24 nov 29, 22:45:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 845 846 [847] 848 849 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036120 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
hungarygaara
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12690 Dátum: 10 aug 13, 01:50:39 »

na ja egy ilyen deidara nem esélyes sőt biztos h nem lesz. De remélem most már senin naruto is felkerül és gyorsan megszerezhetemXD, na és persze a peintestek is jöhetnének.

Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12691 Dátum: 10 aug 13, 02:11:37 »

Szerintem nemsokára jönnek:
Pein testek,Nagato,Sennin Naruto,Ibiki(?),Konohamaru,Új Kakashi....Innen Spoiler,aki nem olvas mangát ne olvasson tovább!
Új Sasuke is kell majd a Danzou-s harc után. Ja meg persze majd maga Danzou is xD Plusz majd ott fog jönni szerintem Tobi,meg nemsokára Zetsu se fog ártani xD
bár ezek már mangás részek de elég sok új karakter lesz.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 13, 02:12:13 írta Mistich » Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12692 Dátum: 10 aug 13, 07:23:06 »

Á nem igaz,nem bírtam ellenállni h ne olvassam el. Nevet Bár nem haltam bele,csak megtudtam kiket látok majd harcolni. Nevet

Én és többi painre tippelek,bár új Kakashira nem tom mennyi esély van,mert rendesen legutóbb Kakuzo ellen harcolt,akkor már berakták volna mikor Kakuzot.Mert most Pain ellne új technikára nem emlékszem.Egyébként had kérdezem már meg h Kakashi tényleg meghalt?Pm-be kérem a spoilert.(igen v nem) Nevet

hát igen még Sennin Naruto is esélyes nagyon.Egyébként a békák közül is berakhatnának párat pl a házaspárt,Shimát és Fukasakut , Gamabuntát.... v Killer Beet,Konohamarut.talán magát Nagatot is.
Naplózva

sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12693 Dátum: 10 aug 13, 08:47:51 »

Aki mangát nem néz ezt se nézze meg Nevet
szerintem akkor már jöhet a Samehada-vé átalakult kisame is nem? meg 1 új kabutó orochimaru erejével v talán a 8 farku is belefér
Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
renato
Vendég
« Válasz #12694 Dátum: 10 aug 13, 14:31:12 »

A mangás karikat szerintem még ne non beszéljük, mert még odébb lesznek, de állítólag van már 1 Danzou, csak az GM kari :/ de ezt is csak úgy hallottam h valaki hallotta, h valaki látta, h... stb... Nevet szal ez sem 100%

Amúgy Kakashi KakuzU ellen nem használt olyan sok támadást, abból nem is lehetne 1 értelmes kari, viszont PEin ellen használta pl a Raikirijét (igaz ezt Kaki ellen is), használta a Kirint is, Mangekyou Sharingant részletesebben láttuk, használta még a Dorjuu Heki-t is, szal a Pein elleni harcából egy jobb Kakashi jönne ki, mint a Kakuzu elleniből. Bár Luapman simán elcseszné azt a karit is, mint ahogy sok mást (pl: Dei, Minato, Itachi/BD, stb...)
Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12695 Dátum: 10 aug 14, 07:34:24 »

Aki mangát nem néz ezt se nézze meg Nevet
szerintem akkor már jöhet a Samehada-vé átalakult kisame is nem? meg 1 új kabutó orochimaru erejével v talán a 8 farku is belefér
Ezt se olvassa aki nem néz mmangát!!!!!
kisame eddig semmit sem csinált csak hallgatózott meg áttört egy falat... ebböl szerintem nem igazán lehetne uj karit csinálni Nevet tehát nem csak az a kizáró ok h az animeben nem volt
am killerbee tényleg jöhetne már vagy lassan a pein ek vagy tényleg jo lenne egy sennin naruto
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 14, 07:35:02 írta sharko21/faranight » Naplózva

sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12696 Dátum: 10 aug 14, 10:02:27 »

sharko21/faranight

én nem  arról beszélek amikor kard lett hanem amikor ilyen kordilszerűség lett belőle:D
Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12697 Dátum: 10 aug 14, 11:15:51 »

faranight:
azért csinált már dolgokat... a Bee elleni harc után simán meg lehetne csinálni majd.
Volt amikor visszatöltötte az életét,volt az a kib*szott nagy vízgömb vagy mi xD meg volt amikor összeolvadt a Samehadával...
ez már kapásból 3 technika amit belehetne rakni Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12698 Dátum: 10 aug 14, 13:14:02 »

Téged meg am valószínűleg le fognak **szni, mert spoilerezel Nevet Amúgy Killer Bee-t érdekel h milyenre fogják majd megcsinni, szerintem vmi ultragagyi aoe ember lesz... vagy vmi Juugo koppintás (nagy támadások, de sok chakrát emésztenek fel). Egy elhamarkodott MS szöszit is várhatunk szerintem, és még nagy esélye van egy úgyszint elhamarkodott Tobinak is. Bár szerintem még odébb lesznek az új karik.
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12699 Dátum: 10 aug 14, 18:13:26 »

na ja sok karakter lehetőség van.de még idő mire megcsinálják. jelenleg a karaktereket akarják tökéletesíteni azzal h rontanak rajtuk.kankurot is most rontották azzal h a fonalak csakrába kerülnek.na de mind1 így is erős
am sikerült felmennem jinchuurikire 86-13 átlaggal Nevet Kiröhög

Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12700 Dátum: 10 aug 15, 10:40:25 »

Megkérném Psanyi felhasználót, hogy nagyon sürgősen fejezze be a trollkodást, különben kitiltás lesz a vége! Olvasd el a Fórumszabályzatot! Most.

Moderátor
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12701 Dátum: 10 aug 15, 11:16:14 »

Az szép, grat Nevet Én meg kezdek végre megint magamra találni, sikerült legyőznöm egy Jinchuurikit, de sajnos tegnap és ma reggel sikerült olyan szinten lerontanon az átlagom, hogy most csak Sannin elejére jöttem vissza
Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12702 Dátum: 10 aug 15, 13:27:06 »

Én unalmamban kezdtem egy teljesen új accot és elég jol haladokk szentem simán eljutottam missing-ninre 24-4es stattal(+10 streak) úgy h csak az alapok vannak meg +naruto(s)
sok küldi nincs még meg de majd missing-nin végén megcsinálom
ugy h haladok pedig csak tegnap kezdtem és van 2 jo csapim ami jinchuurikin beválhat de ez titok addig mig nem tesztelem öket, de az egyikkel eddig +10 ladderben a másikal meg +15 quickben(3man adták fel egyböl)
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 15, 13:30:37 írta sharko21/faranight » Naplózva

dupla0
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12703 Dátum: 10 aug 15, 14:36:42 »

mondanátok jó teameket kisamevel, vagy itachival mert a deidara-s küldit csinálom Nevet
jah és ha stratégiát is mondanátok megköszönném mivel ezeket a karaktereket még nem nagyon ismerem Nevet
köszi

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12704 Dátum: 10 aug 15, 20:50:48 »

Itachi-Anko-Shizune. Ankoval rárakod vkire a Hidden Shadow Snake Hand-et, és rápakolsz az áldozatodra minden affliction skillt
Naplózva
Oldalak: 1 ... 845 846 [847] 848 849 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins