24 nov 29, 23:40:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 846 847 [848] 849 850 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036181 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #12705 Dátum: 10 aug 15, 21:46:38 »

Akkor szerintem félreértelmeztem, ha megkérlek elmagyaráznád nekem hogy mit jelent ez: That enemy will take 5 more damage from offensive affliction effects for 2 turns. Csak mert én ezt értelmeztem úgy
Naplózva
Doci95
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12706 Dátum: 10 aug 16, 00:36:57 »

Sziasztok!
A CS sasuke küldit csinálom.
Egyszer sikerült 5/6 ra de kikaptam és 0/6 lett kétszer is  Szomorú
Tudtok ajánlani valami jó csapatot?
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12707 Dátum: 10 aug 16, 00:59:57 »

Sasukéhez van sok Mosolyog
Naruto-Sasuke-Sakura
Naruto-Kankuro
Naruto-Shino(régen jó volt nem tudom Shinon változtattak-e valamit)
Naruto-Ino

Persze van még de nekem ezek a kedvenceim. Főleg az első,elég erős csapat Mosolyog
hungarygaara lehet egy kérdésem?
ugye ajánlottad a zaku-kankuro-naruto csapatot ladder-hez. tudsz hozzájuk egy rövid stratégia félét írni?ma használtam őket de csak quick-be nyertem velük,ladderben kikaptam:S
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 01:22:25 írta Mistich » Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12708 Dátum: 10 aug 16, 10:14:50 »

sajna nekem nem megy annyira, folyton kikaptam a resetelős szemeteket, és hát s naruto meg s sakura ellen mit érek egy young kakashi gara haku csapattal.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12709 Dátum: 10 aug 16, 11:15:33 »

Manesz: Szerencsésnek mondhatod magad ha csak NarutoS meg SakuraS jött ellened.. őket genin szinten lehet megszerezni, és szerintem nem is olyan hűdejók... igaz, Sakurának elég pöpec kis healelője van, de az se jelent sokat, ha nagy támadásokat teszel rá. Amúgy Y.Kakashi-Gaara-Haku csapattól szerintem ne is várj sokat.. nem tűnik jónak, bár még nem próbáltam. Geninig menj fel a Team7-tel, utánna pedig a Jiroubou-Kidomaru-Tayuya teamet ajánlom
Doci: nincs sehova sem leírva sajnos

Hopp, tényleg, elnézést, gyorsan gépeltem, és nem figyeltem oda a nevedre, sajnálom, ki is javítottam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 11:23:09 írta renato » Naplózva
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12710 Dátum: 10 aug 16, 11:43:46 »

Amúgy valahova le van írva hogy mennyi XP kell egy szinthez?

A válasz:
http://naruto-arena.com/the-ninja-ladder/

XP-t nem ír, csak Szintet!
Naplózva

Doci95
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12711 Dátum: 10 aug 16, 12:12:29 »

Nem tudom szerintem törölték.
Nem tudom írták e már de kicsit sok időbe tartana 840 oldal elolvasása.
A küldetésekhez meg kell felellni az adott rank-hoz vagy megcsinálható hamarabb.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12712 Dátum: 10 aug 16, 18:29:33 »

Waranty tudnád linkelni a profilod? Megnézném az eddigi eredményeid Nevet (nem mintha kételkednék a hozzáértésedben, csak kíváncsi vagyok Nevet) amúgy hanyagold már ezt a csúnya beszédet, nem nagyon szeretik a moderátorok
Naplózva
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #12713 Dátum: 10 aug 17, 15:12:17 »

nekem egyedül az nem tetszik a játékban hogy a karakterek realitása eléggé gyenge pl.: Chidori 60 kirin 45  Lehánylak ez egy vicc akkor rasengan 45 1 kör stun chou oodama rasengan 45 és nem lehet 1 körig bevédekezni meg 1 szines chakra.
A deidara meg olyan szinten reáltalan hogy az hihetetlen c3 20 sebzés mindenkinek legalább piercing lenne de még az se. De egyébként ezeket félretéve jó megvannak a hokagek de a 2. az röhejes. Én itachit(S) akarom megszerezni kiváncsi vok mit csinál a Yata mirror
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12714 Dátum: 10 aug 17, 18:30:47 »

Murcik, én nem akarok kötekedni, de tudod szerintem félre értetted a játék lényegét. Itt nem az a lényeg, hogy minél realisztikusabb, az animehez hű sebzések, stb...legyen. Hanem a stratégia! Hogy hozz ki egy adott csapatodból mindent. Amúgy, már eléggé régen játszottam vele. De kellene, és fejlödni is jó lenne. Néhány jobb csapatot mondanátok?^^Köszi elöre is.^^
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12715 Dátum: 10 aug 17, 21:49:38 »

Dawe: Sennin Jiraiya-Y.Kakashi-Hidan; Tenten(s)-Y.K.-Nidaime; Minato-K.Gaara-Suigetsu
Amúgy a realisztikusságról... hát nem tom, szerintem elég hiányosak az adminok tudásai. Ha már Itachi Tsukoyomiját (ami 3 nap SZENVEDÉS lenne...) 3 kör stunnak veszik (csak...), akkor már az Amaterasut is 7 körös támadásnak kéne venni... mittomén 15 minden körben...
Azt, h mennyire rontják el a karik erősségét mutatja az is, hogy Kakashi(s) Mangekyouja 45 piercinget sebez... oké, hogy a stun skilleket vághatod a kukába utánna, de könyörgöm, ez akkor is egy ki'szott dimenziókapu!! Ez a sebzés édeskevés lenne egy ilyen szintű jutsunál...
De ahogy Dawe is mondta, ezzel nem tunk mit kezdeni, ez stratégia játék, gondolkodni kell.
Naplózva
Doci95
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12716 Dátum: 10 aug 18, 00:14:53 »

Tudtok ajánlani egy csapatot amibe gaara benne van?
Thx

Ja és a reailiszikusságról rasengan 45 öt sebez a sima és az oodama meg 40 et.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 18, 00:21:03 írta Doci95 » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12717 Dátum: 10 aug 18, 02:29:17 »

Roli: Ki kell találni egy jó csapatot. Olyan nincs, hogy legyözhetetlen csapat. kacsint Dorci: Neked pedig ami nekem régen bevált, az a Sakura-Ino-Gaara volt, és a taktika a saving up taktikát képezte. Minél több kék chakra-d kellett legyen, hisz Gaaranak az kell/kellett a homokkoporsóhoz. Nevet
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12718 Dátum: 10 aug 18, 07:04:56 »

Nekem most Inoval és kibával kéne nyernem, na meg hinátával
Hungarygaara adott csapatot,
valaki leírna egy taktikát a sakura gaara ino esetben?Nyelvesít h sok ninjutsut kapjak?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12719 Dátum: 10 aug 18, 08:46:15 »

Dawe: nem Dorci, hanem Doci, nemrég én is beleestem ebbe a hibába  Pojén
Ino-Sakura-Gaara taktikája: bár már közel sincs olyan jó ez a csapat mint anno, a taktika marad a régi: stunnolnod kell mindenkivel 1 valakit, a lényeg az (bár mostmár ez nem megvalósítható...), hogy e hagyd megmoccanni az ellenfeledet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 846 847 [848] 849 850 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins