Morause
Vendég
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 máj 23, 10:46:56 » |
|
Ez az új srác egy dilinyós, de pont ezért tetszik! Mangetsu is állat volt, de ez még debilebb, bár van vmi fura vele. Gyanús nekem kicsit a srác ahogy néhány képen ábrázolva volt. Mint a megtestesült gonosz vagy tudom is én! Yuuri meg bár nem tudom hogyan fog erőt szerezni, de szerintem ez a gyerek fog vmilyen módon segédkezni benne. A hercegnő csak engem irritál amúgy? Gyakorlatilag egy gyerek, a főhős szomszédjából, akinek akkora ereje van hogy hegyeket rombol le! Még megérteném hogy neki is lenne vmi varázsképessége, de a fizikai ereje meghaladja minden lényét a bolygón, és pont ez zavar!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 10:47:31 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 máj 23, 12:50:25 » |
|
Arra nem gondoltál, hogy neki esetleg pont ez a különleges ereje?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 máj 23, 17:17:54 » |
|
Nem az a probléma hogy gondoltam... amúgy meg mindegyik gyűrűt visel vmi telekinetikus képességgel mint pl. Mangetsu vagy Yuuri is... ha jól emlékszem vmilyek részben Noi mondta is hogy a gyűrűk ilyen erőket birtokolnak. De arról szó sem volt hogy az akit ők hercegnőnek hívnak erősebb mint ők, illetve elméletileg őt kéne megvédeni... én nem úgy látom mintha védelemre szorulna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 máj 23, 18:22:13 » |
|
Majd kideül, majd kiderül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 máj 23, 18:53:21 » |
|
Nekem egyedül csak az a furcsa, hogy ami után a hercegnő lerombolta azt a hegyet tökéletesen "megvolt halva" (nem bírt mozogni). De ahogy feltűnt Mikazuki és a másik lovag egyből újra helyre jött. Nekem ez miatt van egy olyan érzésem, ha nem is közvetlenül, de közvetve a lovagokból nyeri az erejét a hercegnő. Na jó az is fura volt hogy le dózerólt egy hegyet, bár ezzel már meg van szokva az ember egy Manga esetében.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 máj 28, 17:39:55 » |
|
Ez az új fejezet nem volt olyan rossz, megtudtuk összesen hány lovag is lett kitalálva! A hercegnő most egészen jól mutatott ezzel a "napközben egy egyszerű tinédzser lány... délután meg 1 kegyetlen vezér" szerepével! Yuuri nem tudom hogy a francba akar egyszerre 10 fazon ellen harcolni, ha még a domain control-t se bírja rendesen használni! A hercegnőnek meg látszólag bejön Yuuhi de ahogy reagált rá az vicces volt. Mikazuki meg megint sunyul, szerintem ez tényleg egy elmebeteg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 17:40:35 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 máj 28, 17:42:08 » |
|
Mikazuki a legnagyobb arc az egész sorozatban, akkora kegyetlenkirály Bevág egy "Wanna play?" fejet, és mindig ez jut eszembe:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 máj 28, 18:10:12 » |
|
xDDDD neeee ez súlyos xDD a fejezet tetszett és nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többi lovag milyen állatkával érkezik de én azt nem értem, hogy miért Yuu az egyetlen lovag akinek a hercegnő elmondta, hogy elakarja pusztítani a világot...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 18:11:03 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 máj 28, 18:56:17 » |
|
Nagy valószínűséggel azért, mert kedveli Yuu-kunt. És mert Yuuhi felesküdött, hogy bármit megtesz a kedvéért. Amúgy meg az, hogy elintézi majd a másik 10 lovagot azt nem úgy kell érteni, hogy most azonnal. Mert most nem lenne képe legyőzni még a leggyengébbet sem. De azt is kinézem belőle, hogy majd ügyesbe oldja meg ha sor kerül rá Ja amúgy jó rész volt A ló lovag nagy valószínűséggel jó arc lesz az eddigi személyisége alapján De a varjú lovag eddig nagyon irritál. A Bátyja jó arc volt őt kedveltem, de ennek a srácnak nagyon el van borulva az elméje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 19:02:40 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 máj 28, 20:10:15 » |
|
xDDDD neeee ez súlyos xDD a fejezet tetszett és nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többi lovag milyen állatkával érkezik de én azt nem értem, hogy miért Yuu az egyetlen lovag akinek a hercegnő elmondta, hogy elakarja pusztítani a világot... Úgy 15 fejezet és erre a magyarázatra is sor kerül De van rá oka, elég jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 máj 29, 21:28:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 jún 04, 18:41:21 » |
|
Hát lordog ezek szép színezések... nekem tetszik! Sz'al meg jelent az új rész. mmh Mit ne mondjak ez most kicsit fura volt, olyan nem is tudom. Többre számítottam annak a Mikazuki gyerek harci tudományából, hátha már egyszer Hangetsu öccse volt, akkor elvár vmit az ember hogy ragadt rá is! A két golem is olyan fura volt, mert ha jól értem az 1. amit kinyírt a hercegnő az még utána mozgott? Meg azt sem igazán értem, hogy mik voltak ezek a láncok újra ami elméletileg a nagyapja miatt voltak rajta de a hercegnő már egyszer megszabadította tőle! utó megjegyz.: máris megkedveltem az új lovagot, olyan szépen van megrajzolva hogy már tetszik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 jún 04, 18:43:45 » |
|
A láncok a trauma láncai, amit Hangetsu halálakor élt át. Nem hagyják harcolni, leblokkol tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 jún 04, 19:19:26 » |
|
Szerintem jó rész volt ez is. Viszont az furcsa, hogy Mikazuki nak csak az arca nagy de igazából semmit sem tud, legalábbis most nem mutatott semmit. Ettől függetlenül még mindig nem kedvelem a karakterét. Az új lovag tényleg jóféle és kivételesen még normálisnak is tűnik (ami azért elég ritka ) Szanisz: Köszi az infót azt én sem tudtam teljesen, hogy mi akart az lenni. Kíváncsi leszek, hogy hogy fog megszabadulni tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|