24 dec 02, 23:18:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 827 828 [829] 830 831 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1041563 alkalommal)
0 Felhasználó és 105 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #12420 Dátum: 10 máj 02, 20:48:57 »

Uh, jól kikaptam egy Sakura-Haku-Kiba csapattól, nem is tudtam, hogy Hakut így megváltoztatták, amikor én használtam még régen, teljesen más volt...most ez a csapat gyakorlatilag szétalázott 3 kör után halott volt CSSasuke és Orochimaru, FTKNarutonak pedig volt 30 valahány élete...
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12421 Dátum: 10 máj 02, 22:13:08 »

nekem kankurohoz kéne valami értelmesebb csapat:)youtube-ra beírtam hogy naruto arena kankuro team,kiadta hogy Kiba-Shigure-Kanki...ez eddig rendben is van,egész használható HA kapok tai ch-t...anélkül teljesen használhatatlan...valaki tudna ajánlani valami másmilyet?^^
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12422 Dátum: 10 máj 03, 07:38:34 »

Huuuuuuuuuh... hát most nemrég használtam egy Kankuros csapatot, de nem emlékszek már melyik volt az... de kipróbálhatnád a Kankuro-Temari-Tenten csapatot, taktikát úgy érzem nem kell mellékelni hozzá Nevet
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12423 Dátum: 10 máj 03, 11:30:08 »

megcsináltmam megcsinálmtam megcsináltam Kúl (H)elvertem 4 shino mellett egy sakont is vége(H)köszi a csapatot,de nem is lett rájuk szükség:Dmire elolvastam már megcisnáltam egy Naruto-Sasuke-Kankuro trióval:)elég problémás volt,de szerintem choujival még próblémásabb lesz ötször elverni Jiroubut meg Dosut....egyiket se nagyon látni..

szerk:amióta semmi szükség rá,úgy kapom shinot,mintha muszáj lenne,Narutot viszont cseszik adni...hát csókoltatom:D
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 03, 12:40:23 írta Mistich » Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12424 Dátum: 10 máj 04, 16:06:06 »

Üdv!
Remélem amit most fogok írni, nem számít hirdetésnek vagy illegális dolognak. Szóval: úgy döntöttem hogy eladom a NA-s profilomat -Jounin szintű, 52 kibontott karakterrel(alap karakterek nincsenek bele számolva)- Aki igényt tart a profilomra az írjon rám PM-ben és a részleteket ott megbeszéljük, ne itt mert nem erről szól a topic.

Remélem nem sértettem szabályt, és nem kerül törlésre a hsz-em.
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 04, 16:08:07 írta Tierhold » Naplózva

Awokado
Újonc
*

« Válasz #12425 Dátum: 10 máj 05, 17:16:50 »

Sziasztok!

Anbu küldiket csinálom most, és Köd ninjákat kellene ölnöm, oda csak Haku és Zabuza tartozik? Mert,akkor az elég kevés, és alig jönnek velük  Ördögi
Naplózva

Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12426 Dátum: 10 máj 06, 14:13:59 »

Daemon Brothers és Kisame is annak számít ha jól tudom, bár már nem emlékszem pontosan elég rég csináltam ezt a küldetést. Ha összerak velük akkor próbálj meg győzni aztán kiderül hogy azok vagy nem.

Üdv.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12427 Dátum: 10 máj 06, 14:18:17 »

Ahh, ilyen szerencsétlen is csak én lehetek...Sennin Jiraiya küldijét csinálom (próbálom csinálni), 5 nap alatt összesen 1 Konannal találkoztam, tegnap meglett 3/4, de a negyediknél természetesen kikaptam, így kezdhetem előről Szomorú -.- Ma meg persze egy Konan sem jön, ami nem feltétlenül baj, mert így haladok Sasuke(S) küldetésével Mosolyog
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12428 Dátum: 10 máj 06, 14:28:45 »

sziasztok!tudnátok valakit ajánlani sima Lee mellé?akiket eddig próbáltam minddel kikaptam^^"próbáltam a naruto-sasuke bevált duót de csúfosan elvertek xd...szal valakinek valamilyen ötlet?Mosolyog
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12429 Dátum: 10 máj 06, 14:30:23 »

régen azt hiszem jó volt hozzá a Gaara éééés...uh, nem emlékszem a harmadik emberre, de Lee azóta eléggé megváltozott, nem tudom, jó még-e hozzá Gaara
Naplózva
Uchiha-Melkor
Újonc
*

« Válasz #12430 Dátum: 10 máj 06, 21:19:49 »

Valaki lökjön má Temá-val vagy Shiká-val egy jó team ot Nevet nagyon kéne a Tayuyás küldihez  smirksweat már egy jó ideje szenvedek vele aki tud segiteni anak meg köszöném Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 06, 21:23:32 írta Uchiha-Melkor » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12431 Dátum: 10 máj 06, 21:30:38 »

Kankuro-Temari-Tenten csapat lett nemrég említve, ezt tudom ajánlani. De Shikamaruval valami stunnolós, vagy ilyesmi csapat nem lehet rossz szerintem...próbálgatni kell, a legjobb csapatok legtöbbször így születnek kacsint
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12432 Dátum: 10 máj 07, 09:46:48 »

a régi Lee-hez énis tudnék,de ehhez az újhoz semmi nem jön össze..még mindig a naruto-sasuke-lee-vel próbálkozok,de elég gyengusz...főleg sasu-t kéne lecserélnem,mert így egy Gaara sem akarja feladni...Nevet
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12433 Dátum: 10 máj 07, 15:54:47 »

Kabuto, Orochimaru, Jirobou, Kidomaru, Tayuya, Sakon, Kimimaro és Yoroi is idetartoznak Mosolyog Azt nem tudom, hogy Orochimaru(S) és Kabuto(S) ide tartoznak-e, de gondolom nem vagy olyan szintű, hogy velük találkozz, mivel ahol hang ninjákat kell legyőzni, az kisebb szinten van, mint ez a 2 karakter.
Jéé 200. hsz. ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 07, 15:57:03 írta Krieg » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12434 Dátum: 10 máj 07, 16:04:21 »

A reset miatt bárhol lehet találkozni bármilyen karakterrel. Ééééés kihagytad szerintem Juugot meg Karint a felsorolásból. Az (S) karakterek ugyanúgy annak számítanak mint a sima szériás változatuk kivéve ha odaírják hogy Pre-Shippuuden.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 827 828 [829] 830 831 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins