24 dec 02, 23:15:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 825 826 [827] 828 829 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1041489 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
22Geri22
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12390 Dátum: 10 ápr 26, 17:36:59 »

Hello.
Megtudtok hívni egy magyar klánba?
Most chuuninról próbálok fejlődni a Temari, Kankuro, Lee csapattal eddig :3W 0L
Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12391 Dátum: 10 ápr 26, 19:28:09 »

Geri, írtam már pár oldallal ezelőtt hogy ilyen ügyben a magyar klánok alapítóit(Leadereket) keresd, nekem is a HungaryanGammersClan-ból VergilRaising küldött meghívót, ami kell hogy beléphess a klánba:
- 12 év alattiakat nem veszünk fel
Minimum követelmények:
- legalább 2 karakter legyen kibontva
- a 'Highest Streak' minimum 4-es legyen
- Win percentage: minimum 50%

De szerintem ha csak a Win percentage nincs meg attól még bevesznek téged is, 4-es rowot meg már csak csináltál egyszer. Ha tetszik a klán akkor írj VergilRaising-nek és biztos meghív. De persze nem csak ez az egy magyar klán létezik.
Naplózva

cucuka010
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12392 Dátum: 10 ápr 26, 20:16:01 »

Hát ezt nem hiszem el már  Gyáááá  már 3xra 3/4-nél bukok el. Ez már komolyan vicces -.- . Tier vagy valaki nem tudnátok mondani olyan teamet amiben bennevan Naruto és Sasuke is mert én már mindent kipróbáltam esetleg olyat amiben Naruto-Chouji vagy Sasuke-Chouji mert nagyon kéne az a 4 row :S. (Team 7 nemkell thx Nyelvesít)
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 20:19:29 írta cucuka010 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12393 Dátum: 10 ápr 26, 21:16:15 »

Naruto-Sasuke-Shikamaru
Naruto-Sasuke-Kankuro
Naruto-Sasuke-Shino(ez nem annyira)

akár jöhet melléjük Ino vagy Sakura is:)

Nálam mindegyik remekül működik,rendszerint a duó mellett felesleges a 3. személy:D
Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12394 Dátum: 10 ápr 27, 15:09:36 »

Cucuka: Én szívesen ajánlok neked csapatokat, de azok nem biztos hogy be fognak válni neked is. De azért mondok egy párat. Mosolyog

Chouji:
Tenten-Chouji-Tayuya (Itt eléggé pontosan kell gondolkozni hogy mikor mit lépsz.)
Shino-Chouji-Gaara (Ezzel lett meg 4 row, bár nem tudom hogy csináltam xD)
Chouji-Ino/Tayuya/Chiyo-Gaara

Am miért akarod h Naruto mellette legyen? Értelmetlen sztem, mert:
Chouji: Tai, Random és Bloodine chakrát használ,
Naruto: Random, Tai, Ninjutsu+Random. Az 1 taial még elmenne Chouji mellé de a Rasenganhoz 2 chakra kell amiből a 2. valószínűleg olyan amire Choujinak szüksége van.
Sasuke: Tai,Ninjutsu és Bloodine, na itt eléggé látható hogy miért nem jó Chouji mellé, nem elég hogy tait és Bloodinet használ de a Tai mellé még kell neki egy Random chakra, plusz ha Chidorizni akarsz, mert gondolom akarsz hisz nem azért raktad be Sasukét h végig Oroszlán kombózz, akkor oda is kell egy random chakra.

persze lehet hogy van aki boldogul ezzel a csapattal, vagy nincs, nem tudom, én mindenesetre a fentebb leírtakat tudom ajánlani. Ja és a küldetéseket mindig Quickban csináld. Mosolyog
Naplózva

cucuka010
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12395 Dátum: 10 ápr 27, 15:50:16 »

Tier, köszi szépen amúgy meg nemtudom nincs kedvem külön megcsinálni mindegyiknek de ahogy látom muszáj lesz Nevet Majd írok neked PM-et szeretnék kérdezni még pár dolgot ha nem gond. Nekdd is köszi Mistich még nem próbáltam ki de kifogom hamarosan Mosolyog .
Naplózva
Uchiha-Melkor
Újonc
*

« Válasz #12396 Dátum: 10 ápr 28, 17:20:52 »

am elég ciki föleg h kezdö vok de  van a adatlapod a gamába és ako ot van egy olyan h  10-9(és pl it a zárojelbe egy ien: +5) az mi?és bocsesz h iet kérdezek smirksweat
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12397 Dátum: 10 ápr 28, 17:41:53 »

Sziasztok! Uchiha-Melkor, az a +5 az a streak-ed(egymás után nyert meccsek száma.)Egyébként, én tegnap végre megszereztem minden karaktert, igy most reset küszöbén vagyok. Szeretnék csinálni egy jó ratio-t szóval az lenne a kérésem, hogy ha lehet, akkor mondanátok pár leader csapatot? Nekem eddig két csapat vált be igazán. Ezek pedig a: Kakashi-Naruto(s)-Iruka, illetve a Sakon-Kabuto-Chiyo. Ezekkel a csapatokkal szerintem jó leaderben játszani, nekem tetszik ez a két csapat Nevet.
Naplózva

Uchiha-Melkor
Újonc
*

« Válasz #12398 Dátum: 10 ápr 28, 17:49:07 »

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el  valaki tud egy jó csapit me edig a Neji,Lee,Sasuke csapatal kaszáltam de most meg akartam volna szerezni Kidomarut de nem megy mindig vesztek Felakaszt
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 17:49:57 írta Uchiha-Melkor » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12399 Dátum: 10 ápr 28, 18:55:16 »

Sziasztok! Uchiha-Melkor, nemtudom, hogy neked beválnak-e majd ezek a csapatok, de hát próba szerencse sokat nem veszithetsz azzal, ha kipróbálod öket. Tehát : Hinata-Neji-Kin Neji-Temari-Ino, ha esetleg nem sikerülne ezekkel a csapatokkal akkor én még mindig azt mondom, hogy keress Youtube-on csapatokat ott is szoktak lenni jók. Ha esetleg nem sikerült ezzel a két csapattal szólj, és irok még csapatokat neked. kacsint
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12400 Dátum: 10 ápr 28, 19:08:55 »

mostanában énis rákaptam a youtube-s csapatokra,nem egy használható stratégiát találtam már ott:D
most megszereztem Kimimarot,mellé is kell keresnem 2 emberkét,mert Lee-t kell majd legyaláznom vele:Dami nem lesz túl könnyű,mert nem sok lee szaladgál arénán^^
ahogy láttam youtube-n Kimimaro mellé sokan próbálják Temarit,és mivel még Sakurával is van küldim,kipróbálom őket együtt:D

ha valaki tud jó team-et Kimi-vel az írhatna^^
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12401 Dátum: 10 ápr 29, 12:34:04 »

Youtube-on azért vigyázzatok és régi videokból ne nagyon vegyetek csapatokat mert, azóta rengeteget változtattak már a karaktereken és rontottak el nagyon jó csapatokat, használhatatlanná. Szóval szerintem próbáljatok meg 2010-es videókat keresni.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12402 Dátum: 10 ápr 29, 22:05:59 »

igen,ez sajnos nekem is feltűnt,Lee használhatatlan ha csak youtube-ból indulok ki..erre sajnos figyelni kell...
de nekem is ilyen mákom van...Kimimaroval kéne Lee-t elvernem,egyszer untam meg hogy sose kaptam,kiszedtem Kimimarot,de rögtön bead egy Lee-s csapatot-.-
Naplózva

Awokado
Újonc
*

« Válasz #12403 Dátum: 10 ápr 30, 14:32:17 »

Sziasztok!

Hogy tudom a gameban változtatni a hátteret? Eddig nem is tudtam,h lehet, csak mostanában elkezdtem youtubos vidiket nézni, és ott láttam sok féle háttarert, de nem birok rájönni,h h kell változtatni  Pojén
Naplózva

Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12404 Dátum: 10 ápr 30, 14:44:20 »

ha visszaolvasol talán látod am meg custom backrounds átálitod mind a 2 izét customra és a válsztott képnek a linkjét beirod a vonbalra és mentés
na teláltem quickben egy jo csapit kidoumaru-rin-hidan
Naplózva

Oldalak: 1 ... 825 826 [827] 828 829 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins