24 nov 30, 03:47:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 843 844 [845] 846 847 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036329 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
sensei
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

GentleMan :)

« Válasz #12660 Dátum: 10 aug 07, 02:39:39 »

Köszi a segitséget!mongyuk neji és kiba küldetéseit már meg csináltam de később még biztos hasznosak lesznek Mosolyog
a nevem pedig -DeX-  mégegyszer köszi Mosolyog
Naplózva
Mursa-kun
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

nagyon bölcs.

« Válasz #12661 Dátum: 10 aug 07, 05:22:34 »

Nos, a ladder team amit mondtál hungarygaara nagyon is beválik, köszi ^^ jelenleg 8-2 a streakom Mosolyog amúgy elszántam magam, hogy csináljak egy ilyen "kamu" (persze nem az mert igazi infók vannak rajta) playercard féleséget, szerintem tök pofás lett xD és akk majd ha a rangom más lesz lecserélem, LVL-t direkt nem írtam rá, mert azt eléggé gáz lenne azért cserélgetni... Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 06:10:07 írta Mursa-kun » Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12662 Dátum: 10 aug 07, 08:15:04 »

Gratulálok hogy bevált a csapat.Jelenleg én is használom és 21-0 az átlagom, a második karimmal pedig 17-0.Tehát igencsak lehet mondani hogy kezdek visszaérni a régi arénás teljesítményemhez. dex ha lehet linkeld be a karaktered, mert amit találtam karaktert nem biztos h a tiéd.szeretnék biztosra menni tehát pls adj egy linket.
Mursa-kun remek lett ez a playercard.grat. milyen programmal csináltad?
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12663 Dátum: 10 aug 07, 12:38:46 »

hungarygaara szivesen csatlakoznák a klánodba Mosolyog ha van msned privibe megadhatnád esetleg xfire és ott megbeszélhetnénk Nevet
a nevem (nem meglepő) treyman (naruto arenan)
Naplózva

sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12664 Dátum: 10 aug 07, 23:18:00 »

sziasztok

hungarygaara most nézem 41es vagy és (tudomásaim szerint)  magyarok között a raglétrán legelől:D gratz hozzá:) és mint nagy profi tudnál ajánlani 1 jó csapatot leader-re? most térek vissza arénára már jounin voltam régebben csak rezeteltem az accom de az új karik közöl még nincs meg mind szóval lényeg ami lényeg mondanál pár jó csapatot nagyobb szintre?
Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12665 Dátum: 10 aug 07, 23:41:55 »

köszönöm ismételten az elismerést, és igen a magyarok közül a legjobbak között vagyok.am grat neked is a jounin szinthez.csapatnak jelenleg a naruto,zaku,kankuro és a s sakura,chouji,rin csapatot tudom ajánlani mert ezekkel simán el lehet érni akár a +40et is. am sadowkage akarsz csatlakozni a klánomba?

Naplózva

sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12666 Dátum: 10 aug 08, 10:07:01 »

szia ha küldesz 1 meghívót átjövök:) és kössz a csapatot Nevet
jah és mint a fórumon is Sadowkage a nevem in-gameben
ja és mégvalami csak 1 kérdés. Amikor megvan az 5 csakrapontom
 mit kell nézni hogy jó csakra pontot kapjak? ezt sose tudotam tehát nem nyulkálam
hozzá mert a végén mindig arra jutottam hogy elveszett 1 csomó cakrám
és még mefelelő csakrát se kaptam érte...köszi
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 11:27:27 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12667 Dátum: 10 aug 08, 12:24:33 »

elmondaná pm ben vki hogy ezt a játékot hogy kell játszani már a regizés is nehéz volt nem tudtam hogy hogy kell ezért beírtam hogy naruto-arena.com/register és bejött meg támadgattam is de mindig vesztettem nem tom hogy hogy kell (megvan a 2 sor Nevet)
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12668 Dátum: 10 aug 08, 12:26:28 »

Na itt a segítség sadowkage,remélem érhető lesz.

http://img5.imageshack.us/img5/9365/helphq.png.

Közben megszereztem mindenkit missing-ninen.Már csak az A-rank küldik vannak hátra de abból még nagyon sok.Ahhoz nem volt kedvem mivel előküldik és nem ad érte semmilyen karit.De most megcsinálom őket azt irány ANBU.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12669 Dátum: 10 aug 08, 12:48:43 »

Elküldtem a meghívót akik megírták h csatlakozni akarnak a klánomhoz.
Psanyi nemtudom milyen mértékű az angol tudásod, de szerintem nem nehéz megtalálni a játék leírásat, és ha jól emlékszem még képeket is raktak hozzá.Am ha beírod a youtube-ba h naruto-arena akkor biztos fog kiadni sok videót, ami alapján rá lehet jönni a játékra. tehát szerintem próbáld meg ezeket, és ha ezek alapján sem sikerül akkor segítek ismertetni a játékot.
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #12670 Dátum: 10 aug 08, 12:54:32 »

hát van egy kicsi angol tudásom de csak az alapokra lennék kíváncsi a harcv már nagyjából megy meg hogy nagyjából hogy leszek chuunin meg genin meg stb
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 12:55:17 írta Psanyi » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12671 Dátum: 10 aug 08, 13:08:37 »

rendben. nos az alapok közé tartozik a támadás is, hisz enélkül nem lehet támadni.(a harccal kapcsolatban van kérdésed?). tudod h kell kicserélni a karaktereket?
am minél nagyobb rangra jutsz annál több karaktert csinálhatsz meg. minden karakterhez vannak küldetések(a küldetéseket a ninja missionban találod meg). értelem szerűen, ha megcsinálod a küldetést akkor megkapod azt a karaktert.a küldetéseket quick gameben érdemes játszani. a ladder gameben csak akkor kell játszani amikor úgy érzed h elég jó vagy ahoz h a következő szintekre lépj.
ha tudod h kell csapatot váltani akkor én a naruto,zaku,kankuro csapatot ajánlom ladderra. én azt ajánlom mivel még kezdő vagy hogy az első meccseket quick gameben játszd le és ott jöjj rá a karakterek képességire.
még ami fontos: minden körben annyi csakrát kapsz ahány karaktered életben van(a csakrát nem te választod ki).minden karakternek megvan szabva h mijen csakra kell ahoz h támadni tudjon. ha belemész a game manualba, és ott a characters and skillsbe, ott megtalálod a karaktereket, és a képességeiket, és h mijen csakrát kell hozzá használni, és hogy hány kör múlva lehet újrahasználni.
Naplózva

dupla0
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12672 Dátum: 10 aug 08, 15:03:57 »

szia hungarygaara ha küldesz meghívót én is csatlakoznék a klánhoz , a nevem naruto-arena-n is DUPLA0 , és kösz a csapatokat
a naruto-kankuro-zaku csapattal 8 meccsből 7-et nyertem (ladderben) szóval tényleg jó
és még azt kérdezném h van e valaki 21-es szinten itt a fórumon mivel a rehab gaara-s küldiben kéne egy kis segítség

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !

Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12673 Dátum: 10 aug 08, 20:12:16 »

Asszem academyn van 1 mission, 12 konohai ninját kell levadásznod Sasukéval. De ezért még nem kapsz karaktert.
Amúgy itt 1 jó csapat, aki tudja próbálja ki, nekem bevált: Minato-Kazekage-Suigetsu
Naplózva
Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #12674 Dátum: 10 aug 08, 20:20:18 »

akkor mit  kapok érte? ja és hol tom megnézni a küldiket és hogy érted hogy konohai ninját ? az arénában ? kell legyőzni 12-szer vagy ha 3-an vannak egy csapatban akkor elég csak 4-szer legyőzni egy csapatot egyfolytában kell győzni ? vagy meg lehet szakítani ? mit ír ki ha teljesítem? kicsit sok a kérdés de hát  ég kezdő vok
Naplózva

Oldalak: 1 ... 843 844 [845] 846 847 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins