsem magam rajta. Nevet 
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12732 Dátum: 10 aug 24, 11:12:34 »

ritkán szoktam tanácsot kérni de ez most olyan Nevet mindenki meg van missing nin szinten kivéve kyuubi narutot CSS t és kimmimarot és sakonnal kellene egy jo csapat
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12733 Dátum: 10 aug 24, 11:25:27 »

Sakon-Kabuto-ésmégvalakiakijónagyokattudtámadni Nevet régebben sok embernek bevállt Sakon és Kabuto egy csapatba, nekem nem, ezért  sem tudok 3. embert mondani melléjük Nevet
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12734 Dátum: 10 aug 24, 11:29:06 »

Igen,tényleg jók együtt. Próbáld ki Chiyo-t vagy Kankurot mellé Mosolyog Ladder csapatnak sem utolsók így együtt^^
Ez olyan kicseszés az aréna... Miért csak akkor dob vissza amikor nyerésre állok?? Akkor cseszik kidobni amikor elvernek xDD
Valaki mond egy jó kis ladder team-et?
ANBU-ig mindenki megvan csak Kurenai nincs.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 847 848 [849] 850 851 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins