Awokado
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12405 Dátum: 10 ápr 30, 17:08:17 » |
|
Valaki tudna javasolni egy jó kis ladder teamet missing nin-ről anbura? összes karakter megvan,amit eddig meg lehetett szerezni, meg egy kis gyorstalpaló taktik se volna rossz köszi
|
|
|
Naplózva
|
Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12406 Dátum: 10 ápr 30, 18:45:51 » |
|
Shikamaru-tayuya-tenten:Tenten tekercsei, shika meditate az egyik afflictonosra 2.kör, neck bind arra akire tetted a meditatét és ha tudod akkor tentennel támadj, vagy neck bind helyett meditatet teszel valamelyikre és tayuyaval stunnolsz.Innentöl magátol adódik. Tayuya-tenten-Haku 1.kör, TenTen tekercsei 2.kör, Haku tükrei VAGY tenten támadása VAGY tayuya stunja 3.kör, innentöl meg nemragozom továb vagy olyan tapasztalt hogy tudod mit kell tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12407 Dátum: 10 ápr 30, 19:35:16 » |
|
Nekem Sasukéval, vagy CS Sasukéval kellene csapat, meg jól jönne valami ladderes is, mert nem bírok felmenni sanninra, 29-es vagy 30-as szinten mindig visszaesek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 08:52:10 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12408 Dátum: 10 máj 01, 12:00:34 » |
|
Sziasztok! Krieg, neked ajállom Sasukeval a team7-et cs Sasukeval pedig a Zabuza-Zaku-Css-t. Leader csapat pedig Sakon-Kabuto-Chiyo ez a kedvenc csapatom és ténleg nagyon jó, csak ajállani tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12409 Dátum: 10 máj 01, 12:11:30 » |
|
Majd ki is próbálom. Esetleg még Inoval kellene csapat, mert 5x rowban kell nyerni, 4 row 90%-ban meg is van, de az ötödiknél mindig kikapok -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12410 Dátum: 10 máj 01, 13:15:31 » |
|
én Ino mellé Gaara-t meg Sakurát ajánlom,esetleg Sasuke-Naruto párost:)Melyik küldit csinálod amúgy?én most az A rank missionok között az összes Missingessel szenvedek,legalább a kakashi-s kész van már
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 13:16:32 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12411 Dátum: 10 máj 01, 15:14:28 » |
|
Én Ino (S) küldijét csinálom éppen többek közt, de az ötödik győzelem kapujában kikaptam -.- Valamint Kakuzu küldetésével is szenvedgetek...ja, meg persze Konanét is csinálom, de az eléggé könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12412 Dátum: 10 máj 01, 15:56:19 » |
|
azigen xDmilyen rangod van?akk olyan magasabb szinten mégse biztos hogy jó a gaara-sakura ino mellé...Missingen még használhatóak:)esetleg még a tenten-tayuya párost tudom elképzelni ino-hoz:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12413 Dátum: 10 máj 01, 15:59:37 » |
|
Nem, vagyok olyan nagy szintű, egyszerű jounin. A sok sikertelen ladderezést meguntam, sose sikerült felmenni sanninra Már nagyon régóta nem játszottam, most, pár napja kezdtem el újra, megszerzem az összes jounin szinten megszerezhető karaktert, vagy legalábbis nagy részüket, aztán próbálok sanninra menni...majd meglátjuk mennyi sikerrel. szerk.: Na végre, megszereztem Kakuzut, sokat szenvedtem vele Konanhoz még 1 győzelem kell
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 16:33:01 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12414 Dátum: 10 máj 02, 19:54:13 » |
|
Krieg: Én egy-másfél nap alatt mentem fel majdnem Sanninra az Orochimaru-CSS-FTKNaruto csapattal, végül a NejiS-SasukeS-Kin csapattal értem el a szintet. Szerintem megpróbálhatnád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12415 Dátum: 10 máj 02, 20:11:46 » |
|
Sennin Jiraiya küldetését megcsináltad? Csak mert én nem bírok boldogulni vele...4 napja próbálom, és összesen 1x harcoltam Konannal, akkor nyertem, így most 1/4 van, de azóta még csak nem is találkoztam Konannal. Az általad említett ladder csapathoz tudnál adni valami alap szintű taktikát? (kivel érdemes először és hogy támadni, szisztémák, gondolom érted)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12416 Dátum: 10 máj 02, 20:17:51 » |
|
SJ-t majd Sanninon megszerzed, hagyd úgy ahogy van. Taktika: tegyük föl te kezdesz. Sasukéra Orochi sealja, Kyuubinak benyomod az első skilljét, innentől már csak a gyilkolásra kell koncentrálni. A jobbik eset: az ellenfél kezd, benyomod Sasuke chakraszerző izéjét, rá a seal(tudom, hogy ez soknak hangzik, de működik) Kyuubinak be az első skilljét, kövi körbe nagyrészt kijön a Corrupt, és a Kyuubi 50ese, így 1 embernek annyi.
A másik csapatnál counterelsz mint atom, meg Kinnel csórod a chakrát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12417 Dátum: 10 máj 02, 20:21:34 » |
|
Sziasztok! Krieg, nekem Sennin Jiraya küldetése a Jiraja-Tenten(s)-Deidara csapattal sikerült. Igazából csak az a baj ezzel a küldetéssel, hogy ritkán jön Konan(Amióta megcsináltam a küldetést egyel sem találkoztam). Nekem egy pár leader csapat kellene, megszeretném dönteni a +10es highest streak-emet. Minden karakter megvan. Várom a csapat ajállásokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 20:22:17 írta dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12418 Dátum: 10 máj 02, 20:25:11 » |
|
Oké, akkor már csak Sasuke (S)-t kell megszerezni, azt eddig elhanyagoltam. A ladderes csapatod itt is beválhat, vagy ez két különálló dolog? Most Sennin Jiraiya küldetését Jiraiya-FTKNaruto-Deidara csapattal csinálgatom, nekem eléggé bevált, mikor Jiraiyával Akatsuki tagokat kellett legyőznöm, csakhogy a küldinek az a fele kész lett, és most itt szívok a konanos részével Még1 kérdés: Ino (S), illetve a Kurenai-csapat shippudenes tagjai erősek? Csak mert az ő küldetésük sincs még készen, valamint Kotetsu-Izumo páros és Aoba sincs még meg, ezért akartam előbb még néhány karit megszerezni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 20:31:02 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12419 Dátum: 10 máj 02, 20:40:04 » |
|
Aoba a leghasználhatóbb a felsoroltak közül, vele van is egy jó csapat: OrochiS-Kabuto-Aoba. Egy barátom legjobb csapata, nekem annyira nem jött be... Sasuke küldijét még nem is tudtam, mikor megcsináltam ezt a csapatot, de végülis arra is használhatod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|