Hát mivel az angolom nekem se a legjobb de nagyjából értem és eltudom mondani.
Oboro:haze clones: a, 2 körön át többet sebez a 3.skilljével(15 helyett 25öt)
b, 2.skillje mindenkire hat 2 körön keresztül
c, kap 20 d defenset
d, invulnerable lesz 2 krörn keresztül a physical melee skillekre
Underground Ambush: 20 damage és stunnolja ellenfél fizikai és ranged skilljét.haze clones alatt mindenkire hat.
Exploding Kunai: 15 damage mindenkinek haze clones alatt 25.
Dosu:Melody Arm Tuning: 5 körön keresztül a 2. és 3. skillje dupla damaget okoz.
Vibrating Sound Drill:
a, 20 damage egy ellenfélnek,melody arm tuning alatt 40.
b, ha az ellenfél használ egy skillt a következő körben akk nem tud invulnerable-ba menni + nem tudja lecsökkenteni támadásunkat.
c, egyrészt pedig meg is "jelöli" vele az ellenfelet ugyanis csak azon használható a 3.skillje akin használta előtte ezt a skilljét.4 körön keresztül lesz használható a 3.skillje a megjelölt ellenfélen.
Sound Manipulation: Olyan ellenfélen használható aki meg lett "jelölve" vibrating sound drillel.
a,10 afflication damage + veszít egy csakrtá az ellenfél.Melody arm tuning alatt 20 afflicatin damage.
b,Akin használva volt ez a skill az onnantól kezdve 5tel több fizika damaget fog elszenvedni.Ha 2szer használtad már az ellenfélen akk értelemszerűen 10zel több physical damaget fog elszenvedni és így tovább.
AsumaFlying Swallow: a,mindenki a csapatba beleértve magát is kap egy 15pontos damage reductiont(lecsökkenti ellenfél támadását 15ponttal),3 körig
b,minden ellenfél 3 körön át 10 damaget szenved körönként.
c,ezután használható lesz asume 3.skillje a finishing blow
Self Sacrifice: Rátéve ezt egy csapattagra,mind asume mind a csapattársa invulnerable lesz az ellenfél melee skilljére 1 körig.
Finishing Blow: a,Akkor lehet használni amikor a Flying Swallow aktív,azaz használod.
b,35 damage + ellenfél veszít 2 csakrát röviden.
KinUnnerving Bells: a,amelyik ellenfélre ráteszed annak a csakra és mental skilljei 1el több csakrába kerülnek 2 körön keresztül.
b, + ha ez alatt a 2 kör alatt az az ellenfél használ 1 skillt még elszenved egy 10 pontos piercing damaget.
Needle and Bell Trap: a,akire ezt a skillt ráteszed 2 körön keresztül nem lesz képes reduce damage(támadást lecsökkenteni) és nem tud invulnerable-ba se menni.
b, +ha ez alatt a 2kör alatt az ellenfél használ egy skillt akkor a következő körben 50% több damaget(kárt) szenved a támadásokból.
Illusion Duplication Attack: 15 damage egy ellenfélnek,ami minden egyes használat után 5tel nő.Tehát először 15 majd 20 majd 25..... damaget okoz.Azonban ha közben stunnolják,újra visszaáll 15re a damage értéke.
Jiroubu 3. skillDungeon Chamber of Nothingness: a,akire ráteszed attól 3 körön át 1 csakrát lop.
b,mindenki a csapatban kap 35 d.defenset 3 körön keresztül,de ha közben csökkentünk ezen nem áll vissza a következő körben ismét 35re,marad annyi amire levittük.
c,azonban véget ér egyből ha ezt a 35 d.defenset elpusztítjuk az egyik társánál vagy ha Jiroubu veszít az életpontjából.Tehát ha Naruto rasenganával támadunk akk véget is ér 1 kör alatt a skill.
Rehab Gaara 1. skillQuicksand Waterfall: a,minden ellenfél 10 piercing damaget szenved.
b,egyik ellenfél se tud damaget lecsökkenteni vagy invulnerable-ba menni.1körig.
c,egyrészt pedig használható lesz a 2.skill (Desert Imperial Funeral) az ellenfeleken a következő körben.utána már nem.
Desert Imperial Funeral: Csak akkor használható ha az előtte lévő körben használtad a Quicksand Waterfallt.Akin használod ezt a skillt elpusztítja minden destructible defensét és 50 pontos kárt okoz neki.
YKakashi sharinganja gyakorlatilag minden skillt lemásol ami nem egyedi=unique illetve ami nem igényel előkészületet,tehát pl az előbb említett Desert Imperial Funeralt nem tudná lemásolni mert ahhoz az előző körben használni kell Quicksand Waterfallt.Vagy nem lehet használni ugyanígy Zaku Extreme air cutterjét se mert az is előkészületet(Air cutter) igényel.
ObitoPiercing Stab: 15 sima damage 1ellenfélnek,25 piercing damage ha sharingant használja.Plusz ha sharingant használja nem csak többet sebez de figyelmen kívül hagyja h az ellenfél invulnerable-ba van.
Obito Goukakyuu no Jutsu: 3 körön át,körönkénti 10 afflication damage 1 ellenfélnek.
Obito Sharingan: a, counter skilleket eltávolítja ha jól értelmeztem de ebben nem vagyok biztos mert még nem tapasztaltam ,nem tom pontosan mit csinálhat.
b,piercing stab 25öt sebez + figyelmen kívül hagyja ha az ellenfél invulnerable-ba van és nem lehet counter attackal visszaverni ,3 körig tart.
c, obito 50 % damage csökkentéssel bír 3 körig
Na ennyi lenne remélem segítettem.
Közben észrevettem h 2 Asuma is van ha te másikra voltál kíváncsi akkor azt holnap írom már le.Helyesírási hibáért és nyelvezetért elnézést.