24 dec 02, 22:19:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1040867 alkalommal)
0 Felhasználó és 70 vendég van a témában
cucuka010
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12360 Dátum: 10 ápr 25, 12:42:07 »

Hali. Először is köszi mindenkinek aki segített csak összejött a Missing-Nin. bow Most szeretném megcsinálni az "A Small Test" nevű küldit mert még nincs kész és Narutoval meg Sasukeval kell 4et nyerni (tegnap 3/4-nél elbuktam Szomorú ). Valaki tudna segíteni hogy milyen csapatot használjak?(és persze vmi stratot is ha kérhetném). A másik pedig hogy Choujihoz és Nejihez is kéne valami team amivel összetudok szedni 4 rowot hogy meglegyen CSS és Leehez hogy Lee(S) megtudjam szerezni. Előre is köszönöm a segítséget.  bow Pirul
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 25, 12:44:02 írta cucuka010 » Naplózva
Sakkosy
Újonc
*

« Válasz #12361 Dátum: 10 ápr 25, 14:25:59 »

Szia!
Szerintem a 4-es row-hoz Jó csapat alapemberekből naruto,sasuke, ino.Neji 4-es streakjához Neji Kin kidoumaru.
Chouji-hoz meg Chouji, Rin,Young Kakashi, Sasuke hatos streakjához pedig próbál ki Sasuke, Sakon,Zabuza párosítást
Ha nem lenne meg zabuza akkor rakj a helyére egy genjutsu használót.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12362 Dátum: 10 ápr 25, 14:31:06 »

én nem vagyok olyan profi,de leírom hogy nekem hogy sikerült megcsinálni:)
nekem jól működött a Naruto-Sasuke-Shikamaru trió:)
taktika féleség:első kör:felrakod shikamaruval valamelyikre a meditate-t,plusz ha tudod a sharingant Sasukével,ha nem akk a klónokat.utána(személyes tapasztalataim szerint)az ellenfél elkezdi irtani Shikamarut.te ha tudod,használt azon az emberen a chidorit+rasengant,akire a sharingant is raktad^^egy kiesett.utána adj neki tai-jutsukkal és ahogy jönnek a chakrák(nekem bevlát)

Én Chouji mellé Sakurát használnám,plusz Inot talán.
első kör chouji pirula,2.visszatöltöd choujit Sakurával,és még egy pirula,utána inoval lefoghatsz valakit,és choujival a gurulós cucc:D

de nem biztos hogy jó lesz így,csak egy ötlet,nem vagyok túlprofi:)
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12363 Dátum: 10 ápr 25, 15:04:31 »

Hát nekem 12 row jött össze ezzel: Shigure, Sasuke, Chiyo
Naruto-val: Naruto, Ino, Kiba vagy Naruto, Rin, Zaku
Lee-vel: Lee, Haku, Kankuro
Neji: Neji, Ino, Kankuro
Ja és a Shikamaru, TenTen, Tayuya teammel összejön mindig a chakra nekem. smirksweat
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12364 Dátum: 10 ápr 25, 15:17:25 »

most csak nálam van baj az oldallal vagy nektek sem jó?el akarom indítani,rámegyek a laddar game-re,és kiírja hogy:" connectin failed to enter" vagy valami ilyesmit...mostmár viszont abszolút nem adja be az oldalt -.-
nektek volt már ilyen?próbáltam már azt is hogy újraindítom de nem használ -.- csodálatos...
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12365 Dátum: 10 ápr 25, 15:23:35 »

Most nekem is az van, nem tudom miért, talán (hangsuly*ozom talán) lesz uj kari vagy valamai újítás  smirksweat
Mondjuk nekem egy hete ugyanilyen volt de ujrainditoottam és ment de most nem smirksweat
Na nembaj majd kiderül mivan.

Szerk.: Mostmár megy smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 25, 15:25:46 írta jatek09 » Naplózva

Sakkosy
Újonc
*

« Válasz #12366 Dátum: 10 ápr 25, 15:31:43 »

Ilyen nekem is szokott rendszeresen lenni általában 2 hetente attól van hogy a szerverek túl vannak terhelve(Olvastam a naruto-boards.com-on)Volt már úgy hogy nekem játszma közben történt meg és vesztettem én is meg az ellenfél is...Csinálhatnának már vmit...
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12367 Dátum: 10 ápr 25, 17:17:44 »

én kikapcsoltam a gépet,most kapcsoltam vissza,mostmár nekem is jó(H)úgy döntöttem hagyom a francba a Jiroubut:)Majd később fogalalkozom vele,visszamegyek Missingre...nagy hülyeség volt resetelni:Smost kipróbálom ezt az Ino-Naruto-Kiba triót.

