jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12345 Dátum: 10 ápr 23, 20:17:23 » |
|
régen játszottam azota abbahagytam most uj accountal tolom és abba nincs sok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucuka010
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12346 Dátum: 10 ápr 23, 20:18:47 » |
|
Kösz szépen mindenkinek még Gai-Shizune-Shikamaru teamet is elvertem. A tagnak én szakítottam meg a 14es rowját szegényke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12347 Dátum: 10 ápr 23, 20:24:09 » |
|
Meik csapattal? Tenten haku tayuya vagy kiba naruto ino? én most kakashi, zaku, shikamaru (s) el tolom instant kill team
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12348 Dátum: 10 ápr 23, 20:47:51 » |
|
viszont nekem ez a jiroubu-s cucc csak nem akar összejönni sehogy:/most elmentem 3 győzelemig utána meg bekaptam egy hidant,egy deidarát,meg egy sasuke (s)-t....aszittem felrobbanok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucuka010
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12349 Dátum: 10 ápr 23, 20:54:51 » |
|
tayuya-tenten-haku bejött egy jiraya-hidan-shizune és föladta O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12350 Dátum: 10 ápr 23, 21:03:03 » |
|
Már csak 4 győzelem és megvan Karin, eddig kemény 2 meccset játszottam, a többit mind feladták. Cucuka grat, mondtam én hogy jó team. --- Karin is beszerezve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 21:27:56 írta Tierhold »
|
Naplózva
|
|
|
|
cucuka010
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12351 Dátum: 10 ápr 24, 00:37:39 » |
|
Nagyon tetszik ez a páros még Rin-Kisame-Chiyo(S) teamet is elvertem. - Itachinak ez a Finger Genjutsu nagyon szánalmas és idegesítő képesség
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 08:16:04 írta cucuka010 »
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12352 Dátum: 10 ápr 24, 08:56:10 » |
|
Hát sakurának is ott van a self heal az se kellemes meg kakashinak a copi kabutonak az az illuzio elég kellemetlen de igy az izgalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12353 Dátum: 10 ápr 24, 09:13:07 » |
|
Kedves Fórumozók!
Hosszas küzdelem után se sikerült itt a szabálytalan és felesleges hozzászólások termelését megállítani. Éppen ezért kollégáimmal az alábbi döntést hoztuk: a Naruto Arena témában holnaptól kétsoros szabály kerül bevezetésre! Ennek lényege az, hogy minden hozzászólásnak 1024*768-as felbontáson, 100%-os nagyítás mellett meg kell lennie két sorosnak, máskülönben szabálytalan hozzászólásként törlésre kerül! Aki írt már a Naruto részlegben található "Ki nyerne (csatában)?" témába, az ismerheti ezt a szabályt, csak azzal a különbséggel, hogy itt két sor kell a szabályos hozzászóláshoz.
A szabály holnaptól lép érvénybe! Addig a téma lezárva marad, hogy mindenkinek legyen lehetősége ezt a hozzászólást elolvasni!
Moderátor
2010.04.24.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12354 Dátum: 10 ápr 25, 09:13:37 » |
|
Téma újra megnyitva!
A fentiek figyelembevételével, mindenkinek jó fórumozást! ^^
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12355 Dátum: 10 ápr 25, 09:26:25 » |
|
Köszönjük! Nekem Karinnal, Sasuke (S)-el és Suigetsuval kéne csapat Juugo megszerzéséhez, eddig tartósan egy jó csapatot sem találtam velük. Az sem lenne hátrány ha Jiraiya vagy Jiraiya (S) benne lenne mert ugye a Sennin Jiraiya sinncs még meg. Amúgy minden karakter megvan kivéve az újak közül Juugo, Animal Path Pain, Itachi(S), Sennin Jiraiya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12356 Dátum: 10 ápr 25, 10:02:06 » |
|
én együtt használtam öket ugy nagyon jok szerintem, de tudok külön külön is csapatot mondani egyik jiraiya(s)-sasuke(s)-gai(s) ezt szeretem a legjobban aztán karin-sakura-ino hmm suigetsuval is van egy-kettö de nem igazán szeretem öket sai-suigetsu-iruka suigetsu-karin-naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12357 Dátum: 10 ápr 25, 10:44:10 » |
|
Na hellotok, csak ajánlani tudom ezt a csapit mindenkinek: shikamaru-tayuya-tenten taktik könnyü: 1. kör tekercs tenntennel meditate shikával vmeikre 2. kör tenten stun, tenten támadás, meditate vmeikre 3. kör tenten stun , meditate shikával, 3. kör shikávasl stun és onnan már jo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12358 Dátum: 10 ápr 25, 10:49:22 » |
|
ez így szépen hangzik,meg jó is lenne,csak megfelelő chakra nélkül esélytelen :asdfghj:tegnap már majdnem meglett az a rohadt jiroubu,egy hinata-shino párossal,de a negyediknél kifogytam vérvonalból :asdfghj:aztán meguntam,és megpróbáltam megszerezni azt a redemtion of gaara-t(vagy valami ilyesmit:D)de az még elég messze van :smirksweat:most az Ino-Sakura párost raktam be mellé egész jól működött^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakkosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12359 Dátum: 10 ápr 25, 12:30:41 » |
|
Sziasztok! Orochimarut szeretném megszerezni de elég nehéz a küldije már kész van az összes küldetés amit a szintemen meg lehet csinálni . Shizunét sose adja be és 7-szer le kéne győzni 6/7-nél járok.Elég nehéz most kezdtem újra a játékot mert a régi Felhasználóm ellopták pedig azon meg volt az összes ember.Mit csináljak ? Már másfél órája csak megyek quick game-be és mindig feladom mert nincs ott.(Kár hogy a private game nem számít bele a küldetésekbe...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|