cucuka010
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12375 Dátum: 10 ápr 25, 18:47:43 » |
|
Hát az elég kellemetlen . Amúgy meg :The Search for Jiroubou, The Search for Kidoumaru, A Small Test, The Rise of a Jinchuuriki . Ezekkel próbálkozok már egy ideje de szerintem majd estére még megpróbálkozok vele aztán ha akkor se megy majd később megcsinálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12376 Dátum: 10 ápr 25, 18:52:58 » |
|
húú a Jichuurikis az problémás:DKabutot nehéz szerezni:Dazzal is sokat szenvedtem,mire kaptam egy Kautot,és siekrült is elverni^^ a Cursed seal Sasuke nekem jóval könnyebben meglett,de mostanában egyiket se nagyon használom^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12377 Dátum: 10 ápr 25, 19:35:46 » |
|
Sziasztok! Én most éppen Itachi(s)küldetésével szenvedek.Sajnos a row nem akar összejönni, mert nem nagyon tudok Hebi-s csapatot. Egyben akartam csinálni mind a kettöt, de lehet még is külön kell majd ha már ilyen nehéz a row. Ja igen, és egy jó csapat a küldihez ami nekem eléggé beválik:Itachi-Juugo-Ino(s). Nehéz küldi lessz, de valahogy majd csak megoldom.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12378 Dátum: 10 ápr 25, 19:51:17 » |
|
dawe te tudnál ajánlani 2 embert Jiroubu mellé akikkel tudnék egy 4-es row-ot csinálni?^^a lehetőségek ott vannak pár hozzászólással feljebb:)vagy akárki mond valami jót?:Dezzel a shino-hinata párossal csak 2-ig vagy 3-ig tudok elmenni,utána kivégeznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12379 Dátum: 10 ápr 25, 20:03:03 » |
|
Hát Mistich, az a helyzet, hogy már nem emlékszem kikkel csináltam meg de talán ezek a csapatok beválhatnak:Jirobou-Zaku-Ino, Zaku-Temari-Jirobou, Zabuza-Jirobou-Zaku, Naruto-Jirobou-Sasuke, Chouji-Jirobou-Young Kakashi. Esetleg ha ezek nem válnak be akkor nézz körül Youtube-on, mert ott is szoktak jó csapatok lenni. Ja és sok sikert a küldetéshez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12380 Dátum: 10 ápr 26, 15:48:14 » |
|
Jiroubou-Shino-Hinata, állítólag jó csapat, YouTube-on is láttam hogy kemény csapatok ellen is beválik, egyszer próbáltam ki de 3 kör alatt le is vertek, szóval szerintem ha használni akarod ezt a csapatot akkor előtte YouTube-on keress róluk egy pár videót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucuka010
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12381 Dátum: 10 ápr 26, 16:05:06 » |
|
Hali. Most érzem hogy képes leszek megcsinálni a fentebb említett küldetéseket legalábbis megpróbálom és remélem nem fogom elbukni 3/4 nél -.- . Amúgy hadd kérdezzek kettőt . 1. Missing-Ninről vissza elehet esni Chuuninra? 2. A Missing-Nin után melyik szint következik és szerinted Tier az Tenten-Haku-Tayuya teammal föltudok menni? szerk: Ööö.. Énis erre gondoltam nemtudom miért ezt írtam mind 1 javítva lett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 16:27:15 írta cucuka010 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12382 Dátum: 10 ápr 26, 16:14:03 » |
|
1. : Minden szintről visszáb lehet esni, kivéve Akadémiai tanulóról nem, de csak ha Ladderban játszol, ha Quickban akkor természetesen nem, éppen ezért csinálja mindenki quickban a küldetéseket. 2.: Missing-Nin, ANBU, Jounin, Sannin, Akatsuki, Kage, Hokage így vannak a rangok, de ha nem jól tudom akkor valaki javítson ki. Missing-Ninről akarsz Ino-Haku-Sakurával felmenni ANBU-ra? Hát ha jó stratégiát dobsz össze melléjük akkor fel tudsz menni ANBU szintre, de én még mindig Tenten-Haku-Tayuya mellett vagyok, Jouninra azzal a csapattal mentem fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12383 Dátum: 10 ápr 26, 16:21:40 » |
|
Sziasztok! Igen a Tenten-Haku-Tayuya ténleg jó csapat, már próbáltam. Igazábol én teljesen más csapattal mentem fel, azt is kipróbálhatod, hátha. A csapat pedig a Sakon-Kabuto-Chiyo. Taktika pedig a következö: elöször használod Chiyo elsö képességét ami 20 at sebez, Aztán akit ez a skill elkap, azt addig támadod, mig meg nem hal az adott karakter. Igaz már nem emlékszem pontosan, hogy Missing-nin-en meglehetnek-e ezek a karakterek, de azt hiszem hogy igen. Megmondom öszintén én Sannin-ra is ezzel a csapattal mentem fel, és szerintem ezzel fogok felmenni tovább, ha feltudok, bár kétlem, hogy sikerülne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 16:24:00 írta dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12384 Dátum: 10 ápr 26, 16:26:58 » |
|
huh köszönöm a csapatokaz majd próbálgatok belőlük:)a Sasuke-Naruto jól hangzik asszem velük kezdek majd:)és most hogy elindítottam az Arénát,egyben fel is avatom az új fülesemet:Del is indítottam a game-t közben,meglátom egy Iruka-Neji-Sakura ellen mire megyek:D
dawe:igen mindegyik meglehet,én Missingen töröltem a felhasználóm,és meg tudtam volna szerezni Chiyot,csak mindig mással szenvedtem:D(a másik kettő meg megvan)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12385 Dátum: 10 ápr 26, 17:03:11 » |
|
Hello Mistich! Nos szerintem szerezd meg Chiyo-t mert elég jó kis karakter. Egyébként mostanában nekem valahogy a Naruto-Sasuke nagyon beválik, na meg persze mellé az az ember akivel éppen kell a küldetés. Például nekem ugy lett meg Minato, hogy Naruto és Sasuke mellé mindig betettem akivel éppen csináltam a row-ot, és Young Kakashi este sikerült, másnap dél körül meg meglett Obito és Rin rowja is.(Elsöre próbátam és egyböl sikerült!)És amugy Mistich mi a neved arénán? Mert minden magyart fel szoktam venni, meg aztán, privátozhatnánk is ha gondolod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucuka010
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12386 Dátum: 10 ápr 26, 17:13:34 » |
|
Sejtettem hogy ez lesz . Betettem Narutot meg Sasuket 1 teambe hogy ne kelljen külön megcsinálni a 4 rowot. Kikaptam 3x ugyan azt az ellenfelet és föl is adta mind a 3x (sztem nem volt a teamemben olyan ember ami kellett volna neki) erre 4. menetre meg kikapok egy Chiyo-Itachi(S)-Hidan teamet hát kb esélyem nemvolt -.- - amúgy engem is érdekelnek a nevek meg privát meccsben énis bennevagyok mindig
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 17:14:29 írta cucuka010 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12387 Dátum: 10 ápr 26, 17:14:42 » |
|
Hali! most nem tudom,mert töröltem a felhasználómat és még chuunin vagyok(meg akarom szerezni az összes karaktert amit lehet így)(még hátravan a redemtion of gaara,meg amikor a 4 hang emberrel kell 4-es row.persze csak jiroubu van hátra....) ott is Mistich a nevem,és a privátban benne vagyok:) és úgy döntöttem hogy nagyon elegem van Jiroubu-ból most hanyagolni fogom,megpróbálom a Gaara-sat...bár ehhez meg kell majd Kimimaro úgyhogy..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12388 Dátum: 10 ápr 26, 17:25:43 » |
|
JAJJJ az ilyet hogy szeretem....rászánom magam hogy felmegyek Missing-re,nekikezdek egy Tayuya-Tenten-Hakuval(itt olvastam hogy elvileg egész jók)és bemelegítésnek egy Gai(S),Cursed seal sasuke,meg egy Chiyo nagyi...hát puszika xD
amúgy bocs,de téll hülye vagyok angolhoz...most az újítások óta mire jó haku utsó támadása?(A tükrös?)
az igen...a poén hogy nyertem:Dtélleg jó team:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 17:28:08 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12389 Dátum: 10 ápr 26, 17:31:37 » |
|
Sziasztok! Nos felölem oké a privát, ha van msn nektek, akkor vegyetek fel ott. Egyébként ez a Chiyo-Itachi(s)-Hidan csapat ténleg veszélyes lehetett. Márcsak azért is, mert Itachinak erösek a sebzései, illetve jó a Destructible defense, Hidan curse of jashin támadása visszaver nagyon sok skillt, éppen ezért nem támadom én sem, mikor aktiválja az ellenfél Chiyo pedig random-ot használ és elég jók a sebzései. De azért remélem, sikerülni fog neked. Amugy grat a gyözelmedhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|