2 kérdés még:D
Mire jó Kibának az akamarus támadása(legelső)
és inonak az utolsó?nem vagyok jó angolból és még nem jöttem rá smirksweat

legyen 3:D

a Shippuudenes Naruto melyik technikája után sebezhetetlen?elegem van már hogy belenyomok a szájába egy rasengant meg egy garougát az a kis kínai váza meg ugyanúgy maxon marad xD
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 25, 17:22:36 írta Mistich » Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12368 Dátum: 10 ápr 25, 17:57:03 »

1. kérdésedre a válasz: Kiba akamarus támadását ha rárakod az egyik ellenfélre akkor az nem tud sebezhetetlenné válni amég az a képesség rajta van, azt nem tudom hogy csak Kiba skilljei vagy a többi embered képességeit sem tudja védeni.
2. kérdésedre a válasz: Ino utolsó képességét rárakod egy ellenfélre, az blokkolva lesz 1 körig és egy másik ellenfél 25-ös piercing támadást kap.
3. kérdésedre a válasz: Uzumaki Naruto(S) 2. képessége az amikor bármit csinálhatnak vele, nem történik semmi(Nem hat a blokkolás, 100 dmg-s támadás stb...) ez a képessége egy körig tart, aztán 2 kör után ismét használható. Ja és ez a képesség 10dmg minden ellenfélre.

Remélem érthető volt. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 25, 17:59:09 írta Tierhold » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12369 Dátum: 10 ápr 25, 18:11:52 »

áhhá:D

köszi így már érthető:Pde hogy meglegyen a 2 sor,még azt is ideírom hogy az előbb elvertem egy Orochimaru(S)Sasori(S)és egy Cursed seal Sasuke-t egy Shino - Sasuke - Naruto trióval:Dbár Shinonak nem sok hasznát vettem,csak egy female bug-ot raktam Orochira aztán kifektették szegényt xD

de most úgy néz ki igen csúnyán ki fogok kapni,úgyhogy szeretnék kérni megint egy kis segítséget hogy kiket küldjek ki,hogy a missingig el tudjak menni

lehetőségek:

demon brothers,zabuza,oboro,shigure,hang4-es,iruka,yoroi,anko,kabuto,kyuubi naruto,cursed seal sasuke,naruto(s)sakura(S),Lee(S),tenten(S),shikamaru(S)

meg ugye az alapok:)ezekből valaki rakna ki egy 2-3db 3-as teamet?

thx előre is:)
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12370 Dátum: 10 ápr 25, 18:20:39 »

A legjobb csapatok szerintem. Naruto-Sasuke-Sakura vagy az Obito-Rin-Young Kakashi de nagyon jó csapatnak tartom még a Jirobou-Kidomaru-Tayuay csapatot is, bár ott ki kell centizni mindent.Nevet Persze ott vanak a szokásos AoE és alap teamek is még.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12371 Dátum: 10 ápr 25, 18:28:29 »

most pont a Sasuke-Naruto-Sakura triót használtam:Daz AoE az mit jelent?:Digazából mióta megvannak Obitoék,őket azóta nem használtam egyszer se,lehet ideje elkezdeni xD.ez a Jiroubu-Tayuya-Kidoumaru biztos jól műkődik?össze lehet hozni velük 4-es row-ot?köszi kipróbálom majd őket^^
Naplózva

cucuka010
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12372 Dátum: 10 ápr 25, 18:33:39 »

Hát srácok nekem 4 row kellett volna Nejivel, Leevel, Narutoval, Sasukéval és az összes megvolt már 3/4 de elbuktam az utolsót mindegyiknél. Kicsit fölidegesített  Pirul >.<# . Lehet inkább tovább kéne laddereznem amíg lenyugszom vagy nemtudom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 25, 18:35:07 írta cucuka010 » Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12373 Dátum: 10 ápr 25, 18:37:34 »

AoE azt jelenti hogy az összes ellenséget sebzi. Mint például Tenten, Tayuya, Kankuro stb... az AoE karakterek pedig ha rendelkeznek blokkoló skillel akkor ugyebár az összes ellenséget blokkolják pl.:Tenten és Tayuya. Nagyjából ennyi, ha valamit rosszul írtam volna le akkor javítsatok ki. Nevet
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12374 Dátum: 10 ápr 25, 18:38:32 »

én kb másfél hónapja próbálok Jiroubuval összeszedni egy négyes row-ot de nem akar összejönni,szal hidd el megértelek xD
De persze ha mindhárom ebmert én választom ki +7-es rownál sikerült megverniük....elég bosszantó:D
amúgy melyik küldiket csinálod cucuka?

jah így már értem,köszi Tier:D
Naplózva

Oldalak: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins