sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12675 Dátum: 10 aug 08, 23:44:22 » |
|
háj!vááá kankuro kapja a következő nerfet! miért?mert kibaszott erős!! találtam 1 uj favorit team-ot Naruto Itachi Double és kankuro ezzel a teammal alázok lazán kinyomtam elsőre vele a 8 leader gamet és miért kaptam ki a 8. után vajon? mert szembetalálkozok ugyanezzel a csapattal aki elötte 1 47es tag volt... szóval überimba team ha 47es emberke is ezzel szaladgál:D jah és mégvmi itt nemrég szidtátok kankurot hogy ilyen gyenge olyan gyenge... kankuro erősebb mint volt csak fel kell stackelni a fonalakat...
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12676 Dátum: 10 aug 09, 01:43:33 » |
|
na ja én is ezt mondtam kankurorol, h mijen erős.am itachival se lehet rossz, de sztem zakuval még mindig erősebb. am mén is harcoltam 48assal aki 23-0ban volt, bár én bevertem.(jó harc volt). am h lehetséges az h az ellenfél körönként használ 3csakrát, amikor csak 2karaktere van, és csupa megszabottat???????? így vertek be, rohadtul felidegesített a kölke
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 09, 02:49:14 írta hungarygaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12677 Dátum: 10 aug 09, 10:45:34 » |
|
akkor mit kapok érte? ja és hol tom megnézni a küldiket és hogy érted hogy konohai ninját ? az arénában ? kell legyőzni 12-szer vagy ha 3-an vannak egy csapatban akkor elég csak 4-szer legyőzni egy csapatot egyfolytában kell győzni ? vagy meg lehet szakítani ? mit ír ki ha teljesítem? kicsit sok a kérdés de hát ég kezdő vok
Semmit, ez egy előküldetés, a későbbiekben asszem 4 küldetésnek lesz a feltétele, hogy ezt elvégezd. A Ninja Missions-nál tod megnézni, Konohai ninja alatt pedig olyan karaktereket ért a játék, akik Konohában élnek. Ha egy csapatba pl: 2 konohai ninja van azt 2nek számítja a játék, ha 1 se, akkor egyértelműen nem számol semmit. Nem kell egyfolytába győzni hozzá (még). Ha quick game-be teljesíted akkor semmit, ha Ladderba, akkor a meccs végén kiírja, hogy teljesítetted a küldetést. Remélem érthetően írtam le Kankuro igenis jó karakter, ahogy mondjátok. Kap D.Deffet is, meg még erősebbek is lesznek a skilljei ha használod a "fonalakat". Amúgy nekem 1x egy 41-0s gyerek rowját sikerült megszakítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12678 Dátum: 10 aug 10, 06:15:12 » |
|
Valaki tud mondani egy csapatot Shinohoz.Missing-ninig meg van mindenki. Egyébként sztem se gyenge Kankuro de én akkor is jobban szerettem a régit.Mindig elfelejtem felhúzni a fonalakt mikor nem csinálok vele semmit ez elég bosszantó. Mint ahogy ezek az A-s előküldik.Még soká végzek velük.Mert nincs nagyon kedvem szenvedni vele h nem kapok érte karit.De szépen lassan meg lesz.A row már csak Shinonál hiányzik. renato:Utána biztos elküldött a ......,miután megverted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12679 Dátum: 10 aug 10, 13:09:35 » |
|
még 2 dolgot szeretnék kérdezni hogy lehet az hogy valaki academy student és van gai senseije meg stb a másik dolog mit jelentenek azok a chakra négyzetek a jutsuk mellett, meg mindig kapok minden chakrábókl 1-et? vagy hogy van ez
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12680 Dátum: 10 aug 10, 14:13:13 » |
|
ugy van gai senseie, hogy pl elért egy szintet, Jounint. Ezután resetelte, vagyis nullázta az elért szintjét, és így Academy Student lett ismét, de a megszerzett karaktereket, elvégzett küldetéseket meghagyja. a chakra négyzetek: Zöld: taijutsu piros: bloodline, vagyis vérvonal, pl byakugan, sharingan. Kék: Ninjutsu, ez kell pééldául naruto rasenganjahoz, chidorihoz, ilyesmi van a fehér, az a Genjutsu: azt használja ino, shikamaru, meg ezek (illúziók) fekete: random tehát azt használja pl kankuro, és chiyo meg még néhány ember vagyis sok Chakrát h kapsz azt én sem tom, de pl úgy csinálj csapatot, ha van benne olyan kari amihez ninjutsu kell, (kék) akkor ne legyen megint, mert akkor másikkal nem tudsz jutsut nyomni remélem érted. Amikor nyomod a köröket, biztos észrevetted h kijön egy ablak, és ott lehet pontot hozzáadni. javitsatok ki ha tévedek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12681 Dátum: 10 aug 10, 14:22:06 » |
|
ahány élő karaktered van annyi véletlenszerő chakrát kapsz tehát minnél több életbenlévő karid van annál több chakrát kapsz körönként remélem érthető volt:D
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12682 Dátum: 10 aug 10, 16:00:02 » |
|
Örülök ha csak oda küldött el Amúgy mostmár nem működne az ő csapata se, mert a stunt ugye eltörölték a játékból amúgy a Kakashi-ShikaS-Young Kakashi csapattal volt, nem volt gyenge ellenfél, de én jobbnak bizonyultam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12683 Dátum: 10 aug 11, 01:33:19 » |
|
temarihoz kankuro és naruto is elég jó, de naruto helyett zaku kin és dosu is remek akárcsak tenten.de ha elmondod hagyas szintű vagy és h mijen karaktereid vannak akkor több csapatot is tudok mondani. am 24 levelen 37 level ellen volt durva harcom Top 10 Winstreak * 1. -God +50 streak * 2. ripichip +42 streak * 3. elixir_warrior +42 streak * 4. Mathews_Fox +40 streak * 5. Garbucks +40 streak * 6. pillodaniel +40 streak * 7. SHiMr +40 streak * 8. narumiayumo +40 streak(az én másod karim) * 9. chowchow +40 streak * 10. kimimaro1213 +39 streak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 02:33:25 írta hungarygaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12684 Dátum: 10 aug 11, 08:32:16 » |
|
Grat hungarygaara az eredményeidhez! Meg ahogy láttam még nincs megszakítva az a 40-es row se.Tehát lehet még több lesz. Közben már csak 2 előküldi nincs meg azok megvannak irány ANBU. Hungarygaara szted jó ez a team naruto/sasuke/chiyo.Jobb mint a naruto/sasuke/kankuro?Mert eddig ladderbe ezt a teamet használtam szinte mindig.De sztem chiyo is elég erős lehet azt használom majd kankuro helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagytomi1997
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12685 Dátum: 10 aug 11, 11:11:01 » |
|
Grat HungaryGaara! És megtudnád mondani milyen teammel sikerült ez a nagyszerű eredmény? Más: Tud valaki valamit az új karikról? És (tudom éssel nem kezdünk mondatot ) mik az elképzeléseitek róluk ( kik lesznek, milyen képességekkel stb.)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12686 Dátum: 10 aug 11, 11:48:33 » |
|
Én örülnék ha a Peinek benne lennének, és egy jobb fajta Kakashi is, mivel KakashiS-et eléggé elbarmolták... valamint még Sennin Narutora gondoltam, vagy egy "kissebb" Kyuubira (értsd a kissebbet az alatt, amivé Naruto vált a Pein elleni harc során)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 11:49:07 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12687 Dátum: 10 aug 11, 12:03:07 » |
|
én még szivesen látnám esetleg Tobit, vagy akár Zetsut, bár még nem igazán láttam tőle nagy dolgokat Illetve még lehetne Temari(S) is Én még arra gondoltam, amikor Painek megtámadják Konohát, és a nagydarab pain rakétákat lő meg ilyenek, az lehetne AoE karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #12688 Dátum: 10 aug 12, 12:33:28 » |
|
én speciel nagyon ritkán találkozok vele mert nem tudom kiért nem tartják jó karakternek. én karakternek el tudnék viselni egy c4-es deidarat. C4 minden ellenséget azonnal kinyír és nem lehet ellene bevédekezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12689 Dátum: 10 aug 12, 19:35:20 » |
|
gaara-ról mi a véleményetek egy csapatba arról hogy kinyír egy enemy-t vele győztem mondjuk nem használtam ezt a képességét fasza volt a csata mert shizunéval meg chioval meg még egy valami homok jouninnal jött rám simán ledaráltam mind a 3 emberem megmaradt hála az extreme air cutternek
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
